Az oldal karbantartás miatt nem lesz elérhető 21.06 : 05:00 - 21.06 : 22:00 CEST, középeurópai idő szerint. Hide this message.

A TechSoup felvértezi a nonprofit szervezeteket innovatív technológiai megoldásokkal és tapasztalattal, hogy segítsen az emberek életszínvonalán javítani világszerte. Akár erőforrásokat szeretne felajánlani, akár megoldásokra van szüksége, a TechSoup készen áll a közvetítésre. A TechSoup már közel három évtizede megbízható partnerként biztosítja mind a digitális platformokat, mind pedig a személyes tapasztalatot, mely lehetővé teszi, hogy közösen építsünk egy igazságosabb világot.

A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítványt (NIOK) 1993-ban a Nonprofit Kutató Csoport azzal a céllal hozta létre, hogy egyrészt segítse Magyarországon a civil társadalom fejlesztését a nonprofit szervezetek tevékenységén keresztül, másrészt azért, hogy egy olyan háttérbázist alakítson ki, amely a nonprofit szervezetek hosszú távú működését segíti elő. A NIOK olyan programokat dolgoz ki, amelyek javítják a civil szervezetek munkáját, annak szakszerűségét és eredményességét, illetve erősítik a nonprofit szektornak a helyi önkormányzatokhoz, az üzleti szférához és a társadalom egészéhez fűződő kapcsolatait.

A NIOK Alapítvány a TechSoup Global Network partnere. Minden partnerszervezet kulcsszerepet tölt be a nonprofit szférában, s számos kapacitásbővítő programot kínálnak a hazai nonprofit szervezeteknek. Mindemellett segítenek a TechSoup programját a helyi társadalmi igényeknek megfelelően átalakítani, és az ebből leszűrt tapasztalataikkal hozzájárulnak a Global Network fejlesztéséhez. Világszerte több, mint 1.200.000 szervezet részére biztosítottak már az általános életszínvonal javításához szükséges eszközöket és szolgáltatásokat 13,5 milliárd dollárt meghaladó értékben.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow