A 2005-ben indult TeamViewer a felhő alapú technológiákra összpontosít, hogy az online támogatást és együttműködést valós időben lehetővé tegye az egész világon. Hisszük, hogy csodálatos dolgok történnek, amikor az emberek összefognak, és a technológiának támogatnia kell őket ebben a világ bármely pontjáról. Katalizátorként kell működnie az emberek ötleteinek előmozdításában és továbbfejlesztésében, valamint a problémák megoldására és a kihívások leküzdésére való képességükben.

A TeamViewer büszke arra, hogy technológiáival segíti a nonprofit szervezeteket, hogy növeljék hatékonyságukat, csökkentsék az utazási időt és költségeket, és jobban szolgálják a kedvezményezetteket.

Igényelje a TeamViewer felhő alapú távoli hozzáférési, együttműködési és informatikai támogatási szolgáltatásait szervezete vagy nyilvános könyvtára számára a CivilTech Programon keresztül.

A TeamViewer termékekkel távolról elérheti a szervezet számítógépeit, online találkozókat tarthat, vagy távoli informatikai támogatást kaphat.

Jogosultság és korlátozások

A TeamViewer adománytermékeket és kedvezményes árú termékeket is kínál, a szervezet éves működési költségvetésétől függően.

Szervezetének a programban való részvételi jogosultságáról bővebben a jogosultság és korlátozások oldalon tájékozódhat.

A kedvezményes árról

Ha egy termék nevében megtalálható az „Access to Discounted Rates” kifejezés, az ajánlatban szereplő termékre vagy szolgáltatásra különleges árcsökkentés vonatkozik, vagyis a kérelem benyújtása és a CivilTech adminisztrációs díjának kiegyenlítése után közvetlen az adományozó partnernek is kell fizetni valamennyi termékért vagy szolgáltatásért. Az aktuális kedvezményes árakat az egyes termékek leírásában találja. Ezek az árak kizárólag a jogosult nonprofit szervezetek és könyvtárak számára elérhetőek a CivilTech programon keresztül.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow