A GetResponse egy minden-egyben online marketingplatform, amelyet több mint 350 000 ügyfél használ 183 országban. A vállalat világszerte működik, irodái vannak Lengyelországban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Malajziában és Oroszországban.

A GetResponse lehetővé teszi a vállalkozások számára a növekedést olyan célzott marketingkampányok révén, amelyek jelentős megtérülést biztosítanak a befektetésre. A TechSoup partnerségével a GetResponse elkötelezte magát, hogy platformját bármilyen méretű nonprofit szervezet számára elérhetővé teszi.

Szerezzen be egy online marketingplatformot nonprofit szervezete vagy nyilvános könyvtára számára a CivilTech GetResponse for Nonprofits segítségével.

A GetResponse online marketingplatformja segítségével célzott marketingkampányokat futtathat, amelyek magukban foglalják az e-mailt, a marketingautomatizálást, a webhelykészítőt, a landing page-eket és sok minden mást.

Jogosultság és korlátozások

Amennyiben jogosult, a szervezete egy terméket igényelhet minden két pénzügyi évben (július 1-től június 30-ig):

Olvassa el a jogosultság és korlátozások oldalt, hogy megtudja, szervezete jogosult-e részt venni a programban.

A kedvezményes árról

Ha egy termék nevében megtalálható az „Access to Discounted Rates” vagy „Hozzáférés a kedvezményes árakhoz” kifejezés, az ajánlatban szereplő termékre vagy szolgáltatásra különleges árcsökkentés vonatkozik, vagyis a kérelem benyújtása és a CivilTech adminisztrációs díjának kiegyenlítése után közvetlen az adományozó partnernek is kell fizetni valamennyi termékért vagy szolgáltatásért. Az aktuális kedvezményes árakat az egyes termékek leírásában találja. Ezek az árak kizárólag a jogosult nonprofit szervezetek és könyvtárak számára elérhetőek a CivilTech programon keresztül.

 
X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow