Workplace from Meta

 

A Workplace from Meta egy online platform, amelyet a legkisebb és a legnagyobb szervezetek is egyformán jól tudnak használni kommunikációra és együttműködésre.

Megtalálja a legnépszerűbb Facebook-szolgáltatásokat, például csoportokat, beszélgetéseket és videohívásokat, valamint azokat, amelyekre leginkább szüksége lehet a tevékenységeihez, mint például: élő HD videó, gépi fordítás, biztonság, valamint csoportokon keresztüli kommunikáció (belső és külső).

A Workplace Advanced – amely nonprofit szervezetek számára ingyenesen elérhető – még több képességgel rendelkezik. Funkciói közé tartozik az egyszeri bejelentkezés (SSO), az adminisztrátori beállítások és a zökkenőmentes integráció más alkalmazásokkal, például a Google Workspace, az Okta és a Windows Azure AD szolgáltatásokkal.

 

Hogyan használható a Workplace Advanced?

Belső kommunikációját egyszerű és ismerős (a Facebook) felületen kezelheti, és megosztott naptárak, videohívások és korlátlan tárhely révén egyszerűsítheti a csapatmunkát. A Premium verzióval a munkahely más alkalmazásokkal is integrálható, például a Google Workspace, a Dropbox vagy a Microsoft Azure, így hozzáférhet az összes erőforrásához egyetlen alkalmazásból. Ha speciális testreszabásra van szüksége, az Advanced verzió lehetővé teszi API-k vagy botok fejlesztését a csapat számára.

Hogyan használhatja a Workplace-t a szervezete?

A Workplace segítségével csoportokat hozhat létre a szervezeten belül, élő videókat streamelhet, csevegési funkciókat használhat (beleértve a csoportos csevegést is) és még sok mást. Korlátlan tárhelye van a fájlok és videók számára, és végtelen számú csoportot hozhat létre projektjeihez, akár különböző szervezetek között is. Ezen kívül a címkék és az értesítések ugyanúgy működnek, mint a Facebookon.

A funkciók teljes listáját a Workplace árak és szolgáltatások oldalán találja meg. Nézze meg a Workplace for Good oldalt is - Megtudhatja, hogyan segíthet a Workplace a szervezetének.

Igénylés

A Workplace Advanced igénylése egyszerű. Keresse fel a Workplace for Good oldalt, amely az email cím megadásával végigvezeti Önt a regisztráció folyamatán. Mindeközben a háttérben a szervezet jogosultságát a CivilTech oldalon ellenőrizzük. Kövesse a lépéseket, és gyorsan elkezdheti használni a Workplace-t nonprofit szervezete!

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow