Mi a Facebook Workplace Advanced és hogyan használható ingyen

Tudta, hogy a Facebook még 2016-ban elindított egy új, ingyenes (kereskedelmi és nonprofit szervezetek számára egyaránt kialakított) együttműködési platformot? Ezt Workplace-nek hívják, és olyan, mint egy belső Facebook, amely csak az Ön, alkalmazottai és önkéntesei számára készült. Célja, hogy segítsen a csapatoknak kommunikálni, információt megosztani és közös döntéseket hozni egy biztonságos és privát online térben. Az alkalmazás a Facebook személyes fiókjaitól külön működik.

A Workplace prémium verziója általában havi 3 dollárért érhető el egy fő aktív felhasználó számára. Ez a magasabb szintű verzió - rengeteg további funkcióval - azonban már regisztrált nonprofit szervezetek számára is elérhető, ráadásul ingyenesen.

Nézzük meg közelebbről a Workplace Advanced szolgáltatást. A nagyobb szervezeteket különösen érdekelhetik a különleges lehetőségek, mint az egyszeri bejelentkezés, az Active Directory támogatás és az integráció más alkalmazásokkal, például a Google Workspace, az Okta és a Windows Azure AD szolgáltatásokkal.

A Workplace Advanced szolgáltatással rendszergazdai “képességeket” kaphat, amelyek segítenek a csapatok jobb kezelésében, ráadásul teljesen biztonságos - Ön rendelkezik az adatokhoz fűződő jogokkal. Emellett tartalmazza a munkahelyi rendszergazdák ingyenes egyéni támogatását is.

A Workplace nagyszerű, ingyenes alternatívája lehet a hasonló együttműködési platformoknak, és ez különösen igaz a prémium verzióra. Könnyebbnek bizonyulhat az egész szervezetre kiterjedő alkalmazás, mivel számos szolgáltatás hasonló (vagy azonos) módon működik, mint egy személyes fiókban.

Hogyan használhatják ki a leginkább a Workplace nyújtotta lehetőségeket egy nonprofit szervezetnél

A Workplace bármelyik verziója lehetővé teszi többek között csoportok létrehozását a szervezeten belül, élő közvetítésű videofelvételek készítését és a csevegés funkció használatát (beleértve a csoportos csevegést is). Korlátlan fájl- és videotárhelyet kínál, és korlátlan számú csoportot lehet létrehozni projektek számára – akár különböző szervezetek között is. A címkézés és az értesítések ugyanúgy működnek, mint a Facebookon, így könnyű értesíteni az embereket, ha valamilyen folyamat vagy beszélgetés igényli a figyelmüket.

Látogasson el a Workplace árazás és szolgáltatások oldalára a szolgáltatások teljes listájának megtekintéséhez. Ezenkívül megnézheti a Workplace nonprofit szervezeteknek oldalt, ahol további információkat talál arról, szervezete hogyan használhatja a Workplace-t.

Hogyan kezdjen hozzá

Nonprofit szervezetek számára a Workplace Advanced ingyenes beszerzése kifejezetten egyszerű. Látogasson el a Workplace for Good oldalra, ahol a rendszer bekéri az e-mail címét, majd a CivilTech ellenőrzi nonprofit szervezetének jogosultságát. Onnan kövesse a megadott lépéseket, és pillanatok alatt eljut a Workplace használatáig.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow