Exchange Server Standard Edition

Adományozó: 
Nyelv: 
MS termékcsoport: 
Kategória: 
Típus: 
Leírás: 

Az Exchange Server Standard Edition Windows szerveren futó email- és személyes információ-kezelő szoftver, amely együttműködő környezetet teremt a biztonságos üzenetkezelésre a szervezeten belül és kívül egyaránt. A Standard Edition-t kis és közepes méretű szervezetek számára tervezték, és maximum 5 email-adatbázist tartalmazhat.

Ez az adomány egy darab Standard Edition szerver licenszet tartalmaz. Nagyobb szervezetek számára tervezték az Exchange Server Enterprise Edition-t (Vállalati Kiadást). Ha további információkat szeretne az Exchange Serverrel és a szerver- és ügyféllicensz-követelményekkel kapcsolatban, olvassa el az Útmutató az Exchange Server Editionhoz és Licenszekhez című összefoglalót.

A termék mely verziója érhető el?

Letöltésnél választhat a legújabb, vagy akár a korábbi verziók közül. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy jelenleg mely verziók érhetők el. Mindezeken túl a rendelkezésre álló nyelvek közül is szabadon választhat.

Előnyök szervezetek számára

Ha van hálózati adminisztrációs tapasztalata, az Exchange Servert használhatja:

  • költségcsökkentésre azáltal, hogy konszolidálja a kommunikációs szolgáltatásokat,
  • időmegtakarításra azáltal, hogy kevesebbet kell szánnia szerverbeállítások karbantartására.

Főbb funkciók

  • Egyszerűsített vezérlés: egységes, web-alapú irányítási konzol, amely egyszerűsíti a helyszíni, az online és a hibrid Exchange telepítéseket.
  • Egységes üzenetkezelés: a felhasználók emailt, hangüzenetet és faxot is kaphatnak egyetlen postaládán keresztül, amely bárhonnan hozzáférhető, mobilról és web-ügyfélről is.
  • Postaláda-védelem: vírusok, spamek és adathalászat ellen védő integrált technológiák a legújabb kártevők megakadályozására.
  • Adatbázis-helyreállítás: az adminisztrátorok adatbáziselérhetőségi csoportokat tudnak konfigurálni akár 16 postaláda-szerver automatikus helyreállításához adatbázis-szintű hibák esetén.

A termék beszerzése

A termék telepítéséhez a szoftvert le kell tölteni a Microsoft Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központ (VLSC) oldaláról, majd a telepítés során meg kell adni a licenszkulcsot. A termék bármely elérhető verzióját letöltheti, bármilyen elérhető nyelven.

A licenszkulcs lehetővé teszi, hogy a terméket annyi számítógépre telepítse, amennyi licenszet kapott. Ez a mennyiség a rendelés véglegesítése után a CivilTechtől kapott levélben kerül pontosításra.

Két emailt fog kapni:

  1. Amint jóváhagyták adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete email címére, amiben megerősíti az igényelt licenszek számát. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szervezete CivilTech fiókjában megadott email címe aktuális.
  2. A kérelem jóváhagyását követően két-három munkanapon belül a Microsoft küld egy emailt, amelyben üdvözli szervezetét a Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központban (VLSC). Ez az email jelzi, hogy a Microsoft elfogadta az Ön licenszszerződését. Miután megkapta ezt az emailt, kérjük, kövesse az első, a CivilTechtől kapott levél lépéseit, hogy hozzájusson a VLSC-n keresztül az adományához.

Frissítési Garancia

A Frissítési Garancia program értelmében jogában áll az új termékváltozatok telepítésére a szerződésben megjelölt ideig.

Rendszerkövetelmények: 

További információ: Exchange Server rendszerkövetelmények.

Features: 
Korlátozások: 

Product restrictions can be found under Microsoft's eligibility guidelines.