A Microsoft hisz abban, hogy a technológia csodákra képes. Éppen ezért partnere világszerte több ezer, az Önéhez hasonló szervezetnek annak érdekében, hogy segítse elérni küldetésüket. Lehet az Öné egy olyan kis szervezet, mely egyetlen közösséget szolgál ki, de lehet globális szervezet is, mely emberek millióinak segít, a Microsoft segíteni tudja munkáját a szoftver adományain, tréningjein és erőforrásain keresztül.

A CivilTech segítségével adományozott Microsoft szoftvereket, például Windowst, Office-t és több száz egyéb terméket kaphat civil szervezete számára. A CivilTech alacsony adminisztrációs díjat számít fel minden egyes adományozott termék után. Ez a díj támogatja az adományozási program kezelését és az Önéhez hasonló szervezetek számára nyújtott további szolgáltatásokat.

A termékek mely verziói érhetők el?

A Microsoft termékek nevei nem tartalmazzák a verziószámokat. A termékek letöltésekor választhat, hogy a szoftver aktuális vagy korábbi verzióját tölti le és telepíti. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy melyik az elérhető legújabb verzió. Ezenkívül a szoftvert bármely elérhető nyelven letöltheti.

Jogosultság és rendelési keret

A Microsoft a nonprofit szervezetek és a könyvtárak számára korlátozottan biztosít termékadományokat. 2022. április 4-e után a Microsoft szoftveradományok az operációs rendszer kivételével megszűnnek. A szervezetek továbbra is igényelhetnek termékeket a diszkontprogramon keresztül, valamint felhő-alapú termékeket közvetlenül a Microsofttól a CivilTech-en keresztül.

Ha meg szeretné tudni, hogy szervezete jogosult-e Microsoft adományokat kapni a CivilTech programon keresztül, illetve információt szeretne kapni a rendelések gyakoriságáról, mennyiségéről, kérjük, olvassa el a jogosultság és korlátozások részt.

Licencelés

A CivilTech-en keresztül kínált Microsoft termékek öröklicences termékek. Amikor adományozott vagy diszkontáras, öröklicenccel rendelkező terméket kér a CivilTech Programon keresztül, akkor valójában licencet kér, nem magát a terméket.

A Frissítési garancia nélküli öröklicences termékeket a Microsoft 365 felügyeleti központján keresztül fogja elérni, míg a Frissítési garanciával rendelkező öröklicences termékeket továbbra is a mennyiségi licenckiszolgáló központon (VLSC) keresztül érheti el.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow