A megfelelő Microsoft 365 és Office 365 csomagok a nonprofit szervezetek számára

A CivilTech évek óta együttműködik a Microsofttal, hogy nonprofit szervezeteknek biztosítsa a szervezetük számára szükséges alapvető informatikai megoldásokat. Bár a CivilTech Microsoft adományozási és kedvezményprogramjain keresztül elérhető hagyományos asztali és helyi telepítésű termékek hihetetlenül hasznosak és értékesek lehetnek, sok nonprofit szervezet most a Microsoft felhő-alapú termékeinek rugalmasabb és biztonságosabb megoldásait keresi. A Microsoft adományozott és kedvezményes felhőlicenceket is kínál, ugyanúgy, mint a hagyományos szoftveradományozási és kedvezményprogramban, de még nagyobb választékkal és rugalmassággal.

A felhőlicencek könnyedén variálhatóak és illeszthetőek a szervezet igényeihez. A licencek ugyanazon az alkalmazásszerkezeten alapulnak, csak különböző funkciókkal és biztonsági összetevőkkel.

Lehet, hogy a csapat egyes munkatársainak csak alapvető licencre van szükségük a dokumentumok szerkesztéséhez, de a rendszergazdának szüksége van néhány prémium licencben elérhető speciális biztonsági funkcióra is. A felhőalapú megoldásokkal minden felhasználó saját licenccel rendelkezhet, és könnyedén együttműködhet a többiekkel. Továbbá, mivel ezek előfizetéses felhőalapú megoldások, mindig az elérhető legjobb és legújabb biztonsági és funkciófrissítéseket tartalmazzák.

A CivilTech ajánlata

Javasoljuk, hogy minden szervezet vegye igénybe a Microsoft 365 Vállalati Prémium ajánlatot az első 10 licenchez. Ezek a licencek ingyenesen elérhetőek, és mind felhőbeli, mind telepített Office-alkalmazásokat tartalmaznak. A Microsoft 365 Vállalati Prémium tartalmazza a Teams-et kommunikációhoz, felhőtárhelyet, Windows frissítési lehetőséget és eszközkezelési megoldásokat.

Ha 10-nél több licencre van szüksége, javasoljuk, hogy a szervezet biztonsági igényei alapján válasszon mellé Microsoft 365 Vállalati Standard, Microsoft 365 Vállalati Prémium vagy Office 365 E3 csomagot. Ezek a licencek jelentős kedvezménnyel kaphatóak, és az Office-alkalmazások telepített verzióit is tartalmazzák. A Vállalati Prémium Windows frissítéseket is kínál.

A Microsoft licenceinek kiválasztásakor figyelembe veendő tényezők

Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik licenc a legjobb az Ön igényeinek? Először néhány kérdést szükséges megválaszolnia ehhez:

 • Ki használja az licencet? A Microsoft adományként elérhető felhőlicenceit csak a fizetett alkalmazottak használhatják, de önkéntesek számára is állnak rendelkezésre licencek.
 • Hány embernek van szüksége licencre a szervezetében? A Microsoft méretre szabja a licenceket. A kis- és közepes méretű szervezeteknél általában kevesebb, mint 300 felhasználó van, legjobban a Vállalati licencek szolgálják őket. A nagy szervezetek több mint 300 felhasználóval rendelkeznek, nekik az Enterprise licenceket felelhetnek meg inkább.
 • Melyek azok a legfontosabb alkalmazások, amelyeket a csapatának használnia kell? Szinte minden licenchez tartoznak alapvető alkalmazások:
  • Termelékenység: Word, Excel, PowerPoint és Outlook
  • Kommunikáció és együttműködés: Teams
  • Adatkezelés: OneDrive és SharePoint

  Gondolja át azt is, hogy szervezetének szüksége van-e mind a felhőbeli, mind az asztali licencekre, valamint, hogy milyen további alkalmazásokat és funkciókat szeretne. Az Enterprise licencekhez például olyan munkakezelő eszközök tartoznak, mint a To Do és a Planner. A Microsoft 365 Audio Conferencing is hozzáadható a Teams használatának javításához. Ez utóbbi lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy telefonvonalakról csatlakozzanak be megbeszélésekre, szemben az internetes, mobil vagy asztali alkalmazásokkal.

 • Milyen biztonsági funkciók szükségesek a szervezet számára? A legfontosabb szempontok közé tartozik a tárolt adatok típusa, valamint az, hogy vannak-e jogi korlátozások az adatok kezelésére és továbbítására vonatkozóan. Például az egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó szervezeteknek biztosítaniuk kell, hogy rendszereik támogassák a HIPAA-megfelelőséget. Érdemes lehet nagyobb biztonságot biztosítani a szervezeten belüli alkalmazások és eszközök kezelésében is.
  Azt is javasoljuk, hogy a szervezetek fontolják meg a Microsoft Office 365 Komplex veszélyforrások elleni védelmének (Advanced Threat Protection - ATP) használatát, hogy megvédjék e-mailjeiket az ismeretlen rosszindulatú programoktól és vírusoktól. Az ATP-csomagok jelentési és nyomon követési képességekkel rendelkeznek, hogy a rendszergazdák betekintést nyerhessenek a szervezetében bekövetkező lehetséges támadásokba.

Az alábbi táblázat felsorolja a nonprofit szervezetek számára elérhető ajánlatokat, valamint a legfontosabb szempontokat és tényezőket, amelyek segíthetnek a döntéshozatali folyamatban. Kiemeli azokat a legfontosabb jellemzőket, amelyek véleményünk szerint a legtöbb nonprofit szervezet számára a legfontosabbak.

A fenti táblázat nem tartalmazza a termékek összes jellemzőjét. Tekintse meg a különböző Microsoft 365 és Office 365 licencek részletesebb PDF bemutatását.

Készen áll az indulásra? Igényeljen termékeket a Microsoft katalógusában.

 

Reméljük, hogy megtalálta itt az Ön számára szükséges információkat ahhoz, hogy elindítsa – vagy folytassa – útját a megfelelő Microsoft-megoldások megtalálása.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow