Google for Nonprofits

 

A Google for Nonprofits ingyenes eszközöket kínál a nonprofit szervezetek számára, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsabban és kényelmesebben dolgozzanak, hatékonyabban érjék el a szélesebb közönséget, több támogatót ösztönözzenek cselekvésre, és történetükkel másokat inspiráljanak.

Ez az ajánlat közvetlenül a Google-on keresztül érhető el a közösségünk számára, és részben a TechSoup Validation Services tette lehetővé. Tudjon meg többet arról, hogy a TechSoup hogyan működik együtt a vezető cégekkel, hogy az ilyen jellegű ajánlatokat a nonprofit szektor számára elérhetővé tegye.

Google Workspace

Egyszerű megoldások a hatékony nonprofit szervezet menedzsmenthez. Tegye lehetővé munkatársainak, hogy valós időben bárhol együttműködjenek a Google felhő alapú csomagjával. Nonprofit szervezete hatékonyabb együttműködést valósíthat meg olyan intelligens és biztonságos üzleti alkalmazásokkal, mint a Gmail, a Dokumentumok, a Naptár, a Drive és a Google Meet – hogy az igazán fontos teendőkre koncentrálhasson.

További információ >

Google Ads

Ossza meg történetét az emberekkel szerte a világon. Adományozókat gyűjthet, növelheti szervezete ismertségét, valamint önkénteseket toborozhat a Google Keresésben megjelenő természetbeni hirdetések segítségével.

További információ >

YouTube Nonprofit Program

Használja ki a videós történetmesélés előnyeit, amellyel világszerte elérheti a közönséget, és elősegítheti az ügyét. Ezenkívül a támogatók is könnyen adományozhatnak a YouTube Adományozás funkcióinak segítségével (jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban áll rendelkezésre).

További információ >

Google Earth Outreach and Google Maps Platform

Magával ragadó adatmegjelenítéssel követheti nyomon és oszthatja meg szervezete hatását az egyedi térképekkel és a globális helyadatokkal. A Google Maps Platform használatával ezenkívül megjelenítheti a felhasználóknak a hozzájuk legközelebbi közösségi programokat és forrásokat is. A Google for Nonprofits program részeként Google Maps Platform kreditekkel elhelyezheti szervezetét a Google Maps Platformon.

További információ >

Tudjon meg többet a Google-ról

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow