FlixBus Bus Fare Vouchers – Access to Discounted Rates

Adományozó: 
Nyelv: 
Leírás: 

A FlixBus költséghatékony járatokat közlekedtet világszerte. Ez az ajánlat 20, kedvezményre jogosító vouchert nyújt szervezete számára. Minden egyes voucher 20 százalék kedvezményt biztosít az adott tranzakció keretében elvégzett összes foglalásra. Az adománykérelemnek a CivilTech felé nincs költségvonzata, kifizetés csak a FlixBus felé történik. Ezt az ajánlatot bármikor igénybe veheti, amikor épp szüksége van újabb 20 voucherre.

Előnyök szervezetek számára

A FlixBus vouchereivel szervezete alkalmazottai, önkéntesei és kedvezményezettjei kedvezményesen utazhatnak világszerte akár szakmai, akár magáncélú útjaikon. További információkat talál a FlixBus weboldalán.

A termék beszerzése

Amint jóváhagyták az adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete email címére, amely tartalmazza a voucher kódokat és további tudnivalókat.

Csökkentett ár A FlixBus költséghatékony járatokat közlekedtet világszerte. Ez az ajánlat 20, kedvezményre jogosító vouchert nyújt szervezete számára. Minden egyes voucher 20 százalék kedvezményt biztosít az adott tranzakció keretében elvégzett összes foglalásra. Az adománykérelemnek a CivilTech felé nincs költségvonzata, kifizetés csak a FlixBus felé történik. Ezt az ajánlatot bármikor igénybe veheti, amikor épp szüksége van újabb 20 voucherre.
Plusz szolgáltatások A voucher kedvezménye nem csak a jegyvásárlásra terjed ki, hanem egyéb plusz szolgáltatásra is, például a helyfoglalás, vagy plusz poggyász feladása.
Bankkártya vagy PayPal-fiók szükséges A jegyvásárláshoz meg kell adnia hitelkártyája vagy betéti kártyája számát vagy PayPal-fiókját.