Asana

Szerezze be az Asana munkamenedzsment-szoftverét nonprofit szervezete, vagy nyilvános könyvtára számára a CivilTech Asana adományprogramja keretében.

Az Asana segítségével szervezete csapatai koordinálhatják és menedzselhetik munkájukat. Az Asana webes és mobilos alkalmazásán keresztül a csapatok bárhonnan képesek közös munkára.

Jogosultság és Korlátozások

Egy szervezet évente legfeljebb egy Asana terméket kérvényezhet a CivilTech Programon keresztül kedvezményes hozzáféréssel a szervezet minden tagja számára.

Hozzáférés a kedvezményes árakhoz

Amennyiben egy termék neve tartalmazza a “Hozzáférés Kedvezményes Árakhoz” kifejezést, az ajánlatban speciális, kedvezményes árú termék, vagy szolgáltatás van. Ez azt jelenti, hogy a kérelem benyújtása és a CivilTech adminisztrációs díjának befizetése után közvetlenül az adományozó partnernek is fizet a termékért vagy szolgáltatásért. A vonatkozó kedvezményes árat az adott termék leírásában találja. Ezek az árak kizárólag a jogosult nonprofit szervezetek és könyvtárak számára elérhetők a CivilTech Programon keresztül.