A DocuSign küldetése a világ működésének megváltoztatása azáltal, hogy bárkit képessé tesz dokumentumok küldésére, aláírására és jóváhagyására bármikor, bárhol és bármilyen eszköz segítségével. A DocuSign munkatársai felismerik, hogy a hatásgyakorlás lehetősége túlmutat a profitorientált üzleti modelleken. A DocuSign munkatársai egyaránt szenvedélyesek környezetük közösségeinek gazdagításában és az üzleti élet átalakításában: Erre az alapra épül a cég, és ez az anyag, amely összeköti kultúráját és értékeit.

A DocuSign IMPACT a munkavállalói önkénteskedés és a jogosult nonprofit szervezeteknek járó termékkedvezmények köré rendeződik. A DocuSign IMPACT évenként háromnapnyi fizetett szabadsággal támogatja az önkéntes munkát, amelyet a munkavállalók az általuk választott nonprofit szervezetnél tölthetnek. Adományai és termékkedvezményei segítségével a DocuSign több civilszervezetet segít piacvezető technológiák használatához, hogy több erőforrásuk maradjon a világ jobbá tételére.

A CivilTech DocuSign adományprogramja e-aláírást és tranzakciókezelő szoftvert biztosít az arra jogosult nonprofit szervezeteknek, valamint nyilvános könyvtáraknak.

A DocuSign dokumentumok aláírásához, küldéséhez és kezeléséhez használható. A DocuSign helyettesíti a nyomtatást, faxolást, szkennelést és sürgősségi levélküldést a jóváhagyások és döntéshozatali folyamatok digitalizálásával.

 

Jogosultság és korlátozások

Amennyiben jogosult, szervezete öt Standard Edition és öt Business Pro Edition terméket kaphat egy pénzügyi évben (július 1. és június 30. között).

Olvassa el a jogosultság és korlátozások oldalt, hogy megtudja, szervezete jogosult-e részt venni a programban.

Hozzáférés a kedvezményes árakhoz

Ha egy termék nevében megtalálható az „Access to Discounted Rates” kifejezés, az ajánlatban szereplő termékre vagy szolgáltatásra különleges árcsökkentés vonatkozik, vagyis a kérelem benyújtása és a CivilTech adminisztrációs díjának kiegyenlítése után közvetlen az adományozó partnernek is kell fizetni valamennyi termékért vagy szolgáltatásért. Az aktuális kedvezményes árakat az egyes termékek leírásában találja. Ezek az árak kizárólag a jogosult nonprofit szervezetek és könyvtárak számára elérhetőek a CivilTech programon keresztül.

Kedvezményes link egymillió dollárnál nagyobb költségvetésű szervezetek számára

Amennyiben szervezetének éves költségvetése meghaladja az egymillió dollárt, ön nem jogosult a DocuSign adományra. Ugyanakkor továbbra is kaphat 30% kedvezményt a DocuSign éves előfizetéseire. Látogasson el a DocuSign weboldalára a feliratkozáshoz.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow