Az Amazon Web Services (AWS) Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek AWS promóciós kreditet ("kreditek") ad felhőalapú szolgáltatásokra magyarországi nonprofit szervezeteknek és nyilvános könyvtáraknak.

Ezeket a krediteket az AWS on-demand felhőalapú szolgáltatásai használati díjának csökkentésére, valamint bizonyos támogatási szolgáltatásokra lehet felhasználni. AWS egy biztonságos felhőalapú szolgáltatás platform, amely számítási teljesítményt, adatok tárolását, tartalomszolgáltatást és más funkciókat biztosít fizikai infrastruktúrába való bármely befektetés nélkül. A krediteket nem lehet felhasználni a Reserved Instances, Mechanical Turk, Route53 szolgáltatásokra, valamint domain vásárlásnál és a támogatás elindításának díjaira.

További információért keresse fel az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek GYIK-et, és ismerje meg, hogy hogyan használják fel a civil szervezetek az AWS felhőalapú termékeket és megoldásokat.

Jogosultsági követelmények

Ha tájékozódni szeretne arról, hogy szervezete részesülhet-e támogatásokban a programon keresztül, olvassa át az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek jogosultsági útmutatót.

Feliratkozás az AWS Free Tier szolgáltatásra

Az Amazon Web Services a nonprofit szervezeteknek szóló kreditprogramján kívül az AWS Free Tier 12 hónapig ingyenes elérését biztosítja bizonyos szolgáltatásokra minden új felhasználónak. Az AWS Free Tier és az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek két különálló szolgáltatás. A Free Tier az új felhasználóknak elérést biztosít az AWS bizonyos szolgáltatásaira előre megadott keretek között.

Az AWS javasolja, hogy a potenciális felhasználók először jelentkezzenek az AWS Free Tierre, mielőtt ezt az ajánlatot kérnék.

A legtöbb esetben a szervezetek mind az Amazon Web Services Kreditprogramját, mind pedig az AWS Free Tiert igénybe veszik. Ezzel a kombinációval lehetővé válik, hogy a különböző szervezetek használatba vegyék az AWS felhőalapú infrastruktúráját pay-as-you-go alapon weboldalak üzemeltetésére, támogatásgyűjtésre, adatok tárolására és analizálására, valamint új rendszerek kifejlesztésére.

Az Amazon Web Services nonprofit szervezeteknek szóló kreditprogramjáról

Az Amazon Web Services (AWS) tisztában van vele, hogy a civil szervezeteknek szükségük van megfelelő technológiára annak érdekében, hogy elérjék céljaikat erőforrásaik pazarlása nélkül. A vállalat igen fontos célja költséghatékony és nagy mértékben skálázható infrastrukturális technológiák biztosítása weboldalak létrehozásához, alap üzleti megoldások és a munkavállalók által használt rendszerek tárolásához, valamint a közösségi tájékoztatáshoz és támogatásgyűjtéshez. Szeretnénk segíteni a civil szervezeteket abban, hogy megtakarítsák azt a pénzt, amelyet a fel nem használt számítási teljesítményért fizetnének ki, ez által pedig erőforrásaikat fontos tevékenységeik kifejtésére használják fel.

 

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow