Frissült a Microsoft Szoftver Adományozó Program

Frissült a Microsoft Szoftver Adományozó Program

Nehéz elhinni, milyen messzire jutottunk azóta, hogy először kezdtünk el Microsoft szoftvereket adományozni. A TechSoup az Egyesült Államokban kisebb szoftverek adományozásával indította el programját. Több mint tíz évvel később már a Microsoft szoftver adományok a Techsoup programjának alapját képezik! És ez egy jó dolog! A program indulása (1998) óta a Microsoft több mint 3.9 milliárd dollár értékben adományozott nonprofit szervezeteknek 100 országban világszerte.

Mi a CivilTech Programnál meg akarjuk köszönni a Microsoft régóta tartó elkötelezettségét az iránt, hogy a nonprofit szervezeteket szerte a világon szoftveradományokkal támogatják, és izgatottan csatlakozunk hozzájuk abban, hogy bejelentsünk néhány fontos változást a programban. Ezek még könnyebbé teszik majd a nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára, hogy megkapják a szükséges Microsoft termékeket akkor, amikor igényük van rá.

Milyen előnyöket nyújtanak szervezetének a Microsoft Szoftver Adományozó Program változásai?

  • Rendeljen azt, amit szeretne, akkor, amikor szeretne: a szervezetek mostantól akkor rendelhetnek Microsoft terméket, amikor szükségük van rá, nem csak egy évben egyszer. Emellett nincs már a minimum 5 felhasználói licencre szóló követelmény, vagyis a szervezet rendelhet 1 licencet is, ha éppen ennyire van szüksége.
  • További teljes körű megoldások: most a szervezetek a 6 helyett akár 10 különböző Microsoft terméket is rendelhetnek egy kétéves rendelési periódus alatt, ezzel is segítve őket a teljes körű megoldások kiépítésében, melyek hozzájárulnak küldetésük eléréséhez. Emellett a további Microsoft Get Genuine termékekkel a szervezetek biztosíthatják, hogy meglévő számítógépeiken a Microsoft operációs rendszerek eredeti verziója fusson (tudjon meg többet a Get Genuine Programról itt).
  • Egy pillanat alatt könnyedén megismerheti a Microsoft adományok adatait: annak érdekében, hogy könnyebben követhessék nyomon az adományozás menetét, a TechSoup létrehozta a Microsoft Adományozási Központot (elérhető a My Request linken keresztül a CivilTech oldalon), ahol a nonprofit szervezetek minden fontos részletet megtalálhatnak egy helyen. A szervezetek könnyen követni tudják, hogy mit rendeltek eddig, mi maradt még a rendelési keretükből, hogy mikor indul újra a rendelési periódus és milyen más erőforrásokat kínál még a Microsoft.
  • A jelenlegi Microsoft rendelési periódusok újraindulnak: Ha a szervezete már résztvevője a TechSoupon keresztül a Microsoft Szoftver Adományozó Programnak, akkor az Ön rendelési periódusa újraindul! Az Ön kétéves rendelési periódusa akkor indul újra, amikor 2011. július 27-e után feladja az első rendelését, majd ez a periódus fog frissülni e dátum kétéves évfordulóján. Azok a rendelések, melyeket 2011. július 27-e előtt adott fel, nem számítanak bele az új Microsoft szoftver adomány rendelési keretébe.

Ahhoz, hogy még többet megtudjon a Microsoft Szoftver Adományozó Program frissítéseiről, és arról, hogy ez hogyan befolyásolja az Ön szervezetét, látogassa meg a Microsoft Szoftver Adományozó Program áttekintése oldalt. A Microsofttal együtt érdeklődéssel várjuk, hogy segítsünk Önnek megérteni a változásokat, hogy ezek hogyan befolyásolják a szervezet életét és végső soron a közösséget.

Segítsen nekünk, hogy többet adományozhassunk: terjessze az információt!

Sok szervezetnek szolgált már a javára a Microsofttól kapott szoftver adomány, de még sok minden van, amit el lehet érni! Segítsen nekünk terjeszteni az információt más nonprofit szervezetek körében is.