Benevity Causes

Mi a Benevity?

A Benevity egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a nonprofit szervezetek számára, hogy adományokat fogadjanak vállalatoktól és / vagy alkalmazottaiktól! A nonprofit szervezetek számára egyértelmű, hogy nem könnyű finanszírozást vagy önkénteseket találni, amikor a prioritás a projektek előrehaladása, de szerencsére a program segítségükre van. A Benevity az a kapcsolat, amely hiányzott a versenyszféra és a nonprofit szféra között.

Miért igazi előny a szervezet számára a Benevity?

Miután a CivilTech elvégezte az érvényesítést, létrehozhatja szervezete profilját a Benevity platformon, ahol a vezető globális vállalatok és alkalmazottaik megtekinthetik az Önök által végzett tevékenységeket, elolvashatják küldetésnyilatkozatukat, és megnézhetik, vannak-e önkéntes lehetőségek a szervezeten belül.

És ha egy vállalat vagy egy alkalmazott adományt szeretne adni szervezete támogatására, akkor ezt ezen a platformon keresztül tehetik meg. Az adomány összege az Ön Benevity számlájára kerül, és meglátja itt meg is ismerheti támogatóját!

Hihetetlen eszköz lehet a nemzetközi ismertség, az adománygyűjtés és a közösségi finanszírozás terén szervezete számára. Vagy miért ne találná meg a következő önkénteseket?

Hogyan tudom befejezni a regisztrációmat a Benevity-nél a jelölésem után?

Ha kapott egy emailt azzal a felhívással, hogy regisztráljon a CivilTech Programban a Benevity portál igénybe vételéhez, ez azt jelenti, hogy a Benevity egyik vállalati ügyfelének egyik alkalmazottja aktívan támogatni kívánja szervezetét. Miután befejezte a regisztrációt a CivilTech-nél, szervezete nemcsak a Benevity-n keresztüli támogatásokra, hanem a CivilTech Programon keresztül elérhető adományozott és kedvezményes szoftverlicencekre, és egyéb, ingyenes szolgáltatásokra is jogosult lehet.

Ha még nem rendelkezik CivilTech fiókkal, akkor most hozza létre. Miután elvégeztük érvényesítését, létre tudja hozni saját érvényesítési kódját, amellyel a Benevity-nél aktiválhatja az Ön számára létrehozott profilt. Ha már rendelkezik CivilTech fiókkal, csak jelentkezzen be, hozza létre az érvényesítési kódját, és máris aktiválhatja Benevity profilját.

Bármikor ingyen regisztrálhatja szervezetét a Benevity szolgáltatásban, még akkor is, ha nem kapott meghívót emailben. Amíg azonban az egyik partnercég nem jelöli Önt vállalati adományára, addig az Ön számára pénzügyi támogatás nem áll rendelkezésre.

A Benevity regisztrációs folyamat befejezéséről további információt a Benevity Causes Súgó oldalon talál.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow