Symantec

A Symantec Adományozási Program célja, hogy hozzáférést biztosítson kis-, közepes- és nagyméretű nonprofit szervezetek számára a Symantec által kifejlesztett technológiákhoz annak érdekében, hogy a szervezetek hatékonyabban és biztonságosabban tudják megvalósítani céljaikat.

A Symantec elkötelezett híve a közösségi élet előremozdításának a világon mindenütt, ahol a társaság jelen van, ahol alkalmazottai élnek és tevékenykednek. Ennek megvalósulása érdekében a Symantec olyan civil szervezetekkel köt partnerséget, amelyek súlyos szociális szükségletek kielégítéséért küzdenek, különös figyelmet fordítva a fiatalokra és az oktatásra. A Symantec által nyújtott különféle támogatási formák: a pénzbeli támogatások, a vállalati dolgozók önkéntessége, illetve a termékadományok a Symantec forrásait a lehető leghatékonyabban használják fel.

A Symantec Enterprise termékek közepes és nagyvállalati környezet számítógép-hálózatai számára, míg a Symantec Desktop termékek egy asztali számítógép számára biztosítanak védelmet. A Symantec Norton termékek növelik az olyan önálló számítástechnikai eszközök biztonságát és teljesítményét, melyek nem részei közösségi vagy vállalati hálózatoknak.

Ha többet szeretne megtudni a Symantec Közösségi Programjairól, kérjük, kattintson IDE.

Symantec Desktop termékeink
Symantec Enterprise termékeink
Jogosultsági kritériumok