Article Categories

Vészhelyzeti hírlevél

Előző hírlevelünkben a CivilTech programban ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, otthoni munkavégzést lehetővé tevő eszközökről nyújtottunk áttekintést.

Mostani összeállításunkban azok a speciális kedvezmények szerepelnek, amelyeket a szoftvergyártók az eddigieken felül nyújtanak a civil szervezeteknek a jelenlegi vészhelyzetben a távmunka, online együttműködés elősegítésére.


Asana - az online feladatkezelő speciális ajánlata civil szervezeteknek

Május 14-ig elérhető!

Az Asana a rendkívüli helyzetben rendkívüli ajánlatot kínál az arra jogosult civil szervezeteknek május 14-ig: egy évre szóló Asana Premium vagy Business 50%-os kedvezmény megrendelése esetén az adminisztrációs díj mindössze 1 714 Ft.

A feladatkezelő bevezetésének előnyeiről és módszereiről több cikket is írtunk:


Google kedvezmény a Business és Enterprise verziókra is

A G Suite Basic nonprofit szervezetek számára ingyenes a Google for Nonprofits kedvezmény keretében. (Tartalmazza az alapvető dokumentumkezelési és kommunikációs funkciókat, sőt, a megosztott csapatmeghajtó lehetőségét is magába foglalja.)

A Google bejelentette, hogy a Business és Enterprise verziók esetében is kedvezményt ad a megnövekedett távmunka igényekre való tekintettel.

A G Suite Business nonprofit szervezeteknek havi 12$ helyett 4$, az Enterprise verzió pedig havi 25$ helyett 8$-ért elérhető.

A Google bejelentése a csomagok összehasonításával angol nyelven itt található.


Microsoft önkénteseknek is!

A nonprofit szervezetek még hatékonyabb együttműködésének támogatására a Microsoft a jelenlegi helyzetre való tekintettel kiterjeszti a Microsoft 365 E1 csomag elérését szeptemberig az önkéntesek számára is.

A Microsoft 365 E1 a Microsoft egyik, a nonprofit szervezetek számára ingyenes csomagja, ami ideális akár 300 felhasználó esetén is.

Ez azért jelent hatalmas könnyebbséget, mivel eredetileg az Office csomagok kizárólag a szervezet munkatársai által használhatóak, így az időszakos kedvezménnyel az önkéntesek otthoni számítógépeiken is tudják használni a programot, ezzel együtt pedig a távmunkához nélkülözhetetlen együttműködési szolgáltatásokat, mint pl. a Teams.


A Cisco két felajánlással segít

A Cisco a WebEx videokonferencia alkalmazást ingyenesen biztosítja, amely hasznos lehet civil szervezeteknek is.

Feliratkozni itt lehet, részletek angol nyelven itt, további útmutató az induláshoz pedig itt található.

A Cisco ingyenes AnyConnect licenszet ajánl fel, amely bármilyen ASA 5505 - 5585 termékkel használható, amely elérhető a CivilTech kínálatában (itt, itt és itt). Az AnyConnect licensz lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak a szervezet hálózatához VPN-en keresztül csatlakozzanak felhasználószám korlátozás nélkül, mivel feloldja az eszköz maximum felhasználó limitjét.


Kétéves előfizetés a Tableau adatvizualizációs eszközre

Civil szervezetek tanácsadóiként sokszor találkozunk azzal, hogy egy-egy probléma érzékeltetése mennyire nagy kihívás. Ehhez nyújt most segítséget a Tableau adatvizualizációs eszköz, ami kétéves előfizetést ajánl adminisztrációs díjért civil szervezeteknek a civiltech.hu oldalon.

Az eszközzel pedig izgalmas, interaktív térképeket, ábrákat készíthetünk, amiket utána kedvünkre használhatunk fel digitális felületeinken, sőt nyomtatott kiadványainkban is.


Zoom

A legnépszerűbb videokonferencia eszközről sok szó esett mostanában.

Mi is írtunk a felmerült biztonsági kérdésekről. Az elmúlt időszakban a Zoom több lépést tett a biztonsági aggályok elhárítására.

A Zoom ingyenes verziója 40 perces limitet tartalmaz, de ha ennél többre van szükség, az előfizetés csomag a megoldás. A CivilTech programban a Pro csomag érhető el kedvezményesen, amely akkor kifizetődő, ha a szervezet legalább két hosztot kíván beszerezni, vagy Zoom kiegészítőket szeretne használni.

Segítség: Hogyan használjuk jól a Zoom-ot?

BACK TO TOP