Airbnb Social Impact Experiences


Airbnb Társadalmilag hasznos élmények: A helyi ügyek támogatásának új formája

A Társadalmilag hasznos élmények egy új, izgalmas módja az utazók számára új kultúrák felfedezésére városnéző séták, workshopok, vagy egyéb, civilszervezetek által szervezett események keretében.


Növeld célközönséged és gyűjts adományt

A Társadalmilag hasznos élmények lehetővé teszik a vendégek számára a szervezeted által képviselt ügy megismerését – és még jól is érezhetik magukat!

  • Adománygyűjtés: Az általad szervezett Társadalmilag hasznos élmény teljes bevétele hozzátok kerül. Az Airbnb lemond minden foglalási díjról!
  • Célközönségnövelés: Társadalmilag hasznos élményed megjelenik az Airbnb weboldalán és mobil alkalmazásaiban, ezáltal is biztosítva az esélyt, hogy minél szélesebb tömegeket érjetek el.
  • Új támogatók elérése: A Társadalmilag hasznos élményeken keresztül egyszerűen érhettek el elkötelezett támogatókat, követeket, akik a későbbiek során is segíthetik munkátokat.

A Te élményed, ahogy Te szeretnéd

Az Airbnb Társadalmilag hasznos élményeknél Tiéd az irányítás. Te határozod meg, hogy milyen élményt nyújtasz, hogy kiknek, mikor és hol biztosítod a részvételt.

  • Saját időbeosztás: Annyi eseményt szervezhetsz,amennyit csak szeretnél. Sok civilszervezet akár havi két eseményt is rendez.
  • Ahol és akivel szeretnéd: Te határozhatod meh, hogy hol legyen az esemény, és ki vezesse – legyen az a szervezeted tagja, vagy akár önkéntes is.
  • Amennyiért szeretnéd: Te határozod meg, hogy mennyit kérsz a Társadalmilag hasznos élményeden való részvételért, és ezt bármikor meg is változtathatod.

Hogy néz ki egy Airbnb Társadalmilag hasznos élmény? Itt találhatsz példákat.

Mit szervezhetsz egy Társadalmilag hasznos élmény keretében?

Egy-egy ilyen esemény lehet, hogy csak egy délutánt tölt ki, de akár napokon keresztül is tarthat. Hogy milyen élményt kínálsz, csak rajtad múlik.

  • Vond be támogatóidat: Legyen az akár városi kertészet vagy kutyasétáltatás, találj ki olyan programokat, amelyekből szervezeted is közvetlenül profitálhat.
  • Oktass és informálj: Szervezz akár workshopokat, egyéb művészeti foglalkozást, előadást, vagy bármit, amiből vendégeid tanulhatnak, jobban megismerhetik ügyedet.
  • Szórakoztass: Kirándulások és városi séták nagyszerű alkalmak arra, hogy összehozd célodat a vendégeiddel a megfelelő szociális környezetben.

Hozd létre saját Társadalmilag hasznos élményedet még ma

A Társadalmilag hasznos élmény egy szórakoztató módja a figyelemfelkeltésnek és támogatóid bevonásának. Az Airbnb jelenleg világszerte 28 városban kínál Társadalmilag hasznos élményeket, és ez a szám egyre csak növekszik. Magyarországon immár bárhol elérhető. Kíváncsian várjuk, hogy Ti milyen Társadalmilag hasznos élményt találtok ki!

 

LÉTREHOZOM AZ ÉLMÉNYEMET

 

Airbnb Gyakran Ismételt Kérdések

Mely szervezetek jogosultak az Airbnb Társadalmilag hasznos élményeire?

Ellenőrizd jogosultságotok itt, majd kezd el a regisztrációt. Amint szervezeted érvényesítése megtörtént, létrehozhatod saját Társadalmilag hasznos élményeteket.

Hány élményt hozhatunk létre?

Bármennyit, amilyen gyakran szeretnének. Az Airbnb minimum havi két élmény létrehozását javasolja.

Érdekli a vendégeket és a helyieket a nonprofitok tevékenysége?

Teljes mértékben. Sokan nehezen találják meg a helyi ügyeket akár otthon, akár külföldön. Az Airbnb élmények összekötik a civilszervezeteket az érdeklődőkkel, akik így könnyebben megismerik céljaitokat is.

Milyen előnyökhöz juthat a szervezetem?

Az élményért kiszabott részvételi díj, de még az Airbnb költsége is teljes egészében a szervezethez kerül. Ezen kívül világszerte támogatókra találhat szervezeted, valamint Airbnb felhasználók milliói ismerkedhetnek meg ügyetekkel.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow