Mi az Amazon Web Services?

Az Amazon Web Services (AWS) egy biztonságos felhőszolgáltatás platform, amely számítási teljesítményt, adatbázisok tárolását, tartalomszolgáltatást és még más funkcionalitást biztosít annak érdekében, hogy szervezete szabadon működhessen és növekedhessen.

Tudjon meg többet az AWS-ről. Ha csak most ismerte meg az AWS-t, illetve többet szeretne megtudni az elérhető szolgáltatásokról, keresse fel az AWS bevezető videóit, laborját és nonprofit esettanulmányait.

Mi az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek?

Az AWS Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek AWS promóciós kreditet biztosít, amellyel a különböző civilszervezetek felhőalapú megoldásokat hozhatnak létre gondjaik megoldására, miközben elkerülhetik az előzetes befektetést fizikai infrastrukturális elemekbe.

Az AWS a CivilTech közreműködésével 2000 dollár kreditet bocsát a jogosult szervezetek rendelkezésére. Ezeket a krediteket az AWS on-demand felhőalapú szolgáltatásai felhasználási díjának csökkentésére lehet felhasználni, a régiós elérhetőséget szem előtt tartva. A krediteket nem lehet felhasználni az Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 szolgáltatásokon, valamint domain vásárlásnál és a támogatás elindításának díjaira. A havidíj kiegyenlítésére igénybe lehet venni.

Az AWS-nél a civilszervezeteknek nem kell költséges hardware vásárlással és fenntartással törődniük. A szervezetek a megfelelő típusú és nagyságú erőforrást bérelhetik, és küldetésükre fókuszálhatnak.

Vessen egy pillantást arra, hogyan segíti az Amazon Web Services a civilszervezeteket az egész világban.

Megfelel -e a szervezetem az Amazon Web Services nonprofit szervezeteknek szóló kredit program követelményeinek?

Olvassa el a jogosultság és korlátozások oldalt, hogy több információhoz jusson a programról.

Mi az Amazon Free Tier?

Az Amazon Web Services nonprofit szervezeteknek szóló kreditprogramján kívül az AWS Free Tier 12 hónapig ingyenes elérést biztosít bizonyos szolgáltatásokra minden új felhasználónak. Az AWS Free Tier és a kreditprogram két különálló ajánlat. A Free Tier lehetővé teszi az új klienseknek, hogy megismerjék az AWS lehetőségeit bizonyos keretek között. Az AWS Free Tier szervezetenként csak egy fiókkal használható.

AWS ajánlja, hogy a potenciális felhasználók először jelentkezzenek az AWS Free Tierre mielőtt ezt az ajánlatot kérnék. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kredit nem jár az AWS Free Tier 12 hónapos időtartamának újrakezdésével.

A legtöbb esetben a szervezetek mind a Amazon Web Services nonprofit kreditprogram, mind pedig az AWS Free Tiert igénybe veszik. Ezzel a kombinációval lehetővé válik, hogy a különböző szervezetek használatba vegyék az AWS felhőalapú infrastruktúráját pay-as-you-go alapon weboldalak üzemeltetésére, támogatásgyűjtésre, adatok tárolására és analizálására, valamint új rendszerek kifejlesztésére.

Miért van szükségem egy AWS fiókra a részvételhez?

Egy érvényes AWS fiók ID-re van szükség a szervezet nevével, amelyet a Fióknév mezőben adnak meg a jelentkezés elküldéséhez.

Ha a szervezet nem rendelkezik AWS fiók ID-vel, egyszerűen feliratkozhat ingyenesen jelentkezés előtt.

A fióknyitáshoz hitelkártyára van szükség.

Mennyi ideig használhatom a krediteket?

A krediteket 12 hónapon belül kell felhasználni, miután egy AWS fiókra alkalmazták őket. Ha 12 hónapon belül nem használják fel őket, akkor lejár.

Mi történik, ha az összes kreditemet felhasználom, vagy lejárnak?

Miután az összes kredit felhasználásra kerül vagy lejár, az AWS fiókhoz kötött hitelkártya egyenlegéről kerül kiegyenlítésre a felhasznált szolgáltatások ára standard árfolyamon.

AWS kifejezetten ajánlja az Amazon CloudWatch használatát, hogy számlázási figyelmeztetései segítségével el lehessen kerülni a nem várt kötségeket.

Megújíthatom -e az támogatást az első év után?

A CivilTech közreműködésével a szervezetek minden évben kérhetik további kreditek odaítélését.

Előfordulhat-e, hogy az támogatást mégsem ítélik oda miután kifizettem az adminisztrációs díjat?

Nem. Csak a feltételeknek megfelelő szervezetek nyújthatják be igényüket, és csak ezután számlázzuk ki az adminisztrációs díjat.

X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow