Exchange Server Enterprise Edition (Discounted)

Adományozó: 
Nyelv: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

Az Exchange Server Enterprise Edition Windows szerveren futó email- és személyesinformáció-kezelő szoftver, amely együttműködő környezetet teremt a biztonságos üzenetkezelésre a szervezeten belül és kívül egyaránt. Az Enterprise Edition-t nagy szervezetek számára tervezték, és maximum 50 postaláda adatbázist tartalmazhat.

Ez a termék egy darab Enterprise Edition (Vállalati Kiadás) szerver licencet tartalmaz. Kisebb szervezetek számára tervezték az Exchange Server Standard Edition-t. Ha további információkat szeretne az Exchange Serverrel és a szerver- és ügyfél-licenckövetelményekkel kapcsolatban, olvassa el az Útmutató az Exchange Server Editionhoz és Licencekhez című összefoglalót.

A termék mely verziója érhető el?

Letöltésnél választhat a legújabb, vagy akár a korábbi verziók közül. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy jelenleg mely verziók érhetők el. Mindezeken túl a rendelkezésre álló nyelvek közül is szabadon választhat.

Előnyök szervezetek számára:

Ha van hálózati adminisztrációs tapasztalata, az Exchange Servert használhatja:

  • költségcsökkentésre azáltal, hogy konszolidálja a kommunikációs szolgáltatásokat,
  • időmegtakarításra azáltal, hogy kevesebbet kell szánnia szerverbeállítások karbantartására.

Főbb adottságok

 

  • Egyszerűsített vezérlés: egységes, webalapú irányítási konzol, amely egyszerűsíti a helyszíni, az online és a hibrid Exchange telepítéseket.
  • Egységes üzenetkezelés: a felhasználók emailt, hangüzenetet és faxot is kaphatnak egyetlen postaládán keresztül, amely bárhonnan hozzáférhető, mobilról és webügyfélről is.
  • Postaláda-védelem: vírusok, spamek és adathalászat ellen védő integrált technológiák a legújabb kártevők megakadályozására.
  • Adatbázis-helyreállítás: az adminisztrátorok adatbáziselérhetőségi csoportokat tudnak konfigurálni akár 16 postaláda-szerver automatikus helyreállításához adatbázis-szintű hibák esetén.

Frissítési Garancia

A Frissítési Garancia program értelmében jogában áll az új termékváltozatok telepítésére a szerződésben megjelölt ideig.

Rendszerkövetelmények: 
Korlátozások: 

Az Microsoft Discount programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.

A termék beszerzése: 

Ahhoz, hogy a terméket telepíteni tudja, a szoftvert a Microsoft Mennyiségi Licencszolgáltatási Központ (VLSC) oldaláról szükséges letölteni és megadni a licenckulcsot. A termék bármely elérhető verzióját letöltheti, bármilyen elérhető nyelven.

A licenckulcs lehetővé teszi, hogy a terméket annyi számítógépre telepítse, ahány licencet kapott. Ez a mennyiség a CivilTechtől a rendelés véglegesítése után kapott levélben kerül pontosításra.

Két e-mailt fog kapni:

  1. Amint jóváhagyták az adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete e-mail címére, amiben megerősíti az igényelt licencek számát. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szervezetének a CivilTech Programban regisztrált e-mail címe aktuális. Lépjen be a CivilTech fiókjába, és a My Account pont alatt ellenőrizze a szervezete profiljához tartozó e-mail cím helyességét.
  2. A Microsoft küld egy e-mailt, amelyben üdvözli szervezetét a Mennyiségi Licencszolgáltatási Központban (VLSC). Ez az e-mail leírja, hogy a Microsoft elfogadta az Ön licencszerződését. Miután megkapta ezt az e-mailt, kérjük, kövesse az első, a CivilTechtől kapott levél lépéseit, hogy hozzájusson a VLSC-n keresztül a termékhez.