Amazon Web Services Credits

Adományozó: 
Nyelv: 
Leírás: 

Az Amazon Web Services (AWS) Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek kreditekek ad felhőalapú szolgáltatásokra magyarországi nonprofit szervezeteknek és nyilvános könyvtáraknak. Az AWS felhőalapú platform elérést biztosít a nagy teljesítményű számítástechnikához, tárolórendszerekhez, fejlesztésekhez, analitikához, tartalomszolgáltató megoldásokhoz annak érdekében, hogy a civilszervezetek fizikai infrastruktúra nélkül is működhessenek és fejlődhessenek.

A támogatás tárgya 2000 dollár AWS kreditben, amely 12 hónapig érvényes, és amelyet az AWS on-demand felhőalapú szolgáltatások szolgáltatási díjára lehet költeni, viszont más AWS szolgáltatásokra nem. További információkért lásd a Támogatás részletei részt.

Előnyök szervezetek számára

Ha már használja, illetve tervezi az AWS felhőalapú szolgáltatásainak igénybe vételét, érdemes kérnie AWS krediteket.

 • Csökkentsen IT költségein a fizikai infrastruktúrába való befektetés megkerülésével, illetve csak azon erőforrások lefoglalásával, amelyekre valóban szüksége van.
 • Vegye használatba az AWS fejlett szolgáltatásait adatok gyűjtéséhez, feldolgozásához, analizálásához, vizualizációjához, hogy költséghatékonyan hozhasson döntéseket a célközönségről és támogatási kampányokról.
 • Analizáljon big data sorozatokat, tároljon petabyte-nyi adatot, ossza meg az eredményeket munkatársaival.
 • Lássa el önkénteseit, munkatársait virtuális számítógépekkel, hosszúlejáratú licensz megállapodások nélkül.
 • Érje el a közönséget világszerte, juttassa el megoldásait oda, ahol legnagyobb szükség van rájuk.
 • Kezelje az egész szervezete AWS felhőalapú szolgáltatásait, platformjait, applikációit, rendszereit egyetlen konzolról.

Főbb funkciók

Amazon Web Services a következő termékeket öleli fel (mindegyik többféle szolgáltatást tartalmaz, amelyekre felhasználható a kredit):

 • Számítási kapacitás:
  • Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) skálázható, felhőalapú alternatívája a virtuális szervereknek, ahol könnyen és gyorsan lehet számítási teljesítményhez, adatbázisokhoz, válalati applikációkhoz jutni.
  • Amazon Lightsail megkönnyíti a virtuális privát szerverek indítását és kezelését, beleértve SSD tárolókat, adatátvitelt, DNS kezelést, és statikus IP címeket. Ezzel a szolgáltatással web applikációkat, blogokat, e-kereskedelemi platformokat, üzleti szoftvereket lehet egyszerűen telepíteni.
  • Amazon EC2 Container szolgáltatás lehetővé teszi applikációk futtatását menedzselt EC2 klaszteren, ezzel megelőzve a saját infrastruktúra kiépítésének és kezelésének költségeit.
  • Tekintse meg a szolgáltatások teljes listáját, és tudjon meg többet Amazon Compute oldalon.
 • Tárhely
  • Amazon Elastic Block Storage (Amazon EBS) perzisztens lokális tároló az Amazon EC2 instanciák számára, amelyet adatbázisok, adatraktárak, üzleti applikációk és más célokra lehet felhasználni.
  • Amazon Elastic File System (Amazon EFS) elérhetővé teszi az adatokat egy vagy több EC2 instancia számára tartalomszolgáltatási, üzleti és média feldolgozási célokra.
  • Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) adatokat tesz elérhetővé egy helyen bármely forrásból származzon is aktív archívumok, felhasználói tartalmak tárolására.
  • Tekintse meg a szolgáltatások teljes listáját, és tudjon meg többet az Amazon Storage oldalon.
 • Adatbázis
  • Amazon RDS, Amazon Aurora, és az Amazon DynamoDB relációs adatbázisok, amelyeket a gyors telepítésre és kezelésre terveztek.
  • Amazon Redshift lehetővé teszi petabyte-nyi adat tárolását és kezelését.
  • Amazon ElastiCache segít a memóriában tárolt gyorsítótárak telepítésében, működtetésében, skálázásában.
  • Tekintse meg a szolgáltatások teljes listáját, és tudjon meg többet az Amazon Database oldalon.
 • Advanced Computing
  • Amazon Web Services sokkal magasabb számítási kapacitásokkal rendelkezik, messzemenően túlmenve a hagyományos IT megoldásokon, beleértve a migrációs szolgáltatásokat, hálózatépítést, tartalomszolgáltatást, és más területeket. Tekintse meg a teljes listát az Amazon Web Services options oldalon.

Támogatás

Az AWS az Alaptámogatást ingyen biztosítja, amely a szervezetek legtöbb igényét kielégíti.

Ha frissíteni szeretne a Fejlesztői vagy Üzleti csomagra, a költségeket usage fees kreditjeivel is kiegyenlítheti. Az AWS krediteketet nem lehet az indítási támogatás fizetésére használni. Az AWS ajánlja, hogy figyelmesen tanulmányozza a különböző támogatási módokat és költségeiket mielőtt döntene.

Válasszon körültekintően

A támogatás adminisztratív díját nem térítjük vissza.

A termék beszerzése

Amikor a CivilTech jováhagyja az támogatáskérelmet, egy emailt küldünk a szervezete címére az utasításokkal.

A támogatás részletei

Kérjük, nézze át az Amazon Web Services kredit program nonprofit szervezeteknek - GYIK oldalt az alábbi táblázatban nem közölt információkért.

Rendszerkövetelmények Olvassa át minden termék Amazon GYIK oldalát a rendszerkövetelmények és támogatási formák megismeréséhez.
Nem támogatott szolgáltatások A krediteket nem lehet felhasználni a Reserved Instances, Mechanical Turk, Route53 szolgáltatásokon, valamint a domain vásárlásnál és az elindulási támogatás díjaira. A hónaponta felmerülő támogatás díjainak kiegyenlítésére viszont igénybe lehet venni őket.
AWS fiók szükséges Egy érvényes AWS fiók ID-re van szükség a szervezet nevével, amelyet a Fióknév mezőben adnak meg a jelentkezés elküldéséhez. Ha a szervezet nem rendelkezik AWS fiók ID-vel, akkor egyszerűen feliratkozhat ingyenesen jeletkezés előtt. A fióknyitáshoz hitelkártyára van szükség.
Szolgáltatás elérhetőség Kérjük, olvassa át az AWS Region Table oldalt, hogy jobban tájékozódjon az on-demand szolgáltatás elérhetőségéről egy-egy régióban.
Kredit felhasználási feltételei
 • Amazon egyszeri támogatást nyújt 2000 dollár értékű kreditben a jogosult szervezetnek.
 • A krediteket 12 hónapon belül kell felhasználni, miután egy AWS fiókra alkalmazták őket.
 • A krediteket az AWS on-demand szolgáltatásainak felhasználási költségeire lehet költeni, elérhetőségük pedig függ a régiótól.
 • Ha konszolidálta a fiókjait, lényegtelen, hogy melyikre alkalmazta a támogatást, a kapcsolatokon keresztül eljut a megfelelő fikhoz.
 • További információrt keresse fel az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek - Felhasználási feltételek oldalt.
További szolgáltatás díjak A szervezet további szolgáltatási díjakat fizet a következő helyzetekben:

A további költségek kiegyenlítéséhez hitelkártyára van szükség.

Az AWS kifejezetten ajánlja az Amazon CloudWatch használatát, hogy számlázási figyelmeztetései segítségével el lehessen kerülni a nem várt kötségeket.

AWS Free Tier Az Amazon Web Services nonprofit szervezeteknek szóló kreditprogramján kívül az AWS Free Tier 12 hónapig ingyenes elérést biztosít bizonyos szolgáltatásokra minden új felhasználónak. Az AWS Free Tier és az Amazon Web Services Kreditprogram Nonprofit Szervezeteknek két különálló szolgáltatás. A Free Tier az új felhasználóknak elérést biztosít az AWS bizonyos szolgáltatásaira előre megadott határok között.

Az AWS ajánlja, hogy a potenciális partnerek először jelentkezzenek az AWS Free Tierre mielőtt ezt az ajánlatot kérnék.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kredit nem jár az AWS Free Tier 12 hónapos időtartamának újrakezdésével.
A szolgáltatás folytatása az éves időtartam után Az adományozott AWS kreditek 12 hónapig érvényesek a megfelelő fiókra. A 12 hónnap lejárta után, illetve amikor a kreditek elfogynak, a szervezetek standard áron folytathatják a szolgáltatások bérlését.

A szervezetek kérhetik a támogatás megújítását a CivilTech Programon keresztül, és akár minden évben új támogatást nyerhetnek.
AWS felhőalapú szolgáltatások kipróbálása A következő AWS felhőalapú szolgáltatásokat ingyenesen lehet kipróbálni:

A támogatás kedvezményezettjei a kreditet bármely AWS fiókra alkalmazhatják, azokat is beleértve, amelyeket az ingyenes próba céljára hoztak létre.

A jelenlegi felhasználók is pályázhatnak Ezt az támogatást a jelenlegi, vagy a korábbi AWS ügyfelek is kérhetik. A programban megszerzett kreditet már létező AWS fiókra alkalmazzák.
Részvétel egy utólagos felmérésben szükséges A támogatás jogosultjainak egy utólagos felmérésben kell részt venniük a kredit fogadása után.
Rendszerkövetelmények: 

Please consult the Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits FAQ for information not listed in the table below.

System Requirements

This is the Amazon FAQ for each product to learn about system requirements and customer support.

Ineligible Services

AWS credits are not valid for any fees or charges for Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 domain name registration or transfer, or any upfront fee for any service.

AWS Account Required

The recipient organization must have a valid AWS account ID with the organization name identified in the Account Name field to apply the credits.

If an organization does not have an AWS account ID, it must sign up for an AWS account before it can apply for this grant.

A credit card is required to open an AWS account.

Service Availability

Please consult the AWS Region Table to view service availability by region.

Credits Terms
 • Organizations may request one grant of $2,000 in AWS credits per fiscal year (July 1 to June 30).
 • Credits are valid for only 12 months after they are applied to an AWS account.
 • If you have consolidated accounts, the code will draw down at the payer level across all accounts that are linked, regardless of the account you apply the code.
 • For additional information, see the AWS Credits Program for Nonprofits terms and conditions.
Additional Service Costs

An organization will be charged additional service fees in the following situations.

A credit card is required to pay for additional AWS service fees.

AWS recommends that organizations use Amazon CloudWatch to set up billing alerts to avoid unexpected charges.

AWS Free Tier

In addition to the AWS Credits Program for Nonprofits, AWS offers the AWS Free Tier for all new customers for 12 months following the organization's sign-up date. The AWS Free Tier is an offer that is separate from the AWS Credits Program. It allows new customers to use certain AWS services for free up to certain usage limits.

AWS recommends that potential grant recipients who are new customers sign up for the AWS Free Tier before they request this offer.

Note that receiving AWS credits will not reset the 12-month duration of the AWS Free Tier.

Continuing Service After One Year

The AWS credits provided by this grant are valid for 12 months after they are applied to an AWS account. Organizations may request one grant of $2,000 in AWS credits per fiscal year (July 1 to June 30).

After all credits are used or if they expire after 12 months, the credit card associated with an organization's AWS account will be charged at standard rates for all services used

Previewing AWS Cloud Services

Free trials are available for the following AWS cloud services.

Grant recipients can apply credits obtained through this program to any existing AWS account, including accounts created for a free trial.

Existing Customers Eligible

This grant is available to current or former AWS customers. Credits received through this program can be applied to existing AWS accounts.

Follow-up Survey Required

Grant recipient must complete a follow-up survey from AWS after receiving credits.

Features: 

 

Korlátozások: 

 

A termék beszerzése: