A Cisco Systems örömmel csatlakozott a CivilTech Adományozói Programhoz, melynek kapcsán vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközök széles választékát ajánlja fel azon szervezetek számára, amelyek elsősorban gazdaságilag hátrányos helyzetű embereken segítenek egészségügyi, alapvető szükségletek, az írás-olvasási készségek fejlesztése és munkaerő-piaci képzések terén.

Egy adott költségvetési éven belül (július 1. – június 30.) egy jogosult szervezet egy rendelést adhat le Cisco termékekre. Az összes megrendelt termék után felszámított adminisztrációs / szolgáltatási díj nem haladhatja meg az 4.800 dollárt. Tekintse meg a Cisco jogosultság kritériumok oldalt, hogy el tudja dönteni, szervezetük jogosult-e a Cisco programban való részvételre.

A megrendelések teljesítése jóváhagyás után akár 8 hétig is eltarthat. Az eszközök rendelkezésre állásának függvényében lehetséges, hogy az egy rendelésben igényelt eszközök különböző időpontokban lesznek kiszállítva.

Az adományban részesülő szervezetek az eszközök mellé egy ötéves Cisco SMARTnet terméktámogatást is kapnak díjmentesen.

Ha szervezete egyszerre rendel Cisco és nem Cisco termékeket, kérjük, hogy ezeket külön rendelésekként adja le.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow