Office 2013

Elérhetőek az Office adományok

Description: Microsoft Office Megjelent a Microsoft Office legújabb verziója! A jogosult nonprofit szervezetek, mostantól megrendelhetik az Office Standard és Professional kiadást a CivilTech Program Microsoft Szoftver Adományozó Programján keresztül.

A Microsoft Office számos új szolgáltatást és előnyt nyújt az Office 2010-es programjával szemben, beleértve a közvetlen integrációt a SkyDrive-val, új grafikai opciókat, PDF megnyitási és szerkesztési lehetőségét Wordben és több eszköz közötti szinkronizálást. Vagyis lehetőséget ad arra, hogy amennyiben elkezd dolgozni egy dokumentumon a saját asztali számítógépén a későbbiekben ugyanott tudja folytatni ahol abbahagyta egy másik számítógépen, laptopon vagy éppen táblagépen, mivel az Office egy internetes tárhelyre (a felhőbe) menti a munkáját.

Amennyiben már kapott olyan Microsoft Officeadományt a CivilTech programon keresztül, mely tartalmaz Software Assurance (Frissítési Garanciát, és az még érvényes), plusz költség nélkül tudja frissíteni az Office legújabb verzióját.

Melyek az Office legfontosabb újdonságai?

Az Office egyik legérdekesebb újdonsága, az a felhővel való integráció. A Microsoft Office 365 web alkalmazásai lehetőséget nyújt az Ön alkalmazottainak és önkénteseinek, hogy online tudjanak létrehozni, szerkeszteni és megosztani különböző dokumentumokat. Példának okáért, hozzá tud szólni egy Word dokumentumhoz, melyre kollégái közvetlenül tudnak válaszolni a dokumentumon belül vagy emailen, esetleg Skype-on keresztül. Ezen felül: a saját asztali számítógépen elkezdett dokumentumot a későbbiekben ugyanott tudja folytatni, ahol abbahagyta egy másik számítógépen vagy táblagépen.

Description: WordA Word egy azonnal szembetűnő újdonsága, a PDF fájlok kezelése. Most először meg tud nyitni PDF dokumentumot Wordben, és annak bekezdései, felsorolásai, táblázatai és más tartalma úgy kezelhetőek akár a Word dokumentum tartalma.

A Word új sablonokat és design eszközöket tartalmaz, illetve automatikusan emlékeztet, hol tart éppen a dokumentumban miközben Ön dolgozik. Ez azt jelenti, hogy bezárhatja a dokumentumot és később visszatérve ugyanott folytathatja akár egy másik számítógépről is. Az új Word lehetővé teszi, hogy a dokumentumban levő megjegyzésekre válaszolni is lehessen.

Description: ExcelAz Excel legújabb verziója segítséget nyújt abban, hogy szervezete adatait még intuitívabb és vizuálisabb módon ismerje meg. Az Excel azon adatokra alapozva, melyeket éppen megjeleníteni szeretne, ajánl diagramokat és grafikonokat valamint lehetőséget ad arra, hogy a kiválasztott munkafüzeteket együttesen jelenítse meg Lync-en keresztül. Ezen felül: Az Excel megtanulja és felismeri az Ön által használt mintákat és automatikusan kiegészíti a fennmaradó adatokat makrók nélkül.

Description: PowerPointAhogy készíti prezentációját, a PowerPoint a színtémára és sablonokra ajánl különböző variációkat és tartalmaz új eszközöket, melyek segítenek kidolgozni és összehangolni a szövegeket, grafikonokat és ábrákat. A megújult bemutató eszközök egy továbbfejlesztett diavetítési nézetet és egy PowerPoint web alkalmazást is tartalmaz, mely lehetővé teszi, több szerző együttműködését a bemutatókon szervezetén kívül és belül egyaránt.

Description: SearchDescription: OneNoteKöszönhetően a felhő integrációnak az Ön OneNote jegyzete már Önnel együtt mozog. A jegyzetek, melyeket saját asztali számítógépén, vagy laptopján készített bármely más számítógépről, akár laptopról, vagy okostelefonról is elérhetővé válik. A OneNote Mobile alkalmazásokat használhatja Windows telefonokon, iOS, és Android telefonokon egyaránt. Amennyiben böngészőt használ, egyszerűen csak nyissa meg a OneNote Web Alkalmazást.

A OneNote mostantól lehetővé teszi, képek, videók, Excel munkalapok integrálását jegyzetei közé. Ezen felül: Jegyzetei már linkeket, weblapokat, térképeket és vázlatokat is tartalmazhatnak.

Description: Weather BarDescription: OutlookAz Outlookra jellemző hogy új és továbbfejlesztett módon kezeli az email fiókokat, koordinálja a kollégák és az önkéntesek időbeosztását, kezeli a közösségi kapcsolatokat, és teszi átláthatóvá és követhetővé a tennivalók listáját. Az Outlook új verziója emellett tartalmaz ún. “bepillantás” funkciót, – mely lehetőséget ad egy gyors áttekintésre az Ön időbeosztásában – illetve naptár megosztási funkciót, így mások is láthatják mikor elérhető.

Egy másik teljesen új kiegészítése az Outlooknak az az időjárás megjelenítése, mely lehetőséget ad az előrejelzések megtekintésére az Outlookon belül, segítve ezzel a nap illetve az utazások megtervezését.