Bitdefender Antivirus for Mac, 1 User

Adományozó: 
Nyelv: 
Kategória: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

A Bitdefender Antivirus for Mac egy biztonsági szoftver, amely védelmet nyújt a Mac-ek számára vírusokkal és más online fenyegetésekkel szemben.

Ez az adomány a termék használatához biztosít előfizetést egy számítógépen, egy év időtartamra. Az előfizetés tartalmazza a védelmi frissítéseket és az új termékfunkciókat. A termék működése egy év múlva teljes mértékben megszűnik, amennyiben az előfizetést nem újítják meg.

A szervezetek számára nyújtott előnyök

A Bitdefender Antivirus a következőkre használható:

  • A szervezet adatainak védelme különböző vírusok (köztük worm, trójai, botnet, rootkit, adware vírusok) és kémprogramok ellen.
  • A számítógépek zavartalan működésének biztosításával csökkennek a rendszerüzemeltetési költségek.

Főbb funkciók

  • Adatok és azonosítók eltulajdonítása (phishing) elleni védelem: Az Antivirus for Mac elemzi a weboldalakat, és blokkolja azokat, amelyek csalást vagy a hitelkártya adatlopást támogatnak.
  • Védelem Mac és PC-k számára malware ellen: az Antivirus for Mac eltávolítja azokat a rosszindulatú (malware) szoftvereket is, amelyek a Windows számítógépeket támadják, hogy ezzel megakadályozza a fertőzött file-ok továbbadását.
  • File karantén: az Antivirus for Mac azonnal elkülöníti a fertőzött vagy gyanús file-okat, már azelőtt, hogy a Bitdefender Antivirus Lab-bal vizsgálat alá vonná azokat.

Nincsenek további eszközök

Győződjön meg arról, hogy a védendő eszközök számára a megfelelő terméket választja. Miután telepítette a terméket, nem tud további eszközöket hozzáadni.

Válasszanak körültekintően

A termék esetén fizetendő adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető.

A termékhez való hozzájutás

Amikor a CivilTech jóváhagyja az Önök adománykérelmét, egy üzenetet fogunk küldeni szervezetük emailcímére. Ebben iránymutatást találnak a termékhez való hozzájutás és az aktiválás módjáról.

Rendszerkövetelmények

  • Lásd az Antivirus for Mac oldal alján található rendszerkövetelményeket.
  • A Bitdefender nem fut más antivírus programokkal együtt. A Bitdefender használatához először el kell távolítani azokat a gépéről.
Rendszerkövetelmények: 
  • See the system requirements at the bottom of this Antivirus for Mac page.
  • Bitdefender cannot run alongside other antivirus programs. In order to use Bitdefender, you must first uninstall them.
Korlátozások: 

Product restrictions can be found under Bitdefender's eligibility guidelines.

A termék beszerzése: 

When TechSoup approves your donation request, we will send a message to your organization email address with instructions for obtaining and activating this product.