MS Certificate

https://www.civiltech.hu/microsoft-open-charity

Microsoft Diszkont Program – Használati útmutató

Üdvözöljük a Microsoft Diszkont Programjában! A Program lehetővé teszi, hogy az arra jogosult nonprofit szervezetek diszkont áron jussanak hozzá eredeti Microsoft termékekhez (Open Charity árképzés). Ezt a kedvezményt kizárólag érvényes Microsoft Reseller Certificate-tel rendelkező nonprofit szervezetek vehetik igénybe. Katalógusunkat megtekintheti itt.

I. CivilTech tagság

A nonprofit státusz igazolásához a Microsoft magyarországi partnerénél, a CivilTech Programban rendelkezni kell a szervezetnek regisztrált, jóváhagyott fiókkal. A Microsoft saját hatáskörében határozza meg, hogy mely tevékenységeket végző civilszervezeteket támogat. További információt a jogosult szervezettípusokról itt találhat.

Még nem rendelkezik CivilTech fiókkal? Regisztráljon most!

II. Microsoft Nonprofit Portál tagság

Diszkont áras Microsoft termékek igényléséhez regisztrálni kell a szervezetet a Microsoft Nonprofit Portálján. Sikeres regisztráció után a Portálon keresztül tudja beküldeni a CivilTech részére a diszkont áras termékek eléréséhez szükséges igazolást (Microsoft Reseller Certificate).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy kérelme addig nem kerül feldolgozásra, amíg a CivilTech meg nem kapja az igazolást. Minden kiadott igazolás egy évig érvényes.

Ha csak adományozottMicrosoftterméket szeretne igényelni, nem szükséges a tanúsítványt beszereznie.

III. Részletes leírás

(Ha már regisztrált a Microsoft Nonprofit Portálra, ugorja át az első lépést.)

Első lépés: Regisztráció a Microsoft Nonprofit Portálra

  1. Keresse fel a Microsoft Nonprofit Portált, majd kattintson a Get Started gombra. (Ha mobil felületről nézi az oldalt, a Get Started a mobilmenüben található.)
  2. Kövesse a leírást a regisztráció befejezéséhez.

A regisztrációt követően 10 munkanapon belül emailben kapnak tájékoztatást a jogosultságaikról.

Második lépés: Küldje el jogosultsági igazolását a CivilTech részére

  1. Miután megkapták a jogosultságaikról szóló tájékoztató emailt, térjenek vissza a Microsoft Nonprofit Portálra, majd kattintsanak a Login-ra (ne a Sign In-re) a lap felső részén. (Ha mobil eszközről nézi az oldalt, a Login a mobil menüben lesz megtalálható.) Lehetséges, hogy szüksége lesz Érvényesítési kódra.
  2. Bejelentkezés után a Microsoft nonprofit szervezeteknek szóló ajánlatait láthatja. Az On-premises software licenses megnyitása után kattintson a Software discounts alatti More feliratra, majd a Continue-ra.
  3. Adja meg az alábbi adatokat, majd kattintson a Send to partner feliratra.

A kérelem feldolgozását a CivilTech 10 munkanapon belül elvégzi. Ezután a CivilTechtől emailben kapják meg a további tudnivalókat a diszkont termékekhez való hozzájutásról.

További kérdése van?

Keressen fel minket emailben

Additional migration data

Original content type

content_donor_info