Az oldal karbantartás miatt nem lesz elérhető 21.06 : 05:00 - 21.06 : 22:00 CEST, középeurópai idő szerint. Hide this message.

Hogy segíti az OKTA a nonprofit szervezeteket

Igényelje 50 ingyenes licenszét

Identitáskezelés minden platformon: A biztonság nagyfokú növelése minél egyszerűbben a civilszervezetek számára.

Az Okta segít biztonságosan összekötni a civilszervezetek munkatársait, partnereit, adományozóit és önkénteseit és a küldetésük teljesítéséhez szükséges technológiákat. Az alapoktól kezdve, mint az egyszeri bejelentkezés (SSO) a fejlettebb identitás- és hozzáférés-kezelési megoldásokig az Okta minden szinten segít a szervezeteknek.

Az Okta 50 ingyenes licencet kínál a civilszervezeteknek az összes Workforce Identity termékéhez, valamint kedvezményeket további felhasználókhoz és az External Identity termékeihez. Ezeken felül a civil szervezetek 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt a nyilvános képzéseken, valamint tiszteletjeggyel vehetnek részt az Oktane-en, az Okta éves ügyfélkonferenciáján.

Ez az ajánlat a közösség részére közvetlenül az Oktá-nál érhető el, részben a TechSoup Validation Services segítségével. Tudjon meg többet arról, hogy a TechSoup hogyan működik együtt a vezető vállalatokkal az ilyan jellegű ajánlatok civilszervezetek számára elérhetővé tételében.

 

Hogy működik az Okta

 

Alkalmazások ezreit integrálja SSO használatával

Az Okta SSO biztonságos és felhasználóbarát módot kínál a végfelhasználók számára az összes alkalmazásuk gyors eléréséhez anélkül, hogy több jelszót kellene megjegyezniük. Az Okta SSO használatával a rendszergazdáknak nem kell az idejüket pazarolni jelszókezelésre.

Szervezete Active Directoryját a felhőbe költözteti

Az informatikai csapatok számára nehéz lehet a munkatársak, az önkéntesek, az adományozók, a partnerek, az igazgatósági tagok és mások kezelése. Az Okta Universal Directory segítségével a nonprofit szervezeteknek egyetlen, központosított helyük van az összes végfelhasználó kezelésére.

Automaizálja felhasználói életciklusát

Készítsen csoportszabályokat, hogy a munkatársak, az önkéntesek, az adományozók és mások gyorsan hozzáférhessenek a szükséges alkalmazásokhoz. Ezen túl az Okta Lifecycle Management segítségével automatikusan eltávolíthatja a felhasználókat, így az érzékeny adatok biztonságban maradnak.

Többfaktoros azonosításssal (Multi-Factor Authentication, MFA) biztosítja alkalmazásait és adatait

A nonprofit szervezetek gyakran nagyon érzékeny információkkal dolgoznak. A biztonsági rések 24%-a elkerülhető az MFA-val. Az Okta MFA további biztonságot nyújt az alkalmazásokhoz és az adatokhoz.

Biztosnágosabbá teszi a távoli hozzáférést munkatársainak

Munkatársai akár távolról, akár az irodában dolgoznak, de folyamatos, 24 órás hozzáférésre van szükségük a vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz. Az Okta a felhasználók számára biztonságos hozzáférést biztosít minden alkalmazásához bármilyen eszközről, következetes felhasználói felület segítségével.

Biztonságos portálokat építhet és alkalmazásokat összekapcsolhat

Az Okta API termékek egy teljes identitás-"szövet", amely lehetővé teszi a külső felhasználókkal – tagokkal, önkéntesekkel, adományozókkal és másokkal – zavartalan és biztonságos kapcsolatot. A nonprofit szervezetek az Okta API-termékeket használhatják olyan portálok létrehozására, amelyek több alkalmazást kapcsolnak össze egy felhasználónévvel és jelszóval.

 


Igényelje az Oktá-t szervezete számára. Az első 50 licenc ingyenes.

 
Tudjon meg többet

 

 

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow