Get Genuine Program

 

A Microsoft ajánlata a Get Genuine Windows: Most teljes operációs rendszer verzió érhető el

A Microsoft Szoftver Adományozói Program nemrégiben történt frissítésének részeként a Microsoft teljes Windows operációs rendszer adományokat tesz elérhetővé a Microsoft Get Genuine programon keresztül.

Előfordulhat, hogy szervezete illegális, ingyenes vagy alap operációs rendszerrel működő számítógéppel rendelkezik, melyek vagy adományozott, vagy kereskedelemben vásárolt számítógépek is lehetnek. A Microsoft Get Genuine programja most egy olyan egyszeri alkalmat kínál szervezete számára, mely lehetővé teszi, hogy már meglévő számítógépein teljesen törvényes és frissíthető Windows operációs rendszerek fussanak. Ezeket a programokat szervezete könnyedén frissítheti a TechSoupon keresztül, amennyiben egy újabb operációs rendszer verziójára van szüksége, vagy ilyen verzió jelent meg.

Ahhoz, hogy jogosult legyen Get Genuine adományt kapni, szükséges, hogy a meglévő számítógépe, melyre szervezete a teljes operációs rendszert telepíti majd, rendelkezzen a következők egyikével:

  • hamisított, kalózkodás során megszerzett, vagy bármilyen más módon illegális, nem engedélyezett, vagy jogtalanul engedélyezett Windows operációs rendszer
  • Home Premium, Home Basic vagy Starter Windows 7 vagy Windows Vista változat
  • Windows XP Home vagy Starter verzió
  • Linux, FreeDOS vagy más operációs rendszer

Rendeljen átgondoltan – A Get Genuine Windows operációs rendszer termékei csak egy egyszeri adományozási lehetőség!

A Microsoft adományokra jogosult szervezetek összesen csak egyszer rendelhetnek teljes Get Genuine operációs rendszer adományt, ezért kérjük, hogy alaposan gondolja át igénylését. Mivel a Get Genuine termékek a Windows asztali operációs rendszerek termékcsoport része, a Get Geniune program beleszámít az Ön kétéves periódusának rendelési keretében meghatározott 50 licencbe, melyet a Windows asztali operációs rendszerek termékcsoportból igényelhet.

Windows frissítés még mindig elérhető

Ha az Ön meglévő számítógépén már van eredeti operációs rendszer, még mindig rendelhet Windows operációs rendszer frissítést (Upgrade), melyet a TechSoup mindig is kínált. Mivel Önnek összesen egy alkalma van Get Genuine Windows operációs rendszer terméket rendelni, így a standard frissítési terméket szükséges megrendelnie, amennyiben rendelkezik a következő minősített alap operációs rendszerek egyikével a számítógépén:

  • Windows 7 Enterprise, Professional vagy Ultimate verzió vagy Windows Vista verzió
  • Windows XP Professional
  • Windows 2000 Professional
  • Windows NT Workstation 4.0
  • Windows 98 ( Second Edition - második kiadás)
  • Apple Macintosh

Van még kérdése? Könnyedén megtudhatja, mit rendelhet a Microsofttól:

Hogy segítse intézni Microsoft adományozását, a TechSoup létrehozta a Microsoft Adományozási Központot (elérhető a My Request linken keresztül a CivilTech oldalon), ahol a nonprofit szervezetek minden fontos részletet megtalálhatnak egy helyen. A szervezetek könnyen követni tudják, hogy mit rendeltek eddig, mi maradt még a rendelési keretükből, mikor indul újra a rendelési periódus, illetve az addig kapott Microsoft szoftveradományok értékét is látják.

Segítsen nekünk, hogy többet adományozhassunk: terjessze az információt!

Sok szervezetnek szolgált már a javára a Microsofttól kapott szoftveradomány, de még sok minden van, amit el lehet érni! Segítsen nekünk terjeszteni az információt más nonprofit szervezetek körében is.