Slack for Nonprofits

 

A Slack for Nonprofits egy online együttműködési platform, amelyet a szervezetek használhatnak a csapat kommunikációjának és együttműködésének megkönnyítésére és eredményesebbé tételére. A csapatok rugalmasan hozhatók létre projektek, témák és még sok más számára a szervezet szükségletei szerint – mindezt biztonságos, vállalati szintű környezetben.

Az arra jogosult nonprofit szervezetek a Slack for Nonprofiton keresztül ingyenesen vagy kedvezményesen férhetnek hozzá a Slack Pro és Business+ csomagjaihoz.

 • A 250 tagnál kevesebb munkaterületet igénylő szervezetek ingyenesen tudnak frissíteni a Pro csomagra, vagy 85% kedvezménnyel a Business+ csomagra.
 • A 250 tagnál több munkaterületet igénylő szervezetek 85% kedvezménnyel frissíthetnek mind a Standard, mind pedig a Pro csomagra.
 

Kérjük, vegye figyelembe: A Slack nonprofit szervezetek számára közvetlenül a Slack oldalán keresztül érhető el. Az CivilTech csak a kedvezményre való jogosultságot ellenőrzi. A szervezet először egy ingyenes munkaterületet hoz létre a Slack webhelyen, majd kitölti a Slack jelentkezési űrlapját nonprofit szervezetek számára. Ezt követően ingyenes frissítést kapnak a Standard csomagra.

A legfontosabb jellemzők

 • Szervezett beszélgetések
  A Slack-ben a munka beszélgetési láncokban zajlik. Láncokat hozhat létre csapatonként, projektenként vagy akár webhelyenként. Egy munkahely vagy szervezet tagjai tetszés szerint csatlakozhatnak és elhagyhatják a láncokat.
 • Kereshető előzmények
  Amikor az üzeneteket és fájlokat nyilvános csatornákon osztják meg, azok tartalma az egész Slack környezetben elérhető. A Keresés lehetővé teszi, hogy megtalálja a munkavégzéshez szükséges információkat.
 • Külső partnerekkel való együttműködés
  A megosztott csatornák és a vendégfiókok lehetővé teszik, hogy közvetlenül működjön együtt ügyfelekkel, vállalkozókkal és más harmadik felekkel a Slack szolgáltatásban.
 • Alkalmazások és integrációk
  Az alkalmazások és az integrációk segítenek integrálni a munkafolyamatokat a Slackbe. A Slack alkalmazások listájában több ezer olyan alkalmazást talál, amelyeket társíthat a Slack-hez (például Microsoft Office, Zoom, Google Drive).
X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow