Zoom Meetings Pro Plan Bundle, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

prod-zoom-logo_Re-cut.png
Donor Partner:
Operációs rendszer:
Típus:
Szolgáltatási díj: 19.963Ft (+ ÁFA)
SKU: G-50708
Leírás: 

Az Ön szervezetének előnye ez az ajánlat, ha legalább két gépre van szüksége, vagy ha bővítményeket szeretne használni. További információkért olvassa el a Részletek és szolgáltatási díjak részt.

A Zoom Meetings Pro csomag ötvözi a videó- és audiókonferenciákat, az egyszerű online találkozókat és a csoportos üzeneteket egy platformra. A Zoom megbeszélések mobil és asztali eszközökön, valamint hardverrel felszerelt konferenciatermekben futnak. Egy megbeszélésen egy házigazda (hoszt) és legfeljebb 100 résztvevő lehet. Minden résztvevő videón keresztül is bejelentkezhet. Az opcionális kiegészítők nagyobb találkozókat, bővített hangot, bővített felhőfelvételt, helyiségcsatlakozó szoftvert és webinár eszközöket biztosítanak. Ezek az előfizetési év során bármikor hozzáadhatók.

Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt biztosít az egy évre szóló előfizetés esetén az új előfizetők számára, legfeljebb kilenc hosztig. Miután ezt az ajánlatot kérte, és kifizeti a CivilTech adminisztrációs díját, a kedvezményes előfizetésért a Zoom felé is fizetnie kell 74,95 dollárt (hosztonként). Az 50%-os kedvezmény a kiegészítőkre is vonatkozik, de nincs benne a csomag alapdíjában. További információkért lásd a Részletek és szolgáltatási díjak részt.

Amennyiben több, mint 9 hosztra van szüksége, igényelje a Business csomagot.

Előnyök a szervezetek számára

A Zoom Meetings csomagokat használhatja:

 • helyi és távoli csapattagok összekötésére
 • kapcsolattartásra kollégákkal, partnerekkel, adományozókkal és önkéntesekkel
 • alkalmazottak, önkéntesek és a célcsoportok képzésére

Főbb adottságok

 • Kiváló audió és videó minőség: Megbeszéléseit akár 720p minőségben is közvetítheti.
 • Képernyő-megosztás: Minden résztvevő megoszthatja a saját képernyőjét a csoporttal. A hosztnak lehetősége van több résztvevő képernyőjének egyidejű megosztására, valamint a megosztott képernyők jegyzetekkel való ellátására.
 • Rögzítés: Rögzítheti megbeszéléseit MP4 (vidó), M4A (audió) és szöveges (chat) formában. Ezeket letöltheti saját gépére, vagy – amennyiben egy gigabájtnál nagyobb méretű, extra díjazásért - a Zoom felhőtárhelyére.
 • Mobil szolgáltatások: Mobilkészülékén is ütemezhet és kezdeményezhet megbeszéléseket, illetve megoszthatja másokkal képernyőjét.
 • Szervezés Outlookból és Chrome-ból: Ingyenes beépülő modul segítségével megbeszéléseit közvetlenül az Outlook Naptárból vagy a Google Naptárból is megszervezheti.
 • Opcionális kiegészítők:
  • Zoom videó webináriumok: 50 résztvevőig, szavazási lehetőséggel, bemutatóval
  • Zoom Rooms: Szoftver Zoom megbeszélések létrehozására és levezetésére átlagos hardverrel ellátott konferenciatermekben
  • Zoom H.323/SIP Connector:Zoom megbeszélések létrehozására és levezetésére alkalmas szoftver H.323 vagy SIP sztenderdnek megfelelő hardverrel felszerelt konferenciatermekbe
  • Kiterjesztett megbeszélések: Akár 500 résztvevős megbeszéléseket is létre lehet hozni

Tudjon meg többet a termékről a Zoom weboldalán.

Támogatás

A Zoom ügyféltámogatási rendszere magába foglalja a 24/7/365-ös email és chatszolgáltatást, az online tréningeket és egy részletes tudásbázist.

Fontolja meg a választást

A termékre vonatkozó adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető másra.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jóváhagyja az adományozási kérelmet, küldünk egy üzenetet az e-mail címére, amely tartalmazni fogja a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó utasításokat.

Részletek és szolgáltatási díjak

Rendszerkövetelmények Lásd a megfelelő platformnál:

Előfizetés kezdete Az egyéves előfizetési időszak azon a napon kezdődik, amikor igénylését jóváhagyták, nem pedig a regisztráció napján.
Csökkentett ár Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt nyújt a jelenlegi árakból egy új egyéves Zoom előfizetés esetén. Egy előfizetéshez maximum kilenc hosztot kapcsolhat. Miután kérelmezte ezt az ajánlatot, és kifizette a CivilTech adminisztrációs díját, a Zoom felé is kell közvetlenül fizetnie hosztonként 74,95 dollárt a kedvezményes előfizetés keretein belül.

A kedvezményes előfizetés korlátlan számú megbeszélés megtartását teszi lehetővé minden hoszt számára. Megbeszélésenként maximum 100 résztvevő csatlakozhat.

Csökkentett ár a kapcsolódó szolgáltatásokra Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt nyújt a jelenlegi árakból minden opcionális kiegészítőre. Ezeket az előfizetési év során bármikor igényelheti. Az éves díjak időarányosan kerülnek kiszámlázásra. Az alábbi díjakat kell a Zoom felé fizetni:

 • Zoom Video webináriumok (éves díj):
  • 100 résztvevőig: USD 200 hosztonként
  • 500 résztvevőig: USD 700 hosztonként
  • 1000 részvevőig: USD 1.700 hosztonként
  • 3000 résztvevőig: USD 4.950 hosztonként
  • 5000 résztvevőig: USD 12.450 hosztonként
  • 10000 részvevőig: USD 32.450 hosztonként
 • Zoom Rooms (éves díj): USD 249.50 Room-onként
 • Zoom H.323/SIP Connector (éves díj): USD 249.50 portonként
 • Kiterjesztett megbeszélések (éves díj):
  • 500 résztvevőig: USD 600 hosztonként
Minimum egyéves előfizetés szükséges Bele kell egyeznie, hogy előre kifizeti az egyéves szolgáltatási díjat a Zoom részére, mely vissza nem téríthető.
Lásd a Zoom felhasználási feltételeit.
A szolgáltatás használata egy év után A Zoom Meetings Pro csomag előfizetési időn túli folyamatos használatához évente meg kell ismételni a jogosultság-vizsgálatot. Ha ez időben nem történik meg, vagy a szervezet elveszítette jogosultságát, a Zoom átvált a teljes árú előfizetésre.

Az előfizetési idő lejárta előtt a Zoom emlékeztetőt küld a lehetőségeiről. Az előfizetés megújításához ismét meg kell fizetni az adminisztrációs díjat.

A meglévő előfizetők nem jogosultak Csak akkor igényelheti ezt a lehetőséget, ha még nem rendelkezik Zoom előfizetéssel.
Zoom megbeszélések előnézete A Zoom a teljeskörű, ingyenes Basic csomagját kínálja, mely korlátlan számú megbeszélés indítását teszi lehetőve, de a három vagy több résztvevős megbeszélések 40 percben vannak korlátozva.
Bankkártya szükséges A tagsághoz meg kell adnia hitelkártyája vagy betéti kártyája számát.
Szolgáltatási díj / db: 19.963Ft