Zoom Meetings Business Plan 10-License Bundle, 1-Year Subscription – Access to Discounted Rates

Adományozó: 
Nyelv: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

A Zoom Meetings Business csomag ötvözi a videó- és audiókonferenciákat, az egyszerű online találkozókat és a csoportos üzeneteket egy platformra. A Zoom megbeszélések mobil és asztali eszközökön, valamint hardverrel felszerelt konferenciatermekben futnak. Egy megbeszélésen egy házigazda (hoszt) és legfeljebb 300 résztvevő lehet. Minden résztvevő videón keresztül is bejelentkezhet. Az opcionális kiegészítők nagyobb találkozókat, helyiségcsatlakozó szoftvert és webinár eszközöket biztosítanak. Ezek az előfizetési év során bármikor hozzáadhatók.

Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt biztosít az egy évre szóló előfizetés esetén az új előfizetők számára, tíz hoszttal. Miután ezt az ajánlatot kérte, és kifizeti a CivilTech adminisztrációs díját, a kedvezményes előfizetésért a Zoom felé is fizetnie kell 999,50 dollárt. A CivilTech felé minden évben meg kell fizetni az adminisztrációs díjat, hogy fenntarthassák 50%-os kedvezményüket. További hosztok hozzáadására is van lehetőség, egyenként 99,95 dollárért egészen 49 hosztig. Az 50%-os kedvezmény a kiegészítőkre is vonatkozik, de nincs benne a csomag alapdíjában. További információkért lásd a Részletek és szolgáltatási díjak részt.

Előnyök a szervezetek számára

A Zoom Meetings csomagokat használhatja:

 • helyi és távoli csapattagok összekötésére
 • kapcsolattartásra kollégákkal, partnerekkel, adományozókkal és önkéntesekkel
 • alkalmazottak, önkéntesek és a célcsoportok képzésére

Főbb funkciók

 • Saját arculat: Találkozóit és értesítő emailjeit, oldalait szervezete arculati elemeivel láthatja el.
 • Kiváló audió és videó minőség: Megbeszéléseit akár 720p minőségben is közvetítheti.
 • Képernyő-megosztás: Minden résztvevő megoszthatja a saját képernyőjét a csoporttal. A hosztnak lehetősége van több résztvevő képernyőjének egyidejű megosztására, valamint a megosztott képernyők jegyzetekkel való ellátására.
 • Rögzítés: Rögzítheti megbeszéléseit MP4 (vidó), M4A (audió) és szöveges (chat) formában. Ezeket letöltheti saját gépére, vagy – amennyiben egy gigabájtnál nagyobb méretű, extra díjazásért - a Zoom felhőtárhelyére.
 • Szervezés Outlookból és Chrome-ból: Ingyenes beépülő modul segítségével megbeszéléseit közvetlenül az Outlook Naptárból vagy a Google Naptárból is megszervezheti.
 • Opcionális kiegészítők:
  • Zoom videó webináriumok: 50 résztvevőig, szavazási lehetőséggel, bemutatóval
  • Zoom Rooms: Szoftver Zoom megbeszélések létrehozására és levezetésére átlagos hardverrel ellátott konferenciatermekben
  • Zoom H.323/SIP Connector:Zoom megbeszélések létrehozására és levezetésére alkalmas szoftver H.323 vagy SIP sztenderdnek megfelelő hardverrel felszerelt konferenciatermekbe
  • Audió-konferencia lehetőségek: Globálisan díjmentesen hívható számok; megbeszélésekre telefonon becsatlakozás lehetősége; dedikált vezetékes hívószámok; webfelület konferenciahívások menedzselésére; integrálható harmadik fél telekonferencia-szolgáltatásaiba
  • Kiterjesztett megbeszélések: Akár 500 résztvevős megbeszéléseket is létre lehet hozni

Tudjon meg többet a termékről a Zoom weboldalán.

Támogatás

A Zoom ügyféltámogatási rendszere magába foglalja a 24/7/365-ös email és chatszolgáltatást, az online tréningeket és egy részletes tudásbázist.

Fontolja meg a választást

A termékre vonatkozó adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető másra.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jóváhagyja az adományozási kérelmet, küldünk egy üzenetet az email címére, amely tartalmazni fogja a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó utasításokat.

Részletek és szolgáltatási díjak

Rendszerkövetelmények Lásd a megfelelő platformnál:
Előfizetés kezdete Az egyéves előfizetési időszak azon a napon kezdődik, amikor igénylését jóváhagyták, nem pedig a regisztráció napján.
Javasoljuk, hogy amint kérelmét jóvá hagyták, állítsa be Zoom előfizetését.
Csökkentett ár Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt nyújt a jelenlegi árakból egy új egyéves Zoom előfizetés esetén tíz hoszttal. Miután kérelmezte ezt az ajánlatot, és kifizette a CivilTech adminisztrációs díját, a Zoom felé is kell közvetlenül fizetnie 999,50 dollárt a kedvezményes előfizetés keretein belül.
További hosztokat is hozzáadhat, egészen 49-ig, hosztonként 99,50 dollárért.
A kedvezményes előfizetés korlátlan számú megbeszélés megtartását teszi lehetővé minden hoszt számára. Megbeszélésenként maximum 300 résztvevő csatlakozhat.
Csökkentett ár a kapcsolódó szolgáltatásokra Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt nyújt a jelenlegi árakból minden opcionális kiegészítőre. Ezeket az előfizetési év során bármikor igényelheti. Az éves díjak időarányosan kerülnek kiszámlázásra. Az alábbi díjakat kell a Zoom felé fizetni:
 • Zoom Video webináriumok (éves díj):
  • 100 résztvevőig: USD 200 hosztonként
  • 500 résztvevőig: USD 700 hosztonként
  • 1000 részvevőig: USD 1.700 hosztonként
  • 3000 résztvevőig: USD 4.950 hosztonként
  • 5000 résztvevőig: USD 12.450 hosztonként
  • 10000 részvevőig: USD 32.450 hosztonként
 • Zoom Rooms (éves díj): USD 249.50 Room-onként
 • Zoom H.323/SIP Connector (éves díj): USD 249.50 portonként
 • Audió konferencia lehetőségek (havi díj): minimum USD 50 havonta; sztenderd árképzés érvényes
 • Kiterjesztett megbeszélések (éves díj):
  • 500 résztvevőig: USD 300 hosztonként
Minimum egyéves előfizetés szükséges Bele kell egyeznie, hogy előre kifizeti az egyéves szolgáltatási díjat a Zoom részére, mely vissza nem téríthető.
Lásd a Zoom felhasználási feltételeit.
A szolgáltatás használata egy év után Minden évben igényelni kell a terméket és megfizetni az adminisztrációs díját ahhoz, hogy az 50%-os kedvezményüket megtartsák. Amennyiben ez nem történik meg az előfizetési idő lejárta előtt, elvesztik jogosultságukat a kedvezményre, és a Zoom átállítja az előfizetést kereskedelmi díjazásúra.
Az előfizetés lejárta előtt a Zoom tájékoztató emailt küld. Amikor ezt megkapják, újra kell igényelni a terméket a CivilTech oldalán a jogosultság megerősítéséhez. Ez után a Zoomtól kapnak egy emailt, amely utasításait követve meghosszabbíthatják kedvezményes előfizetésüket.
A meglévő előfizetők nem jogosultak Csak akkor igényelheti ezt a lehetőséget, ha még nem rendelkezik Zoom előfizetéssel.
Zoom megbeszélések előnézete A Zoom a teljeskörű, ingyenes Basic csomagját kínálja, mely korlátlan számú megbeszélés indítását teszi lehetőve, de a három vagy több résztvevős megbeszélések 40 percben vannak korlátozva.
Bankkártya szükséges A tagsághoz meg kell adnia hitelkártyája vagy betéti kártyája számát.
Features: 

x

Korlátozások: 

Az Zoom Discount programszabályainak, jogosultságának és korlátozásainak áttekintéséhez kattintson ide.