A Cisco Systems adományozási programja vezetékes és vezeték nélküli hálózati hardvertermékek széles választékát kínálja az arra jogosult nonprofit szervezeteknek.

Ezen a programon keresztül beszerezheti az összes Cisco berendezést és hardvert egy működő hálózat létrehozásához (csak további kábelezésre lehet szükség).

Ne kombinálja más megrendelésekkel

Ne feledje, hogy ha szervezete Cisco és nem Cisco termékeket igényel, akkor külön megrendelést kell benyújtania a nem Cisco termékekre.

Jogosultság és korlátozások

Ha jogosult, szervezete egy pénzügyi évben (július 1. – június 30.) tetszőleges számú terméket kérhet összesen legfeljebb 4.800 dollár adminisztrációs díjért. Évente annyi kérést küldhet be, amennyi szükséges, feltéve, hogy az összes megrendelés teljes adminisztrációs díja nem haladja meg a maximumot.

Figyelem! A 20-nál több tagszervezettel rendelkező országos szervezetek tagszervezetei nem jogosultak a Cisco adományaira. Ez még akkor is igaz, ha ezek külön szervezetnek minősülnek, és nem az országos szervezet finanszírozza őket. Országos szervezetek például a YMCA és a Magyar Vöröskereszt.

Tekintse meg a Cisco jogosultság és korlátozások oldalt, hogy ellenőrizze szervezete jogosultságát a programban való részvételre.

Szállítás és teljesítés

A félvezetőiparban tapasztalható anyaghiány miatt a teljesítési idő a szokásosnál hosszabb. Adományozási kérelme várhatóan a jóváhagyás dátumától számított 26 héten belül teljesül.

Ez az időkeret magában foglalja a rendelések feldolgozását, a termékek gyártását és a szállítást.

Minden termékadományozás előzetes értesítés nélkül változhat vagy késhet. A Cisco fenntartja a jogot, hogy funkcionálisan azonos terméket biztosítson egyes rendelt termékek helyett.

SMARTnet szolgáltatás, támogatás és visszaküldés

A Cisco adományainak részét képezi egy ötéves SMARTnet szerződés, amely segíti a szervezeteket a rendszerek telepítésében és karbantartásában. Az előnyök közé tartozik a műszaki támogatás, a sérült termékek cseréje vagy javítása, valamint a szoftverfrissítések.

Ha a SMARTnet szerződése lejár, javasoljuk, hogy évente (saját költségén) újítsa meg a SMARTnet szolgáltatási és támogatási szerződését mindaddig, amíg Ön rendelkezik a berendezéssel, vagy a berendezés Cisco által meghatározott élettartamának és támogatásának végéig (EOL). Tudja meg, hogyan kell regisztrálni és hozzáférni ezekhez az előnyökhöz.

A sérülten vagy működésképtelenül érkezett termékek esetén használja a Cisco garanciát vagy a SMARTnet szerződést.

Téves termékkiszállítás esetén a tételek kézhezvételétől számított 60 napon belül küldjön e-mailt a CivilTech címére (civiltech@niok.hu) "CISCO VISSZAKÜLDÉSI KÉRELEM" tárggyal, amely tartalmazza a következőket:

  • A szervezet neve
  • A CivilTech megrendelési azonosítója
  • A visszaküldeni kívánt termékek listája
  • A termékek visszaküldésének oka

A Cisco adományozási program képviselője megvizsgálja kérelmét, és felveszi Önnel a kapcsolatot a visszatérítés megszervezése érdekében.

Egyéb, termékekkel kapcsolatos kérdésekben a Cisco általában nem fogad el visszaküldéseket. Ha azonban különleges körülményei vannak, amelyeket felül szeretne vizsgálni, küldjön nekünk e-mailt a fent leírtak szerint.

Ahhoz, hogy visszatérítést kapjon a Cisco Adományozási Programon keresztül kért termékekért, a nem kívánt tételeket a szállítás befejezése után 60 napon belül kell visszaküldeni.

Cisco visszavételi és újrahasznosítási program

A Cisco zöld vállalat. Az adományozott Cisco termékek, amelyek már nem hasznosak, vagy elérték élettartamuk végét, visszaküldhetők a Cisco-nak a Visszavételi és újrahasznosítási programon keresztül. Ez a lehetőség a Cisco berendezések, valamint a Cisco-hoz tartozó márkák és leányvállalatok minden felhasználója előtt nyitva áll.

Cisco Terméktámogatási Program

A Cisco Product Grant Program egy másik lehetőség néhány nonprofit szervezet számára, hogy Cisco hálózati termékeket kapjon. Ez a program egyedi, nem szabványos hálózati csomagokat kínál adományként a kiválasztott nonprofit szervezeteknek. További információkért lásd a Cisco Product Grant programot.

A jogosult szervezetek a CivilTech Cisco adományozási programjából vagy a Cisco Product Grant Programból is kaphatnak adományokat, de nem igényelhetnek adományokat mindkét programból ugyanazon pénzügyi évben.

Tanácsadás

Hacsak nem rendelkezik saját hálózati vagy informatikai szakemberrel, fontolja meg tanácsadó igénybevételét. A Cisco termékek adminisztrációs díja nem tartalmazza a hálózati berendezések telepítését.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow