Box Content Cloud nonprofit szervezeteknek

 

A Box egy online fájlmegosztási, tartalomkezelési és együttműködési szolgáltatás. Több mint 10 000 nonprofit szervezet használja a Box Content Cloud-ot, hogy biztonságosan tároljon és osszon meg fájlokat bárhonnan és bármilyen eszközről, együttműködjön a küldetése szempontjából kritikus tartalom létrehozásában VPN igénybe vétele nélkül, munkafolyamatokat dolgozzon ki az alkalmazottak és az önkéntesek számára, és így tovább.

A nonprofit közösség támogatása érdekében a Box adományozott és kedvezményes ajánlatokat is biztosít a jogosult szervezeteknek. A kisebb szervezetek akár 10 Box Starter Edition öröklicencet is kaphatnak adományként. A nagyobb szervezetek 50 százalékos kedvezményben részesülnek a Box Business csomag havi vagy éves előfizetéseiből. A nonprofit szervezetek további, akár 75 százalékos kedvezményeket kaphatnak egyéb Box termékekre és szolgáltatásokra.

Több ezer nonprofit szervezet használja a Boxot a teljes körű tartalomkezeléshez, a programok megtervezéséhez, végrehajtásához és skálázásához, támogatás létrehozásához és az adminisztráció egyszerűsítéséhez, hogy jobban összpontosítson küldetéseire. Tudjon meg többet arról, hogy más nonprofit szervezetek hogyan használják a Boxot, és kérjen adományozott vagy kedvezményes csomagot szervezetének.

 

 

Ez az ajánlat közvetlenül a Boxon keresztül érhető el, a TechSoup Validation Services és a CivilTech Program segítségével. Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozunk együtt vezető vállalatokkal, hogy ilyen ajánlatokat vigyünk a nonprofit szektorba.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow