Az oldal karbantartás miatt nem lesz elérhető 21.06 : 05:00 - 21.06 : 22:00 CEST, középeurópai idő szerint. Hide this message.

Szerezze be az Asana munkamenedzsment-szoftverét nonprofit szervezete, vagy nyilvános könyvtára számára a CivilTech Asana adományprogramja keretében.

Az Asana segítségével szervezete csapatai koordinálhatják és menedzselhetik munkájukat. Az Asana webes és mobilos alkalmazásán keresztül a csapatok bárhonnan képesek közös munkára.

Jogosultság és korlátozások

Egy szervezet évente legfeljebb egy Asana terméket kérvényezhet a CivilTech Programon keresztül kedvezményes hozzáféréssel a szervezet minden tagja számára.

Szervezetének a programban való részvételi jogosultságáról bővebben a jogosultság és korlátozások oldalon tájékozódhat.

A kedvezményes árról

Ha egy termék nevében megtalálható az „Access to Discounted Rates” kifejezés, az ajánlatban szereplő termékre vagy szolgáltatásra különleges árcsökkentés vonatkozik, vagyis a kérelem benyújtása és a CivilTech adminisztrációs díjának kiegyenlítése után közvetlen az adományozó partnernek is kell fizetni valamennyi termékért vagy szolgáltatásért. Az aktuális kedvezményes árakat az egyes termékek leírásában találja. Ezek az árak kizárólag a jogosult nonprofit szervezetek és könyvtárak számára elérhetőek a CivilTech programon keresztül.

 

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow