Microsoft Adományozó Partner

Office 365 nonprofit szervezeteknek

Növelje teljesítményét, csökkentse a költségeket, és tegye egyszerűbbé szervezetében az informatikai munkát a Microsoft Office 365 Nonprofitoknak szolgáltatással, amelyet az arra jogosult szervezetek kaphatnak meg a Microsofttól: Office 365 Nonprofitoknak

A Microsoftnak örömére szolgál, hogy a CivilTech program partnere lehet abban, hogy szoftverek széles körét adományozzák nonprofit szervezeteknek és nyilvános könyvtáraknak. A programban több száz Professional és Enterprise Microsoft termék érhető el. A CivilTech program egy alacsony, kedvező adminisztrációs / szolgáltatási díjat számít fel az adományokat fogadó szervezeteknek, amivel lehetővé teszi számukra, hogy szolgáltatásunkat felajánljuk Önnek.

Jogosultság

A szervezeteknek minden, a Microsoft által meghatározott szabálynak, jogosultsági és korlátozási irányelvnek meg kell felelnie annak érdekében, hogy szoftveradományt kaphasson e programon keresztül.

Tudjon meg többet a Microsoft Adományozási Programról

A CivilTech program ajánlja a szervezeteknek, hogy látogassák meg a Microsoft Adományozási Program áttekintését. Itt megtudhatják, hogy egy szervezet mennyi terméket igényelhet, milyen speciális szoftver telepítési szabályok vonatkoznak, és mi a speciális folyamata a visszaküldésnek. Ez az oldal átfogó képet ad az előnyökről és a Microsoft Mennyiségi Licence Program szabályairól, melyen keresztül az adományozott termékek elérhetőek, továbbá linkeket tartalmaz, melyek segítenek kiegészítő információkat szerezni mind a CivilTech programról, mind pedig a Microsoftról.

További információt a Microsoft Korlátlan Lehetőségek programjairól, valamint a Szoftver Adományozói Programról az alábbi linkeken talál: Microsoft GYIK, Microsoft hasznos linkek