Veritas termékek

Az útmutató segítségével megtalálhatja a szervezet igényeinek megfelelő Veritas helyreállítási vagy biztonsági mentési terméket.

A Veritas System Recovery és a Veritas Backup Exec két olyan alkalmazáscsalád, amelyek célja, hogy megvédje a szervezet adatait a rendszerhibákból eredő veszteségektől.

 

Veritas System Recovery

A Veritas System Recovery a rendszerek teljes körű biztonsági mentésére és helyreállítására specializálódott. Ha egy katasztrófa miatt szerverei teljesen működésképtelenné válnak, a Veritas System Recovery helyreállítási pontja lehetővé teszi a teljes rendszer gyors visszaállítását:

  • ugyanarra a hardverkonfigurációra;
  • egy másik hardverkonfigurációra;
  • virtuális környezetre.

A támogatott virtuális környezetek közé tartozik a VMware vSphere, a Microsoft Hyper-V és a Citrix XenServer.

A Veritas System Recovery a szektorszintű mentésre és helyreállításra támaszkodva hasonlít egy lemezképalkotó termékhez, például a Symantec Ghost Solution Suite-hoz. Ugyanakkor egy fejlett biztonsági mentési alkalmazás számos funkcióját is biztosítja, beleértve az egyes fájlok és mappák helyreállítását a lemezképből.

Veritas Backup Exec

A Veritas System Recovery-vel ellentétben a Backup Exec fejlettebb, erőteljesebb funkciókat kínál. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a Microsoft, az SAP és az Oracle összetett vállalati szoftvereit futtató szervezetek igényeinek.

A Backup Exec folyamatos adatvédelmet biztosít a Windows szerverek és munkaállomások, valamint számos más Microsoft szoftvertermék, köztük az SQL Server, az Exchange Server, a SharePoint és az Active Directory számára.

Egyes biztonsági mentőprogramoknak gondot okoz a folyamatosan változó, többfelhasználós vállalati alkalmazások pontos aktuális állapotának rögzítése és biztonsági mentése. A Backup Exec számos kiegészítőjével és lehetőségével megkönnyíti ezen alkalmazások gyors mentését és helyreállítását. Az alkalmazásokban tárolt adatok gyakran változnak, és a folyamatos adatvédelem biztosítja, hogy mindig a legfrissebb verzióval rendelkezzen. Így kevésbé van szüksége sok, rendszeresen ütemezett inkrementális biztonsági mentésre.

Ráadásul a szükséges rendszerhelyreállítási kiegészítők telepítésével a rendszergazdák vagy a végfelhasználók maguk is visszaállíthatják az egyes e-mail üzeneteket és adatbázisrekordokat. Ez különösen azért hasznos, mert a felhasználói hiba sokkal gyakoribb oka az adatvesztésnek, mint a katasztrofális, teljes rendszerhiba.

Végül a Backup Exec tömörítési és deduplikációs lehetőségei csökkentik a biztonsági mentési fájlok méretét, és kezelhetőbbé teszik a tárolási költségeket.

Termékösszehasonlítás

  System Recovery Backup Exec
Alkalmas kis méretű szervezetek számára
Kevesebb, mint 50 alkalmazott; egyetlen szervert használnak az adatkezeléshez.
 
Alkalmas közepes méretű szervezetek számára
Általában 50 és 100 alkalmazott között.
Asztali számítógépek és laptopok
Lemez alapú biztonsági mentések
Felhő alapú biztonsági mentések
Eltérő hardverek helyreállítása
Többszörös virtuális szerver infrastruktúra
Szalagos vagy lemez alapú biztonsági mentések  
Több Microsoft alkalmazás  
Heterogén szerverek  

A CivilTech-en keresztül elérhető Veritas Backup and Recovery termékek

A következő biztonsági mentési és helyreállítási termékek elérhetők a CivilTech-en keresztül:

 

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow