Amazon Web Services - Jogosultság és rendelési keret

Restrictions: 

Mennyiség:

  • A szervezetek egyetlen kezdeti támogatást kérhetnek $2000 értékben, AWS kredit formájában egész működési idejük alatt.
  • A szervezetek minden költségvetési évben (július 1. – június 30.) egyszer kérhetnek megújítást

Költségvetés:

Ez az adomány bármilyen nagyságú működési költségvetéssel rendelkező szervezet számára elérhető.

Kizárólag nonprofit szervezetek és könyvtárak:

A programban szereplő termékek kizárólag közhasznú fokozattal rendelkező, vagy 1% gyűjtésére jogosult nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára érhetőek el. A könyvtáraknak szerepelniük kell a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékében.

Szervezettípusok:

Oktatási intézmények, beleértve iskolák, főiskolák, egyetemek, szakképzők nem vehetnek részt ebben a programban, de érdeklődésükre számot tarthat az AWS Educate program.

Felhasználási feltételek:

A szervezeteknek el kell fogadniuk az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek felhasználási feltételeit a szolgáltatások igénybe vétele előtt.

Utánkövetés:

A programban résztvevő szervezeteknek késznek kell lenniük egy utólagos felmérésben való részvételre a támogatás odaítélése után.

Diszkrimináció-ellenes szabály:

Azok a szervezetek, amelyek kor, etnikum, nem, nemzeti hovatartozás és származás, fogyatékosság, faj, méret, vallás, szexuális beállítottság vagy gazdasági-társadalmi háttér alapú diszkriminációt népszerűsítenek, támogatnak vagy folytatnak, nem jogosultak részt venni a programban. Azon szervezeteknek, amelyek termékeket kívánnak kapni jelen program keretein belül, hajlandónak és képesnek kell lenniük bizonyítani, hogy nem folytatnak diszkriminációt a felsoroltak mentén.

Esettanulmány:

A termékekből részesülő szervezeteknek hajlandónak és képesnek kell lenniük információt szolgáltatni az AWS számára a programmal kapcsolatos esettanulmány vagy ajánlás készítéséhez.

Kreditelosztás:

  • A kreditek mindig a feltételeknek megfelelő szervezet birtokába kerülnek, nem pedig egyénekébe.
  • A szervezetek nem ruházhatják át vagy adhatják el ezeket.