Zoom Meetings Pro Plan Bundle, 1-Year Subscription - Access to Discounted Rates

Adományozó: 
Nyelv: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

Ez a termék akkor hasznos szervezete számára, ha legalább két hosztot kíván beszerezni, vagy ha Zoom kiegészítőket szeretne használni.

A Zoom Meetings Pro lehetővé teszi video- és audiokonferenciák, illetve egyszerű online találkozók megtartását vagy csoportos üzenetek küldését. Ezt meg lehet tenni az asztali verzió (laptop/számítógép) vagy mobil verzió (telefon/táblagép) használatával, vagy további konferenciaeszközökkel (például: konferenciatermek).

 • Minden ülésen lehet 1 házigazda (az értekezlet szervezője, ’hoszt’-ja) és legfeljebb 100 résztvevő. Minden résztvevő aktiválhatja a kamerát, és látható lehet a videókon is, illetve használhatja a „képernyő megosztása” módot.
 • A házigazda olyan személy, akinek engedély szükséges (Zoom fiók), míg a meghívott emberek (résztvevők) mindig ingyen vesznek részt a találkozón!
 • Az opcionális extrák lehetővé teszik a résztvevők számának növelését, az ülés rögzítését, további audio lehetőségek használatát, webináriumok szervezését és konferenciaeszközök csatlakoztatását, amelyek segítségével konferenciatermeket lehet létrehozni. A kiegészítők az előfizetés során bármikor hozzáadhatók.

Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt biztosít az egy évre szóló előfizetés esetén az új előfizetők számára, legfeljebb kilenc hosztig. Miután ezt az ajánlatot kérte, és kifizeti a CivilTech adminisztrációs díját, a kedvezményes előfizetésért a Zoom felé is fizetnie kell 74,95 dollárt (hosztonként). A CivilTech felé minden évben meg kell fizetni az adminisztrációs díjat, hogy fenntarthassák 50%-os kedvezményüket. Az 50%-os kedvezmény a kiegészítőkre is vonatkozik, de nincs benne a csomag alapdíjában. További információkért lásd a Részletek és szolgáltatási díjak részt.

Amennyiben több, mint 9 hosztra van szüksége, igényelje a Business csomagot.

Költségek

Megjegyzés: A Zoom webhelyen történő fizetéshez bankkártya szükséges, és a fizetés USD-ben vagy EUR-ban történik. A teljes költség függ többek között a valutaátváltás költségétől és a meglévő kártya típusától, valamint az esetleges hozzáadott adóktól (ÁFA) is.

Mi történik, ha nincs adószámom? Ha nem tudja megadni a megfelelő adószámot, a Zoom kiszámolja és felszámítja az ÁFÁ-t, amely tükröződik az azon a napon vagy később generált számlákon.

Ez az ajánlat akkor hasznos, ha legalább 2 (legfeljebb 9) ZOOM ro hosztot vásárol, vagy ha a Zoom kiegészítőket szeretné használni.

Előnyök a szervezetek számára

A Zoom Meetings csomagokat használhatja:

 • helyi és távoli csapattagok összekötésére
 • kapcsolattartásra kollégákkal, partnerekkel, adományozókkal és önkéntesekkel
 • alkalmazottak, önkéntesek és a célcsoportok képzésére

Főbb funkciók

 • Kiváló audió és videó minőség: Megbeszéléseit akár 720p minőségben is közvetítheti.
 • Képernyő-megosztás: Minden résztvevő megoszthatja a saját képernyőjét a csoporttal. A hosztnak lehetősége van több résztvevő képernyőjének egyidejű megosztására, valamint a megosztott képernyők jegyzetekkel való ellátására.
 • Rögzítés: Rögzítheti megbeszéléseit MP4 (vidó), M4A (audió) és szöveges (chat) formában. Ezeket letöltheti saját gépére, vagy – amennyiben egy gigabájtnál nagyobb méretű, extra díjazásért - a Zoom felhőtárhelyére.
 • Mobil szolgáltatások: Mobilkészülékén is ütemezhet és kezdeményezhet megbeszéléseket, illetve megoszthatja másokkal képernyőjét.
 • Szervezés Outlookból és Chrome-ból: Ingyenes beépülő modul segítségével megbeszéléseit közvetlenül az Outlook Naptárból vagy a Google Naptárból is megszervezheti.
 • Opcionális kiegészítők:
  • Zoom videó webináriumok: 50 résztvevőig, szavazási lehetőséggel, bemutatóval
  • Zoom Rooms: Szoftver Zoom megbeszélések létrehozására és levezetésére átlagos hardverrel ellátott konferenciatermekben
  • Zoom H.323/SIP Connector:Zoom megbeszélések létrehozására és levezetésére alkalmas szoftver H.323 vagy SIP sztenderdnek megfelelő hardverrel felszerelt konferenciatermekbe
  • Audió-konferenci alehetőségek: Globálisan díjmentesen hívható számok; megbeszélésekre telefonon becsatlakozás lehetősége; dedikált vezetékes hívószámok; webfelület konferenciahívások menedzselésére; integrálható harmadik fél telekonferencia-szolgáltatásaiba
  • Kiterjesztett megbeszélések: Akár 500 résztvevős megbeszéléseket is létre lehet hozni
  • Rögzítés a felhőbe: Megbeszélései rögzítéséhez 100, 500 GB, de akár 3 TB tárhely is rendelkezésére áll.

Tudjon meg többet a termékről a Zoom weboldalán.

Támogatás

Ennek a Zoom csomagnak a felhasználói emailen (angol nyelven), chat-en, igény szerinti képzésen vagy a Zoom weboldalon található részletes tudásbázison keresztül 24/7/365-ös támogatásban részesülhetnek.

Fontolja meg a választást

A termékre vonatkozó adminisztrációs díj nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető másra.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jóváhagyja az adományozási kérelmet, küldünk egy üzenetet az email címére, amely tartalmazni fogja a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó utasításokat.

Nyilatkozat

Megértem, hogy miután befizettem a CivilTech adminisztrációs díját, a Zoom felé is ki kell fizetnem az így elérhetővé vált 50%-os éves kedvezményes díjat. Megértem, hogy az adminisztrációs díj nem téríthető vissza, és a terméket nem lehet cserélni. Elfogadom a Zoom szolgáltatási feltételeit (szolgáltatási feltételek).

Részletek és szolgáltatási díjak

Rendszerkövetelmények Lásd a megfelelő platformnál:
Előfizetés kezdete Az egyéves előfizetési időszak azon a napon kezdődik, amikor igénylését jóváhagyták, nem pedig a regisztráció napján.
Javasoljuk, hogy amint kérelmét jóvá hagyták, állítsa be Zoom előfizetését.
Csökkentett ár Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt nyújt a jelenlegi árakból egy új egyéves Zoom előfizetés esetén. Egy előfizetéshez maximum kilenc hosztot kapcsolhat. Miután kérelmezte ezt az ajánlatot, és kifizette a CivilTech adminisztrációs díját, a Zoom felé is kell közvetlenül fizetnie hosztonként 74,95 dollárt a kedvezményes előfizetés keretein belül.
A kedvezményes előfizetés korlátlan számú megbeszélés megtartását teszi lehetővé minden hoszt számára. Megbeszélésenként maximum 100 résztvevő csatlakozhat.
Csökkentett ár a kapcsolódó szolgáltatásokra Ez az ajánlat 50%-os kedvezményt nyújt a jelenlegi árakból minden opcionális kiegészítőre. Ezeket az előfizetési év során bármikor igényelheti. Az éves díjak időarányosan kerülnek kiszámlázásra. Az alábbi díjakat kell a Zoom felé fizetni:
 • Zoom Video webináriumok (éves díj):
  • 100 résztvevőig: USD 200 hosztonként
  • 500 résztvevőig: USD 700 hosztonként
  • 1000 részvevőig: USD 1.700 hosztonként
  • 3000 résztvevőig: USD 4.950 hosztonként
  • 5000 résztvevőig: USD 12.450 hosztonként
  • 10000 részvevőig: USD 32.450 hosztonként
 • Zoom Rooms (éves díj): USD 249.50 Room-onként
 • Zoom H.323/SIP Connector (éves díj): USD 249.50 portonként
 • Audió konferencia lehetőségek (havi díj): minimum USD 50 havonta; sztenderd árképzés érvényes
 • Kiterjesztett megbeszélések (éves díj):
  • 500 résztvevőig: USD 300 hosztonként
Minimum egyéves előfizetés szükséges Bele kell egyeznie, hogy előre kifizeti az egyéves szolgáltatási díjat a Zoom részére, mely vissza nem téríthető.
Lásd a Zoom felhasználási feltételeit.
A szolgáltatás használata egy év után Minden évben igényelni kell a terméket és megfizetni az adminisztrációs díját ahhoz, hogy az 50%-os kedvezményüket megtartsák. Amennyiben ez nem történik meg az előfizetési idő lejárta előtt, elvesztik jogosultságukat a kedvezményre, és a Zoom átállítja az előfizetést kereskedelmi díjazásúra.
Az előfizetés lejárta előtt a Zoom tájékoztató emailt küld. Amikor ezt megkapják, újra kell igényelni a terméket a CivilTech oldalán a jogosultság megerősítéséhez. Ez után a Zoomtól kapnak egy emailt, amely utasításait követve meghosszabbíthatják kedvezményes előfizetésüket.
A meglévő előfizetők nem jogosultak Csak akkor igényelheti ezt a lehetőséget, ha még nem rendelkezik Zoom előfizetéssel.
Zoom megbeszélések előnézete A Zoom a teljeskörű, ingyenes Basic csomagját kínálja, mely korlátlan számú megbeszélés indítását teszi lehetőve, de a három vagy több résztvevős megbeszélések 40 percben vannak korlátozva.
Bankkártya szükséges A tagsághoz meg kell adnia hitelkártyája vagy betéti kártyája számát.
Rendszerkövetelmények: 
Features: