Asana Premium or Business, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

Adományozó: 
Nyelv: 
Típus: 
Platform: 
Leírás: 

Az Asana egy online kollaboratív munkamenedzsment szoftver, amelynek segítségével csapatok menedzselhetik munkáikat. Az Asana Premium csapatoknak javasolt. Az Asana Business segítségével szervezetek tudják csapataik munkáját monitorozni, menedzselni és standardizálni. Akármelyik csomagot választják, a csapatok bárhonnan képesek lesznek az együttműködésre az Asana mobilos és webes alkalmazásán keresztül.

Ezen ajánlat 50 százalékos kedvezményre jogosít egyéves Asana Premium vagy Asana Business előfizetés vásárlása esetén, egy csapatnak. Az ajánlat CivilTech Programon keresztüli kérelmezése után Ön közvetlen az Asana felé teljesíti az előfizetést. A terméket csak évente egyszer kell kérvényeznie a CivilTech Programon keresztül. További információkat a Részletek és Szolgáltatási Díjak részben találnak.

Előnyök szervezetek számára

Az Asanát a következőkre használhatja:

  • a felelősségek és további lépések egyértelműsítésére mindenki számára;
  • munkafolyamatok állapotának bármikori nyomonkövetésére;
  • biztonságos skálázásra, mindenki számára biztosítva a megfelelő információt, valamint hozzáférés-menedzsmentre;
  • ismételhető munkafolyamatok készítésére.

Főbb funkciók

  • Többféle nézet: Megtekinthet projekteket listában, táblán, naptárban, vagy idővonal szerint. Lásson el feladatokat határidővel, felelőssel, leírással annak érdekében, hogy minden dolgozó tudja, ki mivel foglalkozik épp.
  • Egyedi mezők: Saját mezők hozzáadásával nyomonkövetheti a projektekhez tartozó, önnek fontos információkat.
  • Részletes keresés: Saját keresési szűrőket állíthat be, valamint létrehozhat és elmenthet projektekhez, felelősökhöz, határidőkhöz és egyebekhez tartozó nézeteket.
  • Függőségek: Összetett munkafolyamatokat menedzselhet egyes feladatok másikra várakozóvá jelölésével, hogy tudja, mikor kezdődhet a munka.
  • Adatkezelés: Kezelheti, hogy kivel milyen információt oszt meg. Akár csak kommentelhetővé is állíthat egy projektet, elkerülve a véletlen szerkesztéseket.

Tekintse meg a Premium és a Business termékek közötti összehasonlítást az Asana Pricing oldalán.

Támogatás

Asana Premium és Asana Business felhasználók számára elérhetők oktatási anyagok, valamint elsőbbségi támogatást élveznek az Asana támogatás részéről.

Fontolja meg a választást

A termék adminisztratív költsége nem visszatéríthető és a termék nem cserélhető másikra.

A termék beszerzése

Amennyiben a CivilTech jóváhagyja kérelmét, küldünk egy emailt szervezetének a termék beszerzésére és aktiválására vonatkozó információkkal.

Részletek és szolgáltatási díjak

Rendszerkövetelmények Web böngésző és internetkapcsolat
Kedvezményes Árak Ez az ajánlat 50%-os kedvezményre jogosít egy éves Asana Premium vagy Asana Business előfizetésre egy csapat számára az aktuális Asana árakból. Az ajánlat kérvényezése és a CivilTech adminisztrációs díjának kifizetése után ön közvetlenül az Asanának fogja fizetni az ajánlat díját.
Minden előfizetéshez minimum 5, legfeljebb 1000 felhasználó tartozhat. Felhasználókat később is hozzáadhat, ha szükséges. Legfeljebb 1000 felhasználóig minden további felhasználóhoz jár a kedvezmény.
Szükséges szolgáltatási szerződés Önnek el kell fogadnia egy éves szolgáltatási szerződést az Asanával.
Meglévő Előfizetők Amennyiben Ön már rendelkezik akár ingyenes Asana próbafiókkal, akár előfizetéses fiókkal, ezen ajánlattal megújíthatja vagy lecserélheti előfizetését. Kiválaszthatja, hogy szervezete minden tagjára vonatkozzon a csere/megújítás, vagy csak egy bizonyos csapat tagjaira.
Szolgáltatás egy év után Megújíthatja előfizetését egy újabb termék igénylésével a CivilTech Programon keresztül évente, az előfizetés lejárta előtt.
Az Asana kipróbálása Az Asana ingyenes próbaverziót kínál weboldalán.
Bankkártya, vagy PayPal fiók szükséges Az Asana weboldalán keresztül történő kedvezményes árú szolgáltatások vásárlásához bankkártya vagy PayPal fiók szükséges.
Rendszerkövetelmények: 
Features: 
Korlátozások: