Szerezzen be adományozott Microsoft termékeket a CivilTech segítségével. A CivilTech alacsony adminisztrációs díjat számít fel minden egyes adományozott termék után. Ez a díj támogatja az adományozási program kezelését és az Önéhez hasonló szervezetek számára nyújtott további szolgáltatásokat.

A termékek mely verziói érhetők el?

A Microsoft termékek nevei nem tartalmazzák a verziószámokat. A Frissítési garanciával ellátott termékek letöltésekor választhat, hogy a szoftver aktuális vagy korábbi verzióját tölti le és telepíti. Frissítési garancia nélküli termékek esetén csak a legfrissebb verziót töltheti le. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy melyik az elérhető legújabb verzió. Ezen kívül a szoftvert bármely elérhető nyelven letöltheti.

Jogosultsági feltételek

A Microsoft a nonprofit szervezetek számára korlátozottan biztosít termékadományokat kétéves ciklusokban. 2022. április 5-től kezdődően a legtöbb adományozott terméket csak olyan szervezetek igényelhetik, amelyek nyilvános elérésű számítógépeket üzemeltetnek.

Ha meg szeretné tudni, hogy szervezete jogosult-e Microsoft adományokat kapni a CivilTech programon keresztül, kérjük, olvassa el a jogosultság és korlátozások részt.

Mennyiségi korlátozások

Ha meg szeretné tudni, hogy hány adományt igényelhet ezen a programon keresztül, tekintse meg a Microsoft szoftveradományozási programra vonatkozó mennyiségi korlátokat.

Licencelés

A CivilTech-en keresztül kínált Microsoft termékek öröklicences termékek. Amikor adományozott vagy kedvezményes, öröklicenccel rendelkező terméket kér a CivilTech Programon keresztül, akkor valójában licencet kér, nem magát a terméket.

A Frissítési garancia nélküli öröklicences termékeket a Microsoft 365 felügyeleti központján keresztül fogja elérni, míg a Frissítési garanciával rendelkező öröklicences termékeket továbbra is a Mennyiségi Licencszolgáltatási Központon (VLSC) keresztül érheti el.

Termékvisszaküldés és visszatérítés

Ha vissza szeretné küldeni vagy ki szeretné cserélni a Microsoft által adományozott termékeket, kérjük, tekintse át a Microsoft visszatérítési és visszavételi szabályzatát.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow