Mi az az érvényesítési kód?

Az érvényesítési kód egy egyedi kód, amelyet adott személy a CivilTech Program által jogosultnak elismert nonprofit szervezet nevében használhat, hogy hozzáférjen nonprofit szervezeteknek szánt termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Az érvényesítési kód sikeres használata esetén az adott nonprofit szervezetet a szolgáltatás vagy termék szolgáltatója a program ideje alatt adott programra vonatkozóan jogosultnak tekinti.

Hogyan néz ki az érvényesítési kód?

Az érvényesítési kód hasonló a következő példához: 123a4567@1b234c5de6789000

Miként juthatok érvényesítési kódhoz?

Érvényesítési kódot csak a CivilTech Programhoz tartozó fiók tulajdonosa hozhat létre, és csak olyan személy részére, aki jogosult az adott nonprofit szervezet képviseletére. Mivel az érvényesítési kód 60 nap után lejár, csak akkor érdemes létrehozni, amikor szükség van rá.

 • Ha Ön a CivilTech Programhoz tartozó fiók tulajdonosa:
  1. Jelentkezzen be a CivilTech Programhoz tartozó fiókjába!
  2. Kattintson a jobb felső sarokban a Keresés melletti ikonra, majd a „Felhasználói profil” gombra.
  3. Itt válassza az Érvényesítési kód (token) lehetőséget.
  4. Kattintson az Új kód létrehozása gombra!
  5. Adja meg az érvényesítési kódot használó személy keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét!
   Fontos! Csak a nonprofit szervezet képviseletére jogosult személyről lehet szó. Ilyen személy lehet például egy munkatárs, önkéntes, vezető tisztségviselő vagy akár egy tanácsadó is, aki a szervezetről teljes körű információval rendelkezik. Ne hozzon létre érvényesítési kódot olyan személy részére, aki nem járhat el az Ön nonprofit szervezete nevében!
  6. Kattintson újra az Új kód létrehozása gombra, és megjelenik az új érvényesítési kódja.
  7. Ha az érvényesítési kódot saját használatra hozta létre: másolja, majd illessze be az érvényesítési kódot oda, ahol azt eredetileg is kérte a rendszer.
  8. Ha az érvényesítési kódot a nonprofit szervezete képviseletére jogosult személy részére hozta létre: másolja, majd illessze be a kódot egy, a jogosult személynek küldendő e-mailbe. Ezután a jogosult személy beilleszti az érvényesítési kódot oda, ahol azt eredetileg is kérte a rendszer.
 • Ha Ön nem a CivilTech Programhoz tartozó fiók tulajdonosa:
  • Vegye fel a kapcsolatot a CivilTech Programhoz tartozó fiók tulajdonosával, és kérje meg őt, hogy hozzon létre egy érvényesítési kódot az Ön számára.
  • Csak akkor hozható létre az Ön számára érvényesítési kód, ha Ön jogosult eljárni a nonprofit szervezet nevében.
 • Ha a CivilTech Program az Ön nonprofit szervezetének jogosultságát még nem hagyta jóvá:
  • Először el kell végeznie a regisztrálási folyamatot. Ha az Ön nonprofit szervezetének jogosultsága visszaigazolásra került, tekintve, hogy megfelel a szükséges kritériumoknak, lehetősége nyílik érvényesítési kódot generálni a fentiekben felvázolt lépések szerint.

Mit kell tennem, ha megkaptam az érvényesítési kódot?

 1. Ahhoz, hogy hozzájusson a nonprofit szervezetek számára kialakított szolgáltatásokhoz vagy termékekhez, a CivilTech Programban közreműködő vállalatok előírása, hogy adjon meg egy érvényesítési kódot a nonprofit szervezete jogosultságának igazolására.
 2. Másolja ki a kódot a CivilTech Programhoz tartozó fiókjából, majd illessze be oda, ahol a rendszer erre kéri.

Milyen gyakran kell használnom érvényesítési kódot?

Csak egyszer kell használnia az érvényesítési kódot ahhoz, hogy hozzáférhessen a szolgáltatásokhoz vagy termékekhez. Azonban előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatásoknál a folyamat során többször kell megadni az érvényesítési kódot.

Mikor fog az érvényesítési kódom lejárni?

 • A kódok érvényességi időtartama 60 nap, ezért csak akkor érdemes létrehozni, amikor szükség van rá.
 • A kód érvényességének lejárata nem érinti az Ön meglévő szolgáltatásait. Példa: Ha Ön egy kódot arra használ, hogy hozzáférjen egy programhoz, és később ez a kód lejár, az Ön jogosultsága a programra változatlanul megmarad.

Mennyi érvényesítési kódom lehet?

Korlátlan érvényesítési kóddal rendelkezhet, feltéve, hogy jogosult eljárni a nonprofit szervezet nevében.

Miért lehet szükség új érvényesítési kódra?

A fiók tulajdonosának érdemes létrehoznia egy új érvényesítési kódot abban az esetben, ha az új kód egy másik termékhez vagy szolgáltatáshoz lesz felhasználva.

Van arra lehetőség, hogy nonprofit szervezetem munkatársai külön érvényesítési kódokat kaphassanak?

 • Igen. Egy-egy érvényesítési kód létrehozható minden, a nonprofit szervezet nevében eljárni jogosult személy részére, amikor érvényesítési kódot igénylő termékre vagy szolgáltatásra van szüksége.
 • Mivel az érvényesítési kód 60 nap után lejár, csak akkor érdemes létrehozni, amikor szükség van rá.
X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow