A CivilTech program egy online adománykérési felületen keresztül kínálja az Adobe, az Amazon, az Asana, az Autodesk, a Bitdefender, a Box, a Cisco, a DocuSign, a FlixBus, a Google, a Microsoft, az O&O Software, a NortonLifeLock, a Tableau, a TeamViewer, a Veritas és a Zoom által adományozott informatikai termékeket.

A rendelését csak azután tudja feladni, ha már regisztrálta szervezetét a honlapunkon, és a CivilTech megerősítette, hogy a szervezete megfelel a programban való részvételhez szükséges jogosultsági kritériumoknak.

A regisztráció a következőképpen történik:

1. Online regisztráció

Kattintson a Regisztrálja szervezetét pontra, és hozza létre saját és szervezete profilját.

A tevékenységi kör meghatározásakor kérjük vegyék figyelembe a következőket:

 • A szervezetet elsősorban a szervezet célja alapján sorolják be (vagyis, hogy mire irányul a szervezet tevékenysége). Abban az esetben, ha ez nem lehetséges, akkor a szervezet fő tevékenységei, programterületei alapján.
 • Azt a tevékenységi kört válasszák, amely a legpontosabban leírja a szervezet célját (tevékenységét).
 • Ha egy szervezet többféle tevékenységet is végez, akkor azt a tevékenységi kört kell megjelölnie, amely a legátfogóbban írja le a szervezet tevékenységét, és magában foglalja a többit.
 • Ha ez nem lehetséges, akkor próbálja meg meghatározni a legjellemzőbb tevékenységet, és ez alapján jelölje be a tevékenységi kört.

2. Dokumentumok beküldése

Az internetes regisztrációt folyamán az alábbi dokumentumokat kell feltölteni kitöltve, aláírva, beszkennelve vagy fényképezve a megfelelő helyen (vagy ha később szeretné, akkor beküldenie emailben a civiltech@niok.hu címre).

Alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit gazdasági társaságoknak:

 • a jelentkező szervezet képviselőjének aláírt és bélyegzővel ellátott igazolása arról, hogy a regisztrációkor megadott e-mail cím a szervezet hivatalos e-mail címe (kérjük, tüntessék fel a regisztrációkor megadott e-mail címet az igazoláson),
 • a kitöltött, aláírt és bélyegzővel ellátott Pályázati Űrlap (amely egy egyoldalas dokumentum a szervezet tevékenységeiről, céljairól),
 • további dokumentumok csak akkor lehetnek szükségesek, ha a regisztrációkor megadott adatok nem egyeznek a benyújtott dokumentációéval.

Könyvtáraknak:

 • nyilatkozat arról, hogy ki a fenntartó szervezet,
 • az alapító okirat másolata (a könyvtár vezetője által hitelesítve),
 • a jelentkező könyvtár képviselőjének aláírt és bélyegzővel ellátott igazolása arról, hogy a regisztrációkor megadott e-mail cím a könyvtár hivatalos e-mail címe (kérjük, tüntessék fel a regisztrációkor megadott e-mail címet az igazoláson),
 • a kitöltött, aláírt és bélyegzővel ellátott Pályázati Űrlap (cél, fő tevékenységek és programok megadása, nyilvános és back office/adminisztratív számítógépek számának feltűntetése),
 • további dokumentumok csak akkor lehetnek szükségesek, ha a regisztrációkor megadott adatok nem egyeznek a benyújtott dokumentációéval.

Határidők:

A CivilTech program 2008. január 1-től folyamatosan működik. A pályázatokat a beérkezés sorrendjében folyamatosan bíráljuk el. A pályázatok elbírálása a beérkezéstől számítva legfeljebb 1-3 munkanapot vesz igénybe. A pályázati feltételek időről időre változhatnak, melyről a www.civiltech.hu portálon értesítjük a pályázókat.

További információkért tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow