Office Professional Plus (Discounted)

Adományozó: 
Nyelv: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

Az Office Pofessional Plus programcsomag programok és szolgáltatások integrált gyűjteménye, amelyeket úgy terveztek meg, hogy lehetővé tegyék az optimalizált információáramlást. A Professional Plus programcsomag két olyan alkalmazást tartalmaz, amely a Standard programcsomagban nem szerepel.

Ez a termék egyetlen felhasználói jogot biztosít. Lásd a Mennyiségi licensz termékhasználati jogok összefoglalását az adott engedélyek részleteiről.

Az Office 2019 letöltése és telepítése megváltozott

Felhívjuk a figyelmét, hogy az összes Office 2019 csomag és egyedi alkalmazás, beleértve a Visio-t és a Projektet, már nem tölthető le közvetlenül a VLSC-n keresztül. Az Office 2019-től kezdődően a mennyiségi licenszes Office termékek a hagyományos Windows Installer technológia helyett a Click-to-Run technológiát használják. Ezeknek a termékeknek a letöltéséhez és telepítéséhez a rendszergazdák speciális Microsoft telepítési eszközt használhatnak.

Ha a szervezetnek van rendszergazdája, akkor megadhatja neki a Microsoft utasításait, hogyan töltse le és telepítse az Office 2019 alkalmazásokat a speciális telepítési eszközön keresztül.

A termék mely verziója érhető el?

Letöltésnél választhat a legújabb, vagy akár a korábbi verziók közül. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy jelenleg mely verziók érhetők el. Mindezeken túl a rendelkezésre álló nyelvek közül is szabadon választhat.

Támogatás a szervezetek számára

Az Office programcsomag részei felhasználhatók:

 • Dokumentumok létrehozására, szerkesztésére és más helyen lévő munkatársakkal való megosztásra,
 • Az adatok tendenciájának nyomon követésére és kiemelésére,
 • Dokumentumok közzétételére és élő bemutatására az internetböngészők közönsége számára.
 • A kommunikációs szolgáltatások egységesítésére a költségcsökkentés érdekében.

A programcsomag részei

A Professional Plus programcsomag a következő alkalmazásokat tartalmazza:

 • Access: relációs adatbáziskezelő rendszer, amely az információ feldolgozó munkatársakat segíti az információ nyomon követésében és az arról készült beszámoló elkészítésében.
 • Excel: táblázatkezelő program adatelemző és –megjelenítő eszközökkel.
 • InfoPath: egy információgyűjtő program, amely internetböngészőbe telepített elektronikus űrlapokat, email üzeneteket vagy mobileszközöket használ.
 • Skype for Business: egy egységesített kommunikációs kliens, amely a Skype for Business szerverrel együtt működik. A Skype for Business lehetővé teszi, hogy a felhasználók egymással beszéljenek az azonnali üzenetküldés, hang- és videóüzenet küldés felhasználásával, valamint az üzemmódok közötti oda-visszaváltás lehetőségével.
 • OneNote: jegyzetkészítésre alkalmas program, amely különféle tartalmak megosztását teszi lehetővé a csoporttagok között.
 • Outlook üzleti kapcsolat intézővel: idő és információintéző, amelynek része az email, a naptár, névjegyek és feladatok.
 • PowerPoint: prezentációs grafikaprogram szöveghatás, hang és animáció szerkesztési lehetőségekkel.
 • Publisher: elektronikus kiadványszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy az alapvető tervező készséggel rendelkező munkatársak létrehozhassák a kiadványok széles választékát létrehozhassák.
 • Word: minden funkciót tartalmazó szövegszerkesztő program.

Főbb adottságok

 • Szalag: Az Office menüszalag egységes formában, átlátható módon összefogja a legnépszerűbb formázási és szerkesztési funkciókat, megnövelve ezzel a produktivitást.
 • Webes és mobil hozzáférés: Az Office Online-nal, illetve a mobil eszközökre telepíthető ingyenes alkalmazásokkal egyszerre, egy időben többen is szerkeszthetik ugyanazt a dokumentumot. Munkájához bármely böngészőt használhatja, valamint azon mobil eszközöket, amelyen Windows, iOS vagy Android alapú rendszer fut.
 • Felhőalapú tárolás: Dokumentumai a OneDrive-on, a OneDrive for Business-en, illetve a SharePointon keresztül bármikor bármilyen eszközön keresztül elérhetőek.
 • Adatintegritás: Az adatbázisokat olyan külső forrásokhoz lehet kapcsolni, mint más Access adatbázisok, Excel táblázatok, ODBC (open database connectivity) adatforrások and SQL szerver adatbázisok. Az Ön szervezetén belül a többi felhasználó láthat és módosíthat Access adatokat, ha az Access integrálva van SharePoint Serverrel.
 • Többszörös fájlformátum támogatás: A legtöbb Office alkalmazás, beleértve a Word és az Excel programokat, fájlokat tud elmenteni és exportálni PDF vagy XPS dokumentumokként, kiegészítők letöltése és telepítése nélkül.

Frissítési Garancia

A Frissítési Garancia program értelmében jogában áll az új termékváltozatok telepítésére a szerződésben megjelölt ideig.

Rendszerkövetelmények: 
 • Lásd: Office rendszerkövetelmények
 • Microsoft telepítési technológiák:
  • A 2019-es vagy újabb verziószámú irodai alkalmazásokat a Microsoft Click-to-Run technológiával kell telepíteni a hagyományos Windows Installer (MSI) technológia helyett. A Click-to-Run technológia ugyanaz a technológia, amelyet az Office 365 előfizetésekhez tartozó Office alkalmazások telepítéséhez használnak.
  • Nem telepíthet több Office-terméket egy számítógépre, ha a termékek megegyező verziójúak, de eltérő telepítési technológiákat használnak. Bizonyos esetekben nem telepíthet eltérő verziójú Click-to-Run alkalmazások ugyanarra a számítógépre. További információ: Microsoft Office támogatás.
Korlátozások: 

Az Microsoft Discount programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.

A termék beszerzése: 

A termék telepítéséhez a szoftvert le kell tölteni a Microsoft Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központ (VLSC) oldaláról, majd a telepítés során meg kell adni a licenszkulcsot. A termék bármely elérhető verzióját letöltheti, bármilyen elérhető nyelven.

A licenszkulcs lehetővé teszi, hogy a terméket annyi számítógépre telepítse, amennyi licenszet kapott. Ez a mennyiség a rendelés véglegesítése után a CivilTechtől kapott levélben kerül pontosításra.

Két emailt fog kapni:

 1. Amint jóváhagyták adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete email címére, amiben megerősíti az igényelt licenszek számát. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szervezete CivilTech fiókjában megadott email címe aktuális.
 2. A kérelem jóváhagyását követően két-három munkanapon belül a Microsoft küld egy emailt, amelyben üdvözli szervezetét a Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központban (VLSC). Ez az email jelzi, hogy a Microsoft elfogadta az Ön licenszszerződését. Miután megkapta ezt az emailt, kérjük, kövesse az első, a CivilTechtől kapott levél lépéseit, hogy hozzájusson a VLSC-n keresztül az adományához.