TechSoup Kurzusok

 

Kurzusok nonprofit szervezeteknek és könyvtáraknak

A TechSoup Kurzusok tartalma kifejezetten a nonprofit szervezetek munkatársainak készült. Olyan szakértőkkel dolgozunk, akik tapasztalattal rendelkeznek a nonprofit szervezetekkel kapcsolatban is.

 

Néhány a legnépszerűbb kurzusainkból

 

Kifejezetten nonprofit szervezetek számára fejlesztjük tanfolyamainkat

Tanfolyamainkat a TechSoup saját oktatásfejlesztő csapata dolgozza ki házon belül, olyan szakértőkkel együttműködve, akik értik, hogy a nonprofit szervezetek hogyan használják ezeket a készségeket. Modern felnőttkori tanulási módszereket alkalmazunk, amelyek nonprofit-specifikus példákat és gyakorlatokat tartalmaznak.

**Figyelem! Legtöbb kurzusunk jelenleg csak angol nyelven érhető el.

Bemutatjuk a nonprofit szervezetekkel foglalkozó Microsoft Digitális Készség Központot

A TechSoup együttműködik a Microsofttal, hogy olyan tanfolyamokat vezessen be, amelyek a Microsoft szakértőinek készségfejlesztő tartalmait ötvözik a TechSoup azon elmélyült ismereteivel, hogy a nonprofit szervezetek hogyan használják a technológiát. Ezeket a tanfolyamokat úgy tervezték, hogy segítsék a nonprofit szervezeteket a felhőbe költözni, és a legtöbb kurzus INGYEN elérhető.

 

Kurzus fokozatok

A TechSoup 3 szinten kínál kurzusokat:

100-as szint Alapvető ismeretek azoknak, akiknek kevés vagy egyáltalán nincs ismerete a témában.
200-as szint Fejlettebb tartalmak az ismeretek gyakorlati alkalmazásához.
300-as szint A legfejlettebb tartalmak, amelyek tartalmazhatnak olyan vegyes tanulási tanfolyamokat, amelyek előfizetéses tartalmat párosítanak heti online, valós idejű eseményekkel. Ezek a tartalmak 2020 végére várhatók.

 

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow