Box Starter Edition, 10 Licenses

Adományozó: 
Nyelv: 
Kategória: 
Típus: 
Leírás: 

A Box Starter Edition egy online fájlmegosztó, tartalomkezelő és együttműködési szolgáltatás, amely 10 főig terjedő csoportok számára elérhető.

Ez az adomány 10 örökös Box Starter Edition felhasználói licenszet biztosít. A licenszek nem járnak le, nem kell megújítani őket. Az előfizetéssel kapcsolatos további információkért tekintse meg az A támogatás részletei részt.

Előnyök a szervezetek számára

A Box-ot használhatja:

  • az együttműködés felgyorsítására, azáltal, hogy valós idejű hozzáférést és megosztást biztosít időérzékeny munkához a felhőben bármilyen eszközről, ahelyett, hogy hagyományos fájltovábbítást vagy belső szervert használnának;
  • a programok hatékonyabb kezelésére az összes fájl egységes platformon történő összevonásával, amely lehetővé teszi az együttműködést és a fájlmegosztást a belső és külső érdekelt felekkel;
  • alapítványa támogatási rendszerének és partnerhálózatának egyszerűsítésére úgy, hogy pályázati és értékelési folyamatokat hoz létre a Box-szal;
  • a földrajzilag különböző helyen dolgozó munkatársak és partnerek kezelésére regionálisan specifikus tartalmú mappaszerkezet létrehozásával.

Olvassa el a Box.org sikertörténeteit, látogassa meg a Box nonprofit közösséget, hogy megtudja, más nonprofit szervezetek hogy használják a Box-ot, és tekintse meg a Box nonprofit felhasználói lehetőségmátrixát (PDF).

Főbb funkciók

  • Fájlmegosztás: Ossza meg és nyissa meg fájljait bárhol, bármilyen eszközön VPN nélkül. A Box webalkalmazáson kívül, amely bármely platformon elérhető, a Box mobilalkalmazásokat kínál iOS, Android, Windows és BlackBerry környezetbe.
  • Szinkronizálás: Az összes fájlát biztonságosan és automatikusan szinkronizálhatja asztali számítógépe és az online Box mappák között a Windows és Mac Box alkalmazással.
  • Együttműködés: A Box támogatja a dokumentum változtatástörténetet, a valós idejű frissítéseket, az email értesítéseket, megjegyzéseket és feladatokat.
  • Biztonság: Beállíthatja a jogosultságokat minden felhasználótípus számára a biztonságos hozzáférés érdekében. A Boxban tárolt adatok SSL-el és 256 bites AES titkosítással vannak védve, és megfelel mind az EU, mind a svájci Safe Harbor tanúsítványoknak.
  • Szoftver integráció: Hozzáférhet Box fiókja tartalmához közvetlenül más alklamazásokból, például a Microsoft Office-ból vagy az Office 365-ből Box alkalmazások segítségével. A Box for Office és a Box for Google Docs lehetővé teszi, hogy a Box-ban tárolt dokumentumait közvetlenül ezen alkalmazásokból elérhesse és szerkeszthesse. Tekintse meg a rendelkezésre álló Box alkalmazásokat.

További hasznos információkat talál a Box.com oldalon.

Támogatás

A Box telefonos és online terméktámogatást biztosít. Ha kérdése van, hibajegyet nyithat a Box Community oldalon.

Fontolja meg a választást

A termékre vonatkozó adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető másra.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jóváhagyja az adományozási kérelmet, küldünk egy üzenetet az email címére, amely tartalmazni fogja a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó utasításokat.

A támogatás részletei

Rendszerkövetelmények Böngésző és internetkapcsolat
Tárolási kapacitás 100 GB teljes tárkapacitás, 2 GB maximális fájlméret
Örökös licensz Ez az adomány 10 örökös licenszet biztosít. Ezek nem járnak le, és nem kell megújítani.
Előfizetéssel rendelkező felhasználók Csak akkor igényelheti ezt az adományt, ha még nem rendelkezik díjköteles Box előfizetéssel
Kipróbálás Kipróbálhatja a Box-ot, ha létrehoz egy ingyenes Box Personal Edition fiókot. Ha igényli ezt az adományt, akkor létre kell hoznia egy Box Starter fiókot egy, a Personal Edition-nál használttól eltérő email címmel.
Rendszerkövetelmények: 

System Requirements

Web browser and Internet connection

Storage Limits

100 GB total storage space; 2 GB maximum file size.

Perpetual Licenses

This donation provides 10 perpetual licenses. They do not expire or need to be renewed.

Existing Subscribers Ineligible

You can request this donation only if you do not already have a paid Box subscription.

Previewing Box

You can try Box by signing up for a free Box Personal Edition account. If you request this offer, you will have to create a
Box Starter account using a different email address from the one used to create your Personal account.

 

Features: 

System Requirements

Web browser and Internet connection

Storage Limits

100 GB total storage space; 2 GB maximum file size.

Perpetual Licenses

This donation provides 10 perpetual licenses. They do not expire or need to be renewed.

Existing Subscribers Ineligible

You can request this donation only if you do not already have a paid Box subscription.

Previewing Box

You can try Box by signing up for a free Box Personal Edition account. If you request this offer, you will have to create a Box Starter
account using a different email address from the one used to create your Personal account.

Korlátozások: 

Product restrictions can be found under Box.org's eligibility guidelines.