Tableau BI , 2-Year Subscription

Adományozó: 
Nyelv: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

A Tableau Desktop és Tableau Prep Builder adatelemző és adatvizualizációs szoftverek. A felhasználók egy fodg-és-vidd felületen keresztül kapcsolódni tudnak a legtöbb adatbázishoz és táblázathoz, interaktív vizualizációkat, irányítópultot (dashboardokat) hozhatnak létre és oszthatnak meg, valamint adatokat készíthetnek elő elemzéshez. Mindehhez nincs szükség programozásra.

Jelen adomány egy felhasználó számára kínál egy kétéves licencet a Tableau Desktop és a Tableau Prep Builder programokhoz. Ez a felhasználó a szoftvert egy vagy két eszközön használhatja ezen időszak alatt. A termék működése teljesen megszűnik a két év lejártával, amennyiben nem újítják meg az előfizetést. További információkért olvassák el „Az előfizetés részletei” részt.

Előnyök szervezetek számára

A Tableau Desktop és Tableau Prep Builder programokat a következőkre használhatja:

 • Kevesebb idő szükséges a beszámolók elkészítéséhez
 • Elemzés előkészítéséhet kombinálhatja, átrendezheti, tisztíthatja adatait
 • Feladatok automatizálására (pl. hasonló objektumok csoportosítása, adatáthelyezés, számítások létrehozása)
 • A program előrehaladását és hatását szemléltető interaktív ábrákkal átláthatóságot biztosíthatnak az adományozók és támogató szervezetek számára
 • Elemezhetik az adományozói trendeket, miáltal növelhetik a marketingkampányok és a forrásszervezés hatékonyságát
 • Adatok különböző forrásokból történő belinkelésével gyors és részletes elemzéseket végezhetnek

Az adatstruktúrák ismerete ajánlott, de nem feltétel. Ha gyakorlatuk van táblázatok készítésében, a Tableau használatát is nagy valószínűséggel meg fogják tudni tanulni.

Főbb funkciók

 • Adatelőkészítés A Tableau számos forrásból tud adatok importálni, ezeket kombinálni tudja, és adatkapcsolatokat képes létrehozni.
 • Több adatforráshoz való kapcsolódás: A Tableau adatokhoz férhet hozzá olyan adatforrásokból, mint Excel file-ok, QuickBooks Online, valamint Salesforce, Access és SQL adatbázisok.
 • Vizualizációs típusok kiválasztása: A kiválasztott adatok, típustól függően, megjeleníthetőek térképen vagy oszlopdiagramon, tortadiagramon, hőtérképen, területdiagramon és sok egyéb ábrán.
 • Irányítópult (dashboard): Számos különböző vizualizációt egyszerre mutató irányítópultok hozhatók létre.
 • Történetek: Létrehozható egy olyan lap, amely egy munkalap- és irányítópult sort tartalmaz – ezek együttesen közvetítik a kívánt információt. A felhasználók egy navigátorban a történet pontjaira kattinthatnak, és így haladhatnak előre a sorban.
 • Szűrés: A vizualizációkon szűrők állíthatók be, így kiválasztható, hogy az adatoknak egyszerre csak bizonyos részei legyenek láthatóak. Például lehet, hogy egy bizonyos régió vagy jövedelmi szint adatait akarják csak megnézni.
 • Megosztás: A Tableau munkafüzetek megoszthatók más Tableau Desktop felhasználókkal, statikus képként vagy PDF-fájlként, az ingyenes Tableau Reader-en keresztül, vagy online a Tableau Public-kal.

A Tableau weboldalán további információkat kaphat, ahol egy galériát talál minta vizualizációkkal.

Támogatás

A Tableau egy online tudásbázis, online tréningek valamint a támogatási munkatársakhoz való teljes hozzáférésen keresztül nyújt támogatást.

Ezen túlmenően a Tableau ingyenes konzultációt biztosít nonprofit szervezeteknek a Tableau Service Corps-on keresztül.

Válasszon körültekintően

A termék esetén fizetendő adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető.

A termékhez való hozzájutás

Amikor a CivilTech jóváhagyja az Önök adománykérelmét, egy üzenetet fogunk küldeni szervezetük emailcímére. Ebben iránymutatást találnak a termékhez való hozzájutás és az aktiválás módjáról.

Az előfizetés részletei

Rendszerkövetelmények Lásd a Tableau rendszerkövetelményeket.
A szolgáltatás folytatása a két év lejártával Kétévente megújíthatják előfizetésüket, ha annak lejárta előtt egy másik terméket kérnek a TechSoupon keresztül. A Tableau mind emailben, mind a terméken keresztül, a lejárat előtt 30 nappal értesíteni fogja Önöket.
A már előfizetők jogosultak Ez az ajánlat a már előfizetéssel rendelkezők számára is elérhető.
A Tableau Desktop és Tableau Prep Builder kipróbálása Ha részt vettek a Tableau ingyenes kipróbálásában, vagy korábban már letöltötték a Tableau ingyenes próbaverzióját, kérhetik ezt a terméket, amellyel aktiválhatják a próbaverziót.
Rendszerkövetelmények: 

Subscription Details

System Requirements See Tableau system requirements.
Continuing Service After Two Years You may renew your subscription by requesting another product through TechSoup every two years before the subscription expires. Tableau will notify you 30 days before expiration, both by email and within the product.
Existing Subscribers Eligible This offer is available to current Tableau subscribers.
Previewing Tableau Desktop and Tableau Prep Builder If you've participated in the free trial for Tableau, or previously downloaded a free trial, you can request this product to activate your trial version.
Features: 

.

Korlátozások: 

Az Tableau Donation programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.