Exchange Server Standard Edition

Adományozó: 
Nyelv: 
MS termékcsoport: 
Kategória: 
Típus: 
Leírás: 

Az Exchange Server Standard Edition Windows szerveren futó email- és személyes információ-kezelő szoftver, amely együttműködő környezetet teremt a biztonságos üzenetkezelésre a szervezeten belül és kívül egyaránt. A Standard Edition-t kis és közepes méretű szervezetek számára tervezték, és maximum 5 email-adatbázist tartalmazhat.

Ez az adomány egy darab Standard Edition szerver licenszet tartalmaz. Nagyobb szervezetek számára tervezték az Exchange Server Enterprise Edition-t (Vállalati Kiadást). Ha további információkat szeretne az Exchange Serverrel és a szerver- és ügyféllicensz-követelményekkel kapcsolatban, olvassa el az Útmutató az Exchange Server Editionhoz és Licenszekhez című összefoglalót.

A termék mely verziója érhető el?

Letöltésnél választhat a legújabb, vagy akár a korábbi verziók közül. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy jelenleg mely verziók érhetők el. Mindezeken túl a rendelkezésre álló nyelvek közül is szabadon választhat.

Előnyök szervezetek számára

Ha van hálózati adminisztrációs tapasztalata, az Exchange Servert használhatja:

 • költségcsökkentésre azáltal, hogy konszolidálja a kommunikációs szolgáltatásokat,
 • időmegtakarításra azáltal, hogy kevesebbet kell szánnia szerverbeállítások karbantartására.

Főbb funkciók

 • Egyszerűsített vezérlés: egységes, web-alapú irányítási konzol, amely egyszerűsíti a helyszíni, az online és a hibrid Exchange telepítéseket.
 • Egységes üzenetkezelés: a felhasználók emailt, hangüzenetet és faxot is kaphatnak egyetlen postaládán keresztül, amely bárhonnan hozzáférhető, mobilról és web-ügyfélről is.
 • Postaláda-védelem: vírusok, spamek és adathalászat ellen védő integrált technológiák a legújabb kártevők megakadályozására.
 • Adatbázis-helyreállítás: az adminisztrátorok adatbáziselérhetőségi csoportokat tudnak konfigurálni akár 16 postaláda-szerver automatikus helyreállításához adatbázis-szintű hibák esetén.

A termék beszerzése

A termék telepítéséhez a szoftvert le kell tölteni a Microsoft Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központ (VLSC) oldaláról, majd a telepítés során meg kell adni a licenszkulcsot. A termék bármely elérhető verzióját letöltheti, bármilyen elérhető nyelven.

A licenszkulcs lehetővé teszi, hogy a terméket annyi számítógépre telepítse, amennyi licenszet kapott. Ez a mennyiség a rendelés véglegesítése után a CivilTechtől kapott levélben kerül pontosításra.

Két emailt fog kapni:

 1. Amint jóváhagyták adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete email címére, amiben megerősíti az igényelt licenszek számát. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szervezete CivilTech fiókjában megadott email címe aktuális.
 2. A kérelem jóváhagyását követően két-három munkanapon belül a Microsoft küld egy emailt, amelyben üdvözli szervezetét a Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központban (VLSC). Ez az email jelzi, hogy a Microsoft elfogadta az Ön licenszszerződését. Miután megkapta ezt az emailt, kérjük, kövesse az első, a CivilTechtől kapott levél lépéseit, hogy hozzájusson a VLSC-n keresztül az adományához.

Frissítési Garancia

A Frissítési Garancia program értelmében jogában áll az új termékváltozatok telepítésére a szerződésben megjelölt ideig.

Rendszerkövetelmények: 

További információ: Exchange Server rendszerkövetelmények.

Features: 

Major Capabilities

 • Simplified management: A unified, web-based management console simplifies on-premises, online, and hybrid Exchange deployments.
 • Unified messaging: Users can receive email, voicemail, and faxes through a single inbox that can be accessed from anywhere, including on mobile and web clients.
 • Inbox protection: Integrated antivirus, anti-spam and anti-phishing technologies stop the latest threats.
 • Database recovery: Administrators can configure database availability groups of up to 16 mailbox servers for automatic recovery from database-level failures.

Obtaining This Product

Installing this product requires you to download the software from the Microsoft Volume Licensing Service Center(VLSC) and enter a license key. You can download any available version or language for your product.

The license key allows you to install the product on as many computers as you have received licenses for. This quantity is specified in the email you receive from TechSoup after you request this product.

Expect two emails:

 1. When your donation request has been approved, TechSoup will send a message to your organization email address. This email will confirm the number of licenses you have requested and provide information about how to use the VLSC once Microsoft accepts your license agreement. Make sure the email address in your organization details is up to date by visiting your account.
 2. Microsoft will send an email welcoming your organization to the VLSC. This email will indicate that Microsoft has accepted your license agreement. After you receive this email, you'll be able to follow the steps in the first email you received from TechSoup to obtain your donation through the VLSC.

Software Assurance

Under the Software Assurance program, you have the right to install any new release of products covered in the agreement during the term of your coverage.

Korlátozások: 

Az Microsoft Donation programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.