Szerezzen hozzáférést kreatív szoftvertermékek teljes skálájához nonprofit szervezete vagy nyilvános könyvtára számára a CivilTech Adobe for Nonprofits programján keresztül.

Az Adobe termékei használhatók képek szerkesztésére, weboldalak tervezésére, hírlevelek publikálására, video- és hanganyagok előállítására stb.

Jogosultság és korlátozások

Amennyiben jogosult, a szervezete az alábbiak közül mindkettőben részesülhet egy adott pénzügyi évben (július 1-től június 30-ig).

  • Csökkentett árú Acrobat Pro DC elérése korlátlan számban
  • Korlátlan számú adományozott külön termék elérése

Olvassa el a jogosultság és korlátozások oldalt, hogy megtudja, szervezete jogosult-e részt venni a programban.

A kedvezményes árról

Ha egy termék nevében megtalálható az „Access to Discounted Rates” kifejezés, az ajánlatban szereplő termékre vagy szolgáltatásra különleges árcsökkentés vonatkozik, vagyis a kérelem benyújtása és a CivilTech adminisztrációs díjának kiegyenlítése után közvetlen az adományozó partnernek is kell fizetni valamennyi termékért vagy szolgáltatásért. Az aktuális kedvezményes árakat az egyes termékek leírásában találja. Ezek az árak kizárólag a jogosult nonprofit szervezetek és könyvtárak számára elérhetőek a CivilTech programon keresztül.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow