A Bitdefender a biztonsági szoftverek vezető gyártója, világszerte több mint 500 millió felhasználót szolgál. A vállalat elköteleződött az internetes biztonság mellett. Ezen elkötelezettségének köszönhető, hogy a biztonsági szoftvereket tesztelő elismert szervezetek, mint az AV-TEST, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab és a Virus Bulletin e terület első számú szereplőjeként tartják számon a világon. A Bitdefender a rosszindulatú szoftverek és az egyéb online bűnözés elleni harc frontvonalában folytatott több mint egy évtizedes küzdelmét követően ma már az iparági innováció vezető alakja.

A Bitdefender célja a tiszta internet, hogy az oktatás, a személyes szabadság és az ötletek nyílt cseréje virágozhassanak. A cég víziója egy olyan online világ, ahol a gyermekek szabadon játszhatnak, a tizenévesek úgy élhetnek társasági életet és tanulhatnak, hogy nem kell félniük megfélemlítéstől és zaklatástól, a felnőttek pedig személyiséglopás, banki csalás és hasonlók nélkül intézhetik üzleti ügyeiket, vásárolhatnak és tanulhatnak.

A Bitdefender a közösségek közötti határok megszüntetéséért és a bizalom építéséért munkálkodik, melyet a legújabb innovációkhoz való hozzáférés biztosításával, valamint a technológia azon helyeken való alkalmazásával kíván elérni, ahol az a legjobb szolgálatot teszi. A cég a vállalatoknak és az otthoni felhasználóknak kínált, kereskedelemben kapható termékei mellett ingyenes termékek teljes skáláját fejleszti és kínálja asztali gépekre, okostelefonokra és tabletekre. A Bitdefender számos ingyenes hasznos segédprogramot és biztonsági alkalmazást készít a közösségi hálók számára, továbbá iskolákkal és nonprofit szervezetekkel működik együtt, hogy megvédje őket az online ragadozóktól.

 

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow