Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements

Új szoftverrel bővült a CivilTech kínálata: mostantól egy csomagban elérhető az Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements, amely remek eszköz lehet a civilek képi és videós kommunikációjának profi szintre emelésében.

Az Adobe Premiere és a Photoshop programjai a vezető kép- és videószerkesztő programok közé tartoznak világszerte, ezeknek egyszerűbb verziói az Elements szoftverek. Bár kevesebb funkcióval rendelkeznek, mint nagy testvéreik, ezáltal könnyebben kezelhetőek is. Ez nagy könnyebbség lehet azon szervezeteknek, amelyeknek nincs lehetőségük profi grafikussal, fotóssal vagy videóssal rendszeresen együttműködniük, és inkább házon belül oldanák meg ezen feladatokat.

Az Elements megismerése akár egy első lépés is lehet a munkatársak számára abban, hogy megismerkedjenek a kép- és videószerkesztés alapjaival, és ezzel támogassák a szervezet kommunikációját. A Photoshop Elementsen belül a meglévő fotók szerkesztése, azaz egyszerűbb retusálás feladatok, a színek és kontraszt javítása, vágása mind csak pár kattintás. Az egyszerű szöveges-grafikus anyagok, plakátok, social media képek elkészítése is könnyen elsajátítható, és akár sablonokat is készíthetünk a rendszeresen használt, pl. Facebook poszt képekhez vagy bármilyen papíralapú anyaghoz.

A Premiere Elements pedig ugyanez pepitában - azaz videóban: használatával egyszerűvé válik a videók vágása, szerkesztése, majd ezek különböző felhasználási módra (DVD, saját weboldal, YouTube, Facebook, stb.) optimalizálása is. Zenét, feliratokat adhatunk hozzá, és a kisebb technikai hibákat is korrigálhatjuk, és szabadon készíthetünk hangulatos videókat a meglévő nyersanyagokból.

Ezen felül mindkét szoftver segít a meglévő fájlok rendszerezésében és kategorizálásában is, amivel tovább egyszerűsíthető a szervezet munkája. Használhatunk kulcsszavakat, ezáltal kereshetővé válnak saját képeink és videóink. Így nem kell sokáig kutakodni, ha például egy gyerekprogramunkról készült hangulatképet szeretnénk felhasználni a következő Facebook eseményünk borítóképéhez.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow