Zoom Discount Program Guidelines

Restrictions: 

Zoom

Mennyiség:

Egy szervezet maximum egy diszkontáras terméket igényelhet egy költségvetési évben (július 1. – június 30.).

Költségvetés:

Azon szervezetek jogosultak Autodesk adományt igényelni, amelyek éves költségvetése nem haladja meg a 10 millió dollárt.

Kizárólag nonprofit szervezetek és könyvtárak:

A programban szereplő termékek kizárólag közhasznú fokozattal rendelkező, vagy Szja civil 1% gyűjtésére jogosult nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára érhetőek el. A könyvtáraknak szerepelniük kell a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékében.

Szervezettípusok:

Minden szervezettípus jogosult részt venni a programban.

Regisztrált Zoom felhasználók:

Azok a szervezetek, amelyek már rendelkeznek Zoom előfizetéssel, nem tudják igénybe venni a Program keretein belül a diszkontáras előfizetést.

Felhasználási feltételek:

A Zoom termékeit kérelmező szervezeteknek el kell fogadniuk az érvényes felhasználási feltételeket.

Diszkrimináció-ellenes szabály:

Azok a szervezetek, amelyek kor, etnikum, nem, nemzeti hovatartozás és származás, fogyatékosság, faj, méret, vallás, szexuális beállítottság vagy gazdasági-társadalmi háttér alapú diszkriminációt népszerűsítenek, támogatnak vagy folytatnak, nem jogosultak részt venni a programban. Azon szervezeteknek, amelyek termékeket kívánnak kapni jelen program keretein belül, hajlandónak és képesnek kell lenniük bizonyítani, hogy nem folytatnak diszkriminációt a felsoroltak mentén.

Esettanulmány:

A termékekből részesülő szervezeteknek hajlandónak és képesnek kell lenniük információt szolgáltatni a Zoom számára a programmal kapcsolatos esettanulmány vagy ajánlás készítéséhez.

Termékterjesztés:

  • Jelen program keretein belül kizárólag a jogosult szervezetek részesülnek termékekben, magánszemélyek nem.
  • A termékekben részesülő szervezetek nem ruházhatják át és nem értékesíthetik a Zoom termékeit.