Windows Pro OS – Get Genuine

Adományozó: 
Nyelv: 
MS termékcsoport: 
Típus: 
Platform: 
Termékkód: 
L-48427
Adminisztrációs díj: 
4,669‎Ft

Leírás

A Microsoft Get Genuine Windows Szerződés Kis és Közepes Méretű Szervezetek Számára program nem frissítéseket, hanem teljes Windows operációs rendszereket kínál olyan nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak részére, amelyek kalózszoftverek vagy egyéb licenszproblémák miatt elesnek a szoftverlicenszelés lehetőségétől.

Ez az adomány egy teljes Windows Pro operációs rendszert kínál a Get Genuine program keretében azoknak a szervezeteknek, amelyek megfelelnek az alábbi jogosultsági kritériumoknak. Kérjen külön licenszet minden olyan számítógépre, ahová telepíteni szeretné a terméket.

A termék mely verziója érhető el?

Letöltésnél választhat a legújabb, vagy akár a korábbi verziók közül. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy jelenleg mely verziók érhetők el. Mindezeken túl a rendelkezésre álló nyelvek közül is szabadon választhat.

Jogosultság

Ez a termékadomány kizárólag olyan esetekben érhető el, mikor a szervezetnek már van egy olyan PC-je, amelyen a következő operációs rendszerek egyike van telepítve:

 • Hamisított, kalózkodás során megszerzett vagy bármilyen más módon illegális, nem engedélyezett vagy jogtalanul engedélyezett Windows operációs rendszer
 • Windows 10 Home verziója
 • A Windows 8 vagy 8.1 standard verziója
 • A Windows 7 vagy Windows Vista Home Premium, Home Basic vagy Starter változatai
 • Windows XP Home vagy Starter verzió
 • Linux, FreeDOS vagy más operációs rendszer

Előnyök szervezetek számára

A termék igénylését akkor kell fontolóra vennie, amennyiben a legfrissebb Windows operációs rendszert kell telepítenie egy olyan PC-re, melyre a fent felsorolt licenszforgatókönyvek valamelyike igaz.

A Windows Pro-t a következőkre használhatja:

 • A Windows Defender-rel megvédheti számítógépeit a vírusoktól és egyéb rosszindulatú szoftverektől.
 • Lehetőség érintőképernyős felület használatára, amikor olyanokkal dolgozik együtt, akik nem tudnak hagyományos egeret vagy billentyűzetet használni.
 • A Reset és Refresh funkciókkal a nem megfelelően működő számítógépeket visszaállíthatja az alaptelepítésre.
 • Többnyelvű környezetben könnyebben válthat nyelvet, illetve további kijelző-nyelvekhez férhet hozzá.

Speciális szabályok a termék igényléséhez

 • A jogosult szervezetek csak egy egyszeri alkalommal (maximum 50 licensz) kérhetnek Get Genuine termékeket.
 • A Get Genuine termékekre érkező igénylés nem tartalmazhat más terméket.
 • Fizetéskor a szervezet nevében el kell fogadni a Get Genuine Windows Szerződést Kis és Közepes Méretű Szervezetek Számára.

A Frissítési Garancia nem része a terméknek

A Get Genuine termékek nem tartalmazzák a Frissítési Garancia (Software Assurance) azon előnyeit, amelyeket a legtöbb egyéb Microsoft szoftveradomány biztosít. Amennyiben egy szervezet egy Get Genuine terméket telepít, azt a terméket a szervezet a jövőben nem frissítheti ingyenesen a Windows újabb verziójára. Ugyanakkor a Get Genuine termék a számítógépnek egy legális alap-operációs rendszert biztosít, melyre telepíthetők a CivilTech Programban beszerzett olyan Windows Upgrade termékek, amelyek tartalmazzák a Frissítési Garanciát. Ezen felül az a szervezet, amely Get Genuine terméket igényel, a Microsoft Volume Licensing Service Centeren (VLSC – Mennyiség Licenszszolgáltatási Központ) keresztül ingyenesen downgradelheti az adományt korábbi Windows operációs rendszer verziókra.

Válasszon körültekintően

Ennek a terméknek az adminisztrációs díja nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető.

A termék beszerzése

A termék telepítéséhez a szoftvert le kell tölteni a Microsoft Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központ (VLSC) oldaláról, majd a telepítés során meg kell adni a licenszkulcsot. A termék bármely elérhető verzióját letöltheti, bármilyen elérhető nyelven.

A licenszkulcs lehetővé teszi, hogy a terméket annyi számítógépre telepítse, amennyi licenszet kapott. Ez a mennyiség a rendelés véglegesítése után a CivilTechtől kapott levélben kerül pontosításra.

Két emailt fog kapni:

 1. Amint jóváhagyták adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete email címére, amiben megerősíti az igényelt licenszek számát. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szervezete CivilTech fiókjában megadott email címe aktuális.
 2. A kérelem jóváhagyását követően két-három munkanapon belül a Microsoft küld egy emailt, amelyben üdvözli szervezetét a Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központban (VLSC). Ez az email jelzi, hogy a Microsoft elfogadta az Ön licenszszerződését. Miután megkapta ezt az emailt, kérjük, kövesse az első, a CivilTechtől kapott levél lépéseit, hogy hozzájusson a VLSC-n keresztül az adományához.

Rendszerkövetelmények

Hardver:

 • 1 GHz (vagy gyorsabb) 32-bites (x86) vagy 64-bites processzor
 • Minimum 1 GB RAM a 32-bites, minimum 2 GB RAM a 64-bites rendszerhez
 • 16 GB szabad merevlemez-terület a 32-bites, 20 GB pedig a 64-bites rendszerhez
 • DirectX 9 grafikai eszköz Windows Display Driver Model (WDDM) 1.0 vagy újabb meghajtóval
 • 1,366 x 768 pixel (vagy nagyobb) felbontású képernyő

További követelmények bizonyos szolgáltatások használatához: a Windows 10 rendszerkövetelményei.

A termék funkcionalitása és megjelenítése a rendszerkonfigurációtól függően változhat.

Korlátozások

Mennyiség

A Microsoft egy adott rendelési kereten belül biztosít szoftveradományokat nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára, melyeket a szervezetek egy kétéves rendelési perióduson belül igényelhetnek. Az Ön szervezetének első adománykérése 2011. július 27-e után a folyamatosan ismétlődő kétéves ciklus kezdetét jelenti. Egy kétéves időszakon belül minden jogosult nonprofit szervezet és nyilvános könyvtár kérhet:

 • Maximum 50 licenszet helyben telepíthető és csak licenszet igénylő termékekből
 • Maximum 25 rendszermag alapú szerverterméket termékcsoportonként
 • Maximum 5 nem rendszermag alapú szerverterméket függetlenül a termékcsoporttól.

Nincs limit arra vonatkozóan, hogy egy szervezet hányszor kérhet Microsoft adományt egy kétéves cikluson belül mindaddig, amíg ki nem merítette a rendelési keretet. A két év letelte után egy új kétéves periódus kezdődik, és a rendelési keret felső korlátját visszaállítjuk.

Költségvetés

Ez az adomány bármilyen nagyságú működési költségvetéssel rendelkező szervezet számára elérhető.

Kizárólag nonprofit szervezetek és könyvtárak

 • A programban szereplő termékek kizárólag közhasznú fokozattal rendelkező, vagy Szja civil 1% gyűjtésére jogosult nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára érhetőek el. A könyvtáraknak szerepelniük kell a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékében.
 • A nyilvános könyvtárak jegyzékében szereplő könyvtárak a programon keresztül kizárólag a nyilvános munkaállomásaikra, valamint az azokat kiszolgáló szervereikre igényelhetnek Microsoft termékeket.
 • A Microsoft fenntartja magának a jogot, hogy egy szervezet adománykérését bármikor, bármilyen indokkal engedélyezze vagy elutasítsa.

Támogatásra jogosult szervezettípusok

A Microsoft Adományozó Program azon nonprofit szervezeteknek szól, melyek küldetése a helyi közösség érdekeit szolgálja. Ezen szervezetek között szerepelnek a következő típusok:

 • Szegénységgel, felzárkóztatással foglalkozó szervezetek
 • Oktatásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek
 • A társadalmi jólét elősegítésével foglalkozó szervezetek
 • Kultúrával, hagyományőrzéssel foglalkozó szervezetek
 • Környezet megtartással és helyreállítással foglalkozó szervezetek
 • Emberi jogi szervezetek
 • A civil társadalom fejlesztésével foglalkozó szervezetek.

Támogatásra NEM jogosult szervezettípusok

Nem minden közhasznú státusszal rendelkező nonprofit szervezet jogosult részt venni a Microsoft Adományozási Programban. A következő típusú szervezetek nem jogosultak Microsoft szoftveradományokat kapni:

 • Kormányzati szervek vagy ügynökségek, beleértve az állami fenntartású múzeumokat, kormányközi szervezeteket és ENSZ szervezeteket.
 • Oktatási intézmények, beleértve alap- és középfokú intézményeket, kollégiumokat, egyetemeket, szakközépiskolákat.
 • Egészségügyi szervezetek és hálózatok, beleértve kórházakat, szakhálózatokat, ambuláns egészségügyi szolgáltatásokat, otthoni ellátási és gondozói intézményeket, egészségügyi kutatószervezeteket és laboratóriumokat.
 • Kereskedelmi egyesületek, melyeknek nincs jótékonysági céljuk vagy tevékenységük.
 • Politikai és munkaügyi szervezetek.
 • Számítógép-felújítók, akik az adományozott szoftvert nonprofit szervezeteknek vagy iskoláknak szállított vagy adományozott felújított számítógépekre telepítik. Látogassa meg a Regisztrált számítógép-felújító Programot.
 • Nem nyilvános könyvtárak, beleértve magánkönyvtárakat, iskolai könyvárakat, szakkönyvtárakat, katonai könyvtárakat és kormányzati könyvtárakat.

Felhasználási feltételek

A Microsoft termékek megrendelésének előfeltétele a hatályos felhasználási feltételek elfogadása a szervezetek részéről.

Változtatás joga

A Microsoft fenntartja magának a jogot, hogy a jogosultsági kritériumokat bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa.

Diszkriminációellenes irányelvek

A Microsoft értékeli és tiszteletben tartja az egyéni és a kulturális különbségeket, és elkötelezte magát amellett, hogy olyan befogadó környezetet biztosítson, amely barátságos és diszkriminációmentes. Ezért a szervezetek nem jogosultak e programban való részvételre, ha olyan politikával vagy küldetéssel rendelkeznek, amely a fajra, a bőrszínre, a nemre, a nemzetiségi hovatartozásra, a nemi identitásra vagy kifejezésre, vallásra, korra, fogyatékosságra, családi állapotra, terhességre, szexuális orientációra, politikai hovatartozásra, szakszervezeti tagságra vagy veterán státuszra tekintettel megkülönböztetést alkalmaznak. Az egyetlen kivétel ez alól a vallási szervezetek, melynek megkülönböztetési gyakorlata mentesül az egyébként ezt tiltó törvények hatálya alól.

További információ: Microsoft Corporate Citizenship Gyakran Ismételt Kérdések

Termékterjesztés

 • Az ezen a programon keresztül adományozott termékek csak az arra minősített szervezeteknek, illetve könyvtáraknak kerülnek kiosztásra, egyéneknek nem.
 • Az adomány szoftvereket csak az alábbi személyek használhatják:
  1. a nonprofit szervezet fizetett alkalmazottai
  2. önkéntes munkatársak, akik rendelkeznek napi szintű vezetői, működési és bizalmi felelősséggel, pl. igazgatótanács tagjai, programigazgatók
 • Nem használhatják a termékeket a szervezet önkéntesei, tagjai és kedvezményezettjei.
 • A kedvezményezett szervezetek nem ruházhatják át vagy értékesíthetik a Microsoft termékeit más szervezeteknek, beleértve a nonprofit szervezeteket vagy a jogilag független testvérszervezeteket.
 • A kapott Microsoft termékeket nem lehet továbbadni vagy értékesíteni. Továbbá ezeket a szoftvereket nem lehet olyan gépekre telepíteni, amelyeket más szervezeteknek vagy személyeknek adnak tovább vagy értékesítenek, még jótékonysági program keretében sem.

Leírás

A Microsoft Get Genuine Windows Szerződés Kis és Közepes Méretű Szervezetek Számára program nem frissítéseket, hanem teljes Windows operációs rendszereket kínál olyan nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak részére, amelyek kalózszoftverek vagy egyéb licenszproblémák miatt elesnek a szoftverlicenszelés lehetőségétől.

Ez az adomány egy teljes Windows Pro operációs rendszert kínál a Get Genuine program keretében azoknak a szervezeteknek, amelyek megfelelnek az alábbi jogosultsági kritériumoknak. Kérjen külön licenszet minden olyan számítógépre, ahová telepíteni szeretné a terméket.

A termék mely verziója érhető el?

Letöltésnél választhat a legújabb, vagy akár a korábbi verziók közül. A Current Versions of Microsoft Products oldalon megtudhatja, hogy jelenleg mely verziók érhetők el. Mindezeken túl a rendelkezésre álló nyelvek közül is szabadon választhat.

Jogosultság

Ez a termékadomány kizárólag olyan esetekben érhető el, mikor a szervezetnek már van egy olyan PC-je, amelyen a következő operációs rendszerek egyike van telepítve:

 • Hamisított, kalózkodás során megszerzett vagy bármilyen más módon illegális, nem engedélyezett vagy jogtalanul engedélyezett Windows operációs rendszer
 • Windows 10 Home verziója
 • A Windows 8 vagy 8.1 standard verziója
 • A Windows 7 vagy Windows Vista Home Premium, Home Basic vagy Starter változatai
 • Windows XP Home vagy Starter verzió
 • Linux, FreeDOS vagy más operációs rendszer

Előnyök szervezetek számára

A termék igénylését akkor kell fontolóra vennie, amennyiben a legfrissebb Windows operációs rendszert kell telepítenie egy olyan PC-re, melyre a fent felsorolt licenszforgatókönyvek valamelyike igaz.

A Windows Pro-t a következőkre használhatja:

 • A Windows Defender-rel megvédheti számítógépeit a vírusoktól és egyéb rosszindulatú szoftverektől.
 • Lehetőség érintőképernyős felület használatára, amikor olyanokkal dolgozik együtt, akik nem tudnak hagyományos egeret vagy billentyűzetet használni.
 • A Reset és Refresh funkciókkal a nem megfelelően működő számítógépeket visszaállíthatja az alaptelepítésre.
 • Többnyelvű környezetben könnyebben válthat nyelvet, illetve további kijelző-nyelvekhez férhet hozzá.

Speciális szabályok a termék igényléséhez

 • A jogosult szervezetek csak egy egyszeri alkalommal (maximum 50 licensz) kérhetnek Get Genuine termékeket.
 • A Get Genuine termékekre érkező igénylés nem tartalmazhat más terméket.
 • Fizetéskor a szervezet nevében el kell fogadni a Get Genuine Windows Szerződést Kis és Közepes Méretű Szervezetek Számára.

A Frissítési Garancia nem része a terméknek

A Get Genuine termékek nem tartalmazzák a Frissítési Garancia (Software Assurance) azon előnyeit, amelyeket a legtöbb egyéb Microsoft szoftveradomány biztosít. Amennyiben egy szervezet egy Get Genuine terméket telepít, azt a terméket a szervezet a jövőben nem frissítheti ingyenesen a Windows újabb verziójára. Ugyanakkor a Get Genuine termék a számítógépnek egy legális alap-operációs rendszert biztosít, melyre telepíthetők a CivilTech Programban beszerzett olyan Windows Upgrade termékek, amelyek tartalmazzák a Frissítési Garanciát. Ezen felül az a szervezet, amely Get Genuine terméket igényel, a Microsoft Volume Licensing Service Centeren (VLSC – Mennyiség Licenszszolgáltatási Központ) keresztül ingyenesen downgradelheti az adományt korábbi Windows operációs rendszer verziókra.

Válasszon körültekintően

Ennek a terméknek az adminisztrációs díja nem visszatéríthető, és a termék nem cserélhető.

A termék beszerzése

A termék telepítéséhez a szoftvert le kell tölteni a Microsoft Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központ (VLSC) oldaláról, majd a telepítés során meg kell adni a licenszkulcsot. A termék bármely elérhető verzióját letöltheti, bármilyen elérhető nyelven.

A licenszkulcs lehetővé teszi, hogy a terméket annyi számítógépre telepítse, amennyi licenszet kapott. Ez a mennyiség a rendelés véglegesítése után a CivilTechtől kapott levélben kerül pontosításra.

Két emailt fog kapni:

 1. Amint jóváhagyták adománykérését, a CivilTech küldeni fog egy levelet szervezete email címére, amiben megerősíti az igényelt licenszek számát. Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy a szervezete CivilTech fiókjában megadott email címe aktuális.
 2. A kérelem jóváhagyását követően két-három munkanapon belül a Microsoft küld egy emailt, amelyben üdvözli szervezetét a Mennyiségi Licenszszolgáltatási Központban (VLSC). Ez az email jelzi, hogy a Microsoft elfogadta az Ön licenszszerződését. Miután megkapta ezt az emailt, kérjük, kövesse az első, a CivilTechtől kapott levél lépéseit, hogy hozzájusson a VLSC-n keresztül az adományához.

Rendszerkövetelmények

Hardver:

 • 1 GHz (vagy gyorsabb) 32-bites (x86) vagy 64-bites processzor
 • Minimum 1 GB RAM a 32-bites, minimum 2 GB RAM a 64-bites rendszerhez
 • 16 GB szabad merevlemez-terület a 32-bites, 20 GB pedig a 64-bites rendszerhez
 • DirectX 9 grafikai eszköz Windows Display Driver Model (WDDM) 1.0 vagy újabb meghajtóval
 • 1,366 x 768 pixel (vagy nagyobb) felbontású képernyő

További követelmények bizonyos szolgáltatások használatához: a Windows 10 rendszerkövetelményei.

A termék funkcionalitása és megjelenítése a rendszerkonfigurációtól függően változhat.

Korlátozások

Mennyiség

A Microsoft egy adott rendelési kereten belül biztosít szoftveradományokat nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára, melyeket a szervezetek egy kétéves rendelési perióduson belül igényelhetnek. Az Ön szervezetének első adománykérése 2011. július 27-e után a folyamatosan ismétlődő kétéves ciklus kezdetét jelenti. Egy kétéves időszakon belül minden jogosult nonprofit szervezet és nyilvános könyvtár kérhet:

 • Maximum 50 licenszet helyben telepíthető és csak licenszet igénylő termékekből
 • Maximum 25 rendszermag alapú szerverterméket termékcsoportonként
 • Maximum 5 nem rendszermag alapú szerverterméket függetlenül a termékcsoporttól.

Nincs limit arra vonatkozóan, hogy egy szervezet hányszor kérhet Microsoft adományt egy kétéves cikluson belül mindaddig, amíg ki nem merítette a rendelési keretet. A két év letelte után egy új kétéves periódus kezdődik, és a rendelési keret felső korlátját visszaállítjuk.

Költségvetés

Ez az adomány bármilyen nagyságú működési költségvetéssel rendelkező szervezet számára elérhető.

Kizárólag nonprofit szervezetek és könyvtárak

 • A programban szereplő termékek kizárólag közhasznú fokozattal rendelkező, vagy Szja civil 1% gyűjtésére jogosult nonprofit szervezetek és nyilvános könyvtárak számára érhetőek el. A könyvtáraknak szerepelniük kell a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékében.
 • A nyilvános könyvtárak jegyzékében szereplő könyvtárak a programon keresztül kizárólag a nyilvános munkaállomásaikra, valamint az azokat kiszolgáló szervereikre igényelhetnek Microsoft termékeket.
 • A Microsoft fenntartja magának a jogot, hogy egy szervezet adománykérését bármikor, bármilyen indokkal engedélyezze vagy elutasítsa.

Támogatásra jogosult szervezettípusok

A Microsoft Adományozó Program azon nonprofit szervezeteknek szól, melyek küldetése a helyi közösség érdekeit szolgálja. Ezen szervezetek között szerepelnek a következő típusok:

 • Szegénységgel, felzárkóztatással foglalkozó szervezetek
 • Oktatásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek
 • A társadalmi jólét elősegítésével foglalkozó szervezetek
 • Kultúrával, hagyományőrzéssel foglalkozó szervezetek
 • Környezet megtartással és helyreállítással foglalkozó szervezetek
 • Emberi jogi szervezetek
 • A civil társadalom fejlesztésével foglalkozó szervezetek.

Támogatásra NEM jogosult szervezettípusok

Nem minden közhasznú státusszal rendelkező nonprofit szervezet jogosult részt venni a Microsoft Adományozási Programban. A következő típusú szervezetek nem jogosultak Microsoft szoftveradományokat kapni:

 • Kormányzati szervek vagy ügynökségek, beleértve az állami fenntartású múzeumokat, kormányközi szervezeteket és ENSZ szervezeteket.
 • Oktatási intézmények, beleértve alap- és középfokú intézményeket, kollégiumokat, egyetemeket, szakközépiskolákat.
 • Egészségügyi szervezetek és hálózatok, beleértve kórházakat, szakhálózatokat, ambuláns egészségügyi szolgáltatásokat, otthoni ellátási és gondozói intézményeket, egészségügyi kutatószervezeteket és laboratóriumokat.
 • Kereskedelmi egyesületek, melyeknek nincs jótékonysági céljuk vagy tevékenységük.
 • Politikai és munkaügyi szervezetek.
 • Számítógép-felújítók, akik az adományozott szoftvert nonprofit szervezeteknek vagy iskoláknak szállított vagy adományozott felújított számítógépekre telepítik. Látogassa meg a Regisztrált számítógép-felújító Programot.
 • Nem nyilvános könyvtárak, beleértve magánkönyvtárakat, iskolai könyvárakat, szakkönyvtárakat, katonai könyvtárakat és kormányzati könyvtárakat.

Felhasználási feltételek

A Microsoft termékek megrendelésének előfeltétele a hatályos felhasználási feltételek elfogadása a szervezetek részéről.

Változtatás joga

A Microsoft fenntartja magának a jogot, hogy a jogosultsági kritériumokat bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa.

Diszkriminációellenes irányelvek

A Microsoft értékeli és tiszteletben tartja az egyéni és a kulturális különbségeket, és elkötelezte magát amellett, hogy olyan befogadó környezetet biztosítson, amely barátságos és diszkriminációmentes. Ezért a szervezetek nem jogosultak e programban való részvételre, ha olyan politikával vagy küldetéssel rendelkeznek, amely a fajra, a bőrszínre, a nemre, a nemzetiségi hovatartozásra, a nemi identitásra vagy kifejezésre, vallásra, korra, fogyatékosságra, családi állapotra, terhességre, szexuális orientációra, politikai hovatartozásra, szakszervezeti tagságra vagy veterán státuszra tekintettel megkülönböztetést alkalmaznak. Az egyetlen kivétel ez alól a vallási szervezetek, melynek megkülönböztetési gyakorlata mentesül az egyébként ezt tiltó törvények hatálya alól.

További információ: Microsoft Corporate Citizenship Gyakran Ismételt Kérdések

Termékterjesztés

 • Az ezen a programon keresztül adományozott termékek csak az arra minősített szervezeteknek, illetve könyvtáraknak kerülnek kiosztásra, egyéneknek nem.
 • Az adomány szoftvereket csak az alábbi személyek használhatják:
  1. a nonprofit szervezet fizetett alkalmazottai
  2. önkéntes munkatársak, akik rendelkeznek napi szintű vezetői, működési és bizalmi felelősséggel, pl. igazgatótanács tagjai, programigazgatók
 • Nem használhatják a termékeket a szervezet önkéntesei, tagjai és kedvezményezettjei.
 • A kedvezményezett szervezetek nem ruházhatják át vagy értékesíthetik a Microsoft termékeit más szervezeteknek, beleértve a nonprofit szervezeteket vagy a jogilag független testvérszervezeteket.
 • A kapott Microsoft termékeket nem lehet továbbadni vagy értékesíteni. Továbbá ezeket a szoftvereket nem lehet olyan gépekre telepíteni, amelyeket más szervezeteknek vagy személyeknek adnak tovább vagy értékesítenek, még jótékonysági program keretében sem.
X
A {link_name} végzi az érvényesítéseket és biztosítja az ügyfélszolgálatot a CIVILTECH.HU partnerei számára. Visit {link_name}arrow