Veritas - Jogosultság és rendelési keret

Restrictions: 

Mennyiség:

Egy szervezet minden termékből egy licencet igényelhet egy költségvetési évben (július 1. – június 30.).

Költségvetés:

A jogosult szervezetek éves működési költségvetése nem haladhatja meg a 10 millió USD-t (kb. 2.91 milliárd Forint).

Kizárólag nonprofit szervezetek és könyvtárak:

A programban szereplő termékek kizárólag közhasznú fokozattal rendelkező nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára érhetőek el. A könyvtáraknak szerepelniük kell a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékében.

Szervezettípusok:

Nem jogosultak a programban történő részvételre bizonyos hallgatói csoportok vagy felsőoktatási szervezetek, munkavállalói vagy érdekképviseleti szervezetek, bizonyos közösségi vagy szabadidős klubok, cserkészcsapatok, politikai pártot vagy jelöltet támogató szervezetek, valamint elsődlegesen vallással kapcsolatos tevékenységet végző szervezetek.

Felhasználási feltételek:

A Veritas termékeit kérelmező szervezeteknek el kell fogadniuk az érvényes felhasználási feltételeket.

Diszkrimináció-ellenes szabály:

Azok a szervezetek, amelyek kor, etnikum, nem, nemzeti hovatartozás és származás, fogyatékosság, faj, méret, vallás, szexuális beállítottság vagy gazdasági-társadalmi háttér alapú diszkriminációt népszerűsítenek, támogatnak vagy folytatnak, nem jogosultak részt venni a programban. Azon szervezeteknek, amelyek termékeket kívánnak kapni jelen program keretein belül, hajlandónak és képesnek kell lenniük bizonyítani, hogy nem folytatnak diszkriminációt a felsoroltak mentén.

Esettanulmány:

A termékekből részesülő szervezeteknek hajlandónak és képesnek kell lenniük információt szolgáltatni a Veritas számára a programmal kapcsolatos esettanulmány vagy ajánlás készítéséhez.

Termékterjesztés:

  • Jelen program keretein belül kizárólag a jogosult szervezetek részesülnek termékekben, magánszemélyek nem.
  • A termékekben részesülő szervezetek nem ruházhatják át és nem értékesíthetik Veritas termékeiket.